Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye meydanlara çıktığıma kendi kendime kızmaya başladım

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yalnız şimdi tükürdüklerini yalıyo bu amcalar=)

O programın başlarını izledim orda cumhurbaşkanını halk seçmeli ayrıca hemen erken seçim yapılmalı filan demişti=)

Onun dışındaki konularda da duygu sömürüsü filan baydı... İsterse ayak üstü pembe dizi çeksin, yemezler

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

mitinglere katılmak kötü değil hem bilinçlendirme hem tayyipin gözü korkuyo.ama bana sorarsanız istanbuldaki mitingde mıymıntı mıymıntı orda konuşan sorsan laikliğin ne zaman geldiğini bilmeyen kadınları dinleyeceğine millet herkes yerden bi cips paketi alsa tertemiz olurdu istanbul.o mitinge gitmiş olmak için giden çok yani demek istediğim

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

95te posta gazetesine haber olmuş genel başkan yardımcısıyken, o zaman haberi olmamış da yeni mi haberi oluyor, rahatsız oluyor, o zaman niye dava açmamış? bence bu da değişerek gelişmiş...

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:41 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

elesso körü körüne savunuyorsun adamı.. açmamış işte dava, açmış olsa bugün söylemez miydi sence..

ayrıca açıp da kazanmış olsa bu haber bugün hatırlatılmazdı bizlere, ben ihtimal vermiyorum söylediğim gibi, ama açıp da kaybetmişse zaten haksızdır, daha neyi tartışıyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...