DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben makinayı tuz buz etmeden biri bana I/O hatası nedir açıklarmı lüffen :([hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Nerede veriyor bu hatayı?[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bashtan olayı anlatayım. Dün gece gittim efime actım bilgi girdim Daoc a Sı sürekli kapanıordu bende sildim bashtan yüklim dedim I/O error zart zurt dedi alala didim. Daoc u da silim deidm bu sefer ikisinide yükliyemdim... Bilgi 10 temmuz tarihine geri aldım orda denedim aynı sonra cdrom yerine yazıcıdan okutim dedim gene aynı... Böhü[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ayrıca netten cektiğim proglarıda yükliyemiyorum...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bilgisayarini cope at[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bilgisayarina format at ve yeniden isletim sistemini kurmaya calis. Dosyalar kopyalanirken fln hata veriyorsa, hdd'de yada motherboardinda problem olabilir. Bu durumda guvenilir bir teknik servise gotur. Cunku bircok servis hic ugrasmadan bozulmus deyip yenisini satmaya calisacaktir.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bence biosu tekrar yüklemek gerekir.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya benim basima gelmisti yaklasik 1 sene once. 2 hafta gecemi gunduzume kattim. piyasadaki tum uyumlu bioslari tek tek denedim ama olmadi. bios onemli bi olay. yanlis bisey yapildiginda donusu olmayan zararlar verebilir.bu nedenle teknik servis en mantiklisi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Böhü ya bende şans olsaydı saten... Thalion saolsun icabına bakıcakmısh umarım formatla hallolur... Daha 2 hafta olmamıshtı xpyi yeniden kuralı =o((([hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 umarim hardware problemi deildir...[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Dosyalarının backupını al veya serveiste aldır. Bazen pırt diye siliyorlar düzelttik sisteminizi diyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 IDE kablolarını kontrol et. Hata orada değilse ve sabit diskinden anormal ses geliyorsa okuma/yazma kafalarına hasar olmuş olabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 iide 1 cd rom ve bir cd yazıcı dielimki cd rom bosuldu oburune noldu böhü 2 si aynı anda bosulmazkine... neyse bakalım hele bir aksam olsunda efe gideyimde... saolun[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bilgisayarın içini kurcaladıysan yukarda dediği gibi kablolar yerinden çıkmış olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 iide cıkmısh olsa hiç yüklemez. Bu bashlıo yuklemeye sonra da I/O zart zurt error cıkıo.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Çıkmış ile kastı yuvadan gevşemiş olması. IDE girişinde bir sürü pin var bunlardan 1 tanesi temassızlık yapsa IDE doğru çalışyor görünür ama o pin'in yaptığı göreve gelince yapamaz ve sorun var der. ps: Yazılarını biraz daha düzgün Türkçe ile yazabilirmisin? Sorununu okurken inan zorlandım. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Veya takıp çıkarttınsa falan 1 pin eğilmiştir falan belki.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 çıkmış olsa yüklemez diye birşey yok. ide kablosunda bir sürü diş var bunlardan bir iki tanesi yamulsa ya da temasızlık yapsa hdd ya da cdrom görünebilir(hangi dişin bozulduğuna bağlı.) ama okuma ya da yazma yapamaz.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Döfseydiniz bide :( Ne bilim anamam ki ben hardware den filan :P[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evet benimde aklıma IDE kablosu geldi. I/O giriş çıkış yani bilgi alışverişinde hata var demek. Ramlardanda olabilir. Anakarttanda olabilir. Yannız harddisk yüzündense bişi kopyalatmaması lazm hiçbir şekilde. Çünkü hangi pin olursa olsun kesin kullanılır o pin. Yani 3 mb kopyalarken az pin 10 mb kopyalarken çok pin kullanılıo diye bi olay yok. Ses kartı ekran kartı gevşemiş olabilir. Ekran kartının yerini değiştiremezsinde, ses kartı modem gibi kartların yerlerini değiştirip denemekte fayda var. Hdd'de bad sector'e yazmaya çalışıorda olabilir. Scandisk Surface Test yapmakta fayda var.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Makinayi parçala tekrar birleştir düzelir düzelmese gel aklina ne geliyosa saydir bana hehe ...[hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Up ayni sorun bendede oldu.Nasil duzelicek? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 IDE kablosunda olsa, sorunla nadiren karşılaşılmazdı gibime geliyor.. Bana ya diskin kendinde bir problem var, ya da RAM lerden gibi geliyor. Belki zorlayarak UDMA falan çalıştırmaya çalışıyorsunuz diski, desteklemediği bir Mode da ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 CD'yi komple bir dizine atmayı dene. Eğer kopyalamaya izin veripte sadece install'da sorun çıkarıoyorsa virüs var yada windows registry'de sorun var. Bildiğim kadarı ile install ederken ses kartı, ekran kartı kontrolü yapmaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 I/O Zart Zurt error'unu çok araştırdım ama bulamadım "Zart Zurt" adı altında daha önce hiç hata mesajı tanımlanmamış ! I/O Erroru her şey olabilir (hatta eskiden(çok) DOS'un sanal sürücüleri bile Erroru verirdi.)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar