Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Qüstüm. Bildiğin küstüm. 10'da kalan. 16 ya çıkmayan online üye sayısına da küstüm. wow'a geçiyorum ben. iyi genklemeler. *delaya hareket çekip kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 üzme kendini bap, söyleseydin bana güzel rpg maplarım vardı atardık eğlenirdin. wow yalan, rpg mapları gral delalar falan satıcı kötü çocuklar onlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 pis kaka :d dynun sende g3nk lardan cagır oyna bulursunuz belki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: pis kaka :d dynun sende g3nk lardan cagır oyna bulursunuz belki adam sen ne karışıyosun ben onu anlamadım?? Edit: bide g3nk "la"r dan ne demek abi :D genkler dir o. Ge üç ne kaa diye okumuyoruz bunu. zaten klanın ismi genklemekten geldi hatırlatırım. bide kurucu üyeyim diye artislik yapıyosun sağa sola yakışmıyo... [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 13:32 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 edebiyat ve türk dili dersi vol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 birçok yönden genk'lerin en noob'u olsamda oyunlarına çağırabilirsin dinancım beni. fakat bende sildim w3'ü. cd de yok, bir daha yüklemeye kalkarsam cd lazım gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hee o dediginden gökce dinan karısma derse karısmam sen neden atlıyosun ayrıca artislikmi yapmısım haberim yok ne zaman kuralları sölemek artislikse ok yapıyorum beyenmiyosan kimseye silah zoruyla bi iş yaptırmıyoruz :D yoksa yaptırıyomuyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hoş değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 gel de geliriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar