Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I/O???

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

Bashtan olayı anlatayım.

Dün gece gittim efime actım bilgi girdim Daoc a Sı sürekli kapanıordu bende sildim bashtan yüklim dedim I/O error zart zurt dedi alala didim. Daoc u da silim deidm bu sefer ikisinide yükliyemdim...
Bilgi 10 temmuz tarihine geri aldım orda denedim aynı sonra cdrom yerine yazıcıdan okutim dedim gene aynı... Böhü[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarina format at ve yeniden isletim sistemini kurmaya calis. Dosyalar kopyalanirken fln hata veriyorsa, hdd'de yada motherboardinda problem olabilir. Bu durumda guvenilir bir teknik servise gotur. Cunku bircok servis hic ugrasmadan bozulmus deyip yenisini satmaya calisacaktir.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim basima gelmisti yaklasik 1 sene once. 2 hafta gecemi gunduzume kattim. piyasadaki tum uyumlu bioslari tek tek denedim ama olmadi.
bios onemli bi olay. yanlis bisey yapildiginda donusu olmayan zararlar verebilir.bu nedenle teknik servis en mantiklisi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmış ile kastı yuvadan gevşemiş olması. IDE girişinde bir sürü pin var bunlardan 1 tanesi temassızlık yapsa IDE doğru çalışyor görünür ama o pin'in yaptığı göreve gelince yapamaz ve sorun var der.

ps: Yazılarını biraz daha düzgün Türkçe ile yazabilirmisin? Sorununu okurken inan zorlandım. [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmış olsa yüklemez diye birşey yok. ide kablosunda bir sürü diş var bunlardan bir iki tanesi yamulsa ya da temasızlık yapsa hdd ya da cdrom görünebilir(hangi dişin bozulduğuna bağlı.) ama okuma ya da yazma yapamaz.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet benimde aklıma IDE kablosu geldi. I/O giriş çıkış yani bilgi alışverişinde hata var demek.

Ramlardanda olabilir. Anakarttanda olabilir. Yannız harddisk yüzündense bişi kopyalatmaması lazm hiçbir şekilde. Çünkü hangi pin olursa olsun kesin kullanılır o pin. Yani 3 mb kopyalarken az pin 10 mb kopyalarken çok pin kullanılıo diye bi olay yok.

Ses kartı ekran kartı gevşemiş olabilir. Ekran kartının yerini değiştiremezsinde, ses kartı modem gibi kartların yerlerini değiştirip denemekte fayda var.

Hdd'de bad sector'e yazmaya çalışıorda olabilir. Scandisk Surface Test yapmakta fayda var.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
IDE kablosunda olsa, sorunla nadiren karşılaşılmazdı gibime geliyor.. Bana ya diskin kendinde bir problem var, ya da RAM lerden gibi geliyor.

Belki zorlayarak UDMA falan çalıştırmaya çalışıyorsunuz diski, desteklemediği bir Mode da ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...