nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tamam da zate alıntı Posta'dan yani kolpalama durumu varsa Posta'dır kolpalayan. aten onların manşetinin fotoğrafı vardı dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 İnsanlarin hayat tarzlarina müdahale edilecigi kaygisini tasimalarindan büyük üzüntü duyuomus sayin abdullah gül. Politikayi ve siyaseti bukadar iyi becerebilen insanlarin darkside da bulunmalarina uzuluyorum gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 the guardian dada bu konuda düzeltme yayınlanmış zamanında dipnot olarak ki the guardiandakide değiştirilerek aktarılmış orda. zamanında çözmüş adam bu olayı ama hala bilip bilmeden önüne koyulup duruluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 HABERİN GERÇEĞİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 the guardian düzeltme yapmış bu konuda gerçek olmayan haberin nasıl gerçeği oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ne güzel george clooney gibi cumhurbaşkanımız olacaktı, hep sizin yüzünüzden. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tarikat Radyo Televizyonu,Late Night Show yapsınlar sabah kadar ABDullah gül konuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 beyler bence 3 gün yas ilan edelim adam çok üzdü bizi... yoksa 3 gün az mı?Kendimize gelemeyiz maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hepimiz Abdullah Gül'üz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yalnız şimdi tükürdüklerini yalıyo bu amcalar=) O programın başlarını izledim orda cumhurbaşkanını halk seçmeli ayrıca hemen erken seçim yapılmalı filan demişti=) Onun dışındaki konularda da duygu sömürüsü filan baydı... İsterse ayak üstü pembe dizi çeksin, yemezler [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 mitinglere katılmak kötü değil hem bilinçlendirme hem tayyipin gözü korkuyo.ama bana sorarsanız istanbuldaki mitingde mıymıntı mıymıntı orda konuşan sorsan laikliğin ne zaman geldiğini bilmeyen kadınları dinleyeceğine millet herkes yerden bi cips paketi alsa tertemiz olurdu istanbul.o mitinge gitmiş olmak için giden çok yani demek istediğim [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 95te posta gazetesine haber olmuş genel başkan yardımcısıyken, o zaman haberi olmamış da yeni mi haberi oluyor, rahatsız oluyor, o zaman niye dava açmamış? bence bu da değişerek gelişmiş... [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:41 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 o zman açmadığını söyleyen kim? the guardianda düzeltilmiş o haber o zamanda. şimdi dava açtığı bu haberi gerçekmiş gibi tekrar öne süren cumhuriyet gazetesi. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:44 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bonek denen kullanıcı seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Belki Feto'nun parasıyla düzelttirildi?? Hemen yargılamayın ya, adamlar belki yalanlandığını bilmiyordu o haberin basarken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Iskandinav turistmi... bak şmdi oldumu hiç yaptıklarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 elesso körü körüne savunuyorsun adamı.. açmamış işte dava, açmış olsa bugün söylemez miydi sence.. ayrıca açıp da kazanmış olsa bu haber bugün hatırlatılmazdı bizlere, ben ihtimal vermiyorum söylediğim gibi, ama açıp da kaybetmişse zaten haksızdır, daha neyi tartışıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bugün söylemediğini nerden çıkarıyosun? başından izledinmi sen? bu soruları cevapladı ve tatmin etti oradaki herkezi o konuda. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:53 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ya dava açmış mı sen bana onu söyle izlemedim ben koala belgeseli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tamam ya herkesi tatmin etmiş ok biz zaten sadece o lafı yüzünde seçmiyoduk şimdi halka açsalar %100 alır oy kral ya helal olsun adama bu lafı söylememiş!bu lafı söylemeyen tek kişi o(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gülerim etkilenenlere. yok böyle bi propaganda. adamın kafa yapısı belli, bunlardan fayda gelmez dinci arkadaşım bunlar, bize adam gibi adam lazım pısırık dinciler gurur bile bırakmadı dış işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: ya dava açmış mı sen bana onu söyle izlemedim ben koala belgeseli falan.. evet açmış ve tekzip olarak yayınlanmış ilgili gazetede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tamam sağol bunu sormuştum, yalnız posta'da mı yayınlanmış ingiliz gazetesinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ingiliz gazetesinde yayınlandığını söyledi ama postada yayınlandımı cidden bilmiyorum sallamıyım. posta hakkında hiç konuşmadı sadece the guardian ve postanın haberini tekrar gündeme getiren cumhuriyet gazetesi hakkında konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 o zaman çeviri yamulması falan değil düpedüz yalanmış gerçekten.. gerçi 95 yılında pek önemli değilmiş ama olsun, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar