Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Qüstüm. Bildiğin küstüm. 10'da kalan. 16 ya çıkmayan online üye sayısına da küstüm. wow'a geçiyorum ben. iyi genklemeler. *delaya hareket çekip kaçar*
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 üzme kendini bap, söyleseydin bana güzel rpg maplarım vardı atardık eğlenirdin. wow yalan, rpg mapları gral delalar falan satıcı kötü çocuklar onlar!
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 pis kaka :d dynun sende g3nk lardan cagır oyna bulursunuz belki adam
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: pis kaka :d dynun sende g3nk lardan cagır oyna bulursunuz belki adam sen ne karışıyosun ben onu anlamadım?? Edit: bide g3nk "la"r dan ne demek abi :D genkler dir o. Ge üç ne kaa diye okumuyoruz bunu. zaten klanın ismi genklemekten geldi hatırlatırım. bide kurucu üyeyim diye artislik yapıyosun sağa sola yakışmıyo... [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 13:32 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ]
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 birçok yönden genk'lerin en noob'u olsamda oyunlarına çağırabilirsin dinancım beni. fakat bende sildim w3'ü. cd de yok, bir daha yüklemeye kalkarsam cd lazım gelicek.
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hee o dediginden gökce dinan karısma derse karısmam sen neden atlıyosun ayrıca artislikmi yapmısım haberim yok ne zaman kuralları sölemek artislikse ok yapıyorum beyenmiyosan kimseye silah zoruyla bi iş yaptırmıyoruz :D yoksa yaptırıyomuyuz :D
Öne çıkan mesajlar