toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Star 21.45 Anfield Road İlk maç: Chelsea 1-0 Liverpool Saldır Liverpool ez kafasını şu morinyonun yine. İnsin artık şu g.t delirecem. Crouch'tan gol bekliyorum bu gece oynarsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 2-1 liverpool chelsea çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 2.takımım liverpool hadi koy chelsea ye mutlu et bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 markajın bokunu cıkarmasalarda zevkli bi mac izlesek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 agger la riise gene her topu indirmesine izin verecekse drogbanin, liverpoolun isi zor, drogbada ne hayvan adamdir yahu cok guclu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Gönlüm liverpoolun çelsiyi dağıtmasından yana ama doğruya doğru geçen haftaki futbola göre yorum yaparsak çelsi 2-0 alır diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gönlüm chelsea den yana.adamlar o kadar transfer bilmemne yaptı güzelde oynuyorlar ama bi türlü cl cup alamadılar almalarını istiyorum.favori takımım valencia ydı da elendi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Chelsea mi güzel futbol oynuyor?? Maçlarını izliyor musun? Bir Man Utd maçı izle ve karşılaştır. Bursaspor ve Fenerbahçe gibi bir durum olur kalite farkında. Adamlar atak yapamıyorlar, son dakkalarda kazanıyorlardı, ama sonunda atamadılar 90da fark 5 puan oldu :) Bir de şu var ki klübün kendi geliryle değil başkanın 3 senede yedirdiği 500m euroyla oluşturulan haksız rekabet eseri bir takım Chelsea. Bu sebeple nefret ediyorum kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bursayla fenerinde pek farkı yok ya neyse :) umarım Liverpool kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Liverpool u tum kalbimle destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Oyhhhh!! Agger!! :D 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ohannes süper bi gol, ilk maçın tam tersi acaip tempo var maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Chelsea mi güzel futbol oynuyor?? Maçlarını izliyor musun? Bir Man Utd maçı izle ve karşılaştır. Bursaspor ve Fenerbahçe gibi bir durum olur kalite farkında. Adamlar atak yapamıyorlar, son dakkalarda kazanıyorlardı, ama sonunda atamadılar 90da fark 5 puan oldu :) Bir de şu var ki klübün kendi geliryle değil başkanın 3 senede yedirdiği 500m euroyla oluşturulan haksız rekabet eseri bir takım Chelsea. Bu sebeple nefret ediyorum kendilerinden. illaki son 5 maçtan bahsetmiyorum geçen sezondan ondan önceki sezondan bu sezondan tut çoğunda.% 90 ında güzel oynuyorlar maçların sadece bu sezon biraz gg ledi.bende manchesterdan nefret ederim nedense çok böle kendini kral sanan havalarda bi takım gibi geliyo bana.hele o eşek suratlı nistelrooy varken töbe töbe... [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 oooh tam istediğimiz gibi geçio maç.. hadi aslanlarım bitirin şu çelsinin işini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 @lorrotar: Ben bu sene Chelsea'nin iyi oynadığı 3-4 maç hatırlıyorum ki baya maçını izledim. Zevk vermiyor bir kere, Manchester sürekli bastırıyor, bol gol atıyor. Chelsea kaleye gidemiyor başkan parasıyla aldığı yıldızlar uzaktan 2 tane çakıyor maç dönüyor. Yoksa hiç bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 valla o birazda psikolojik ya.takım ne kadar güzelde oynasa sen sevmediin için dandik geliyo benim manchester olayı içinde geçerli.banada manchester zevk vermiyo niye bilmiyorum.chelsea de çıkardı lampard 2 çakardı 40 metreden hobaa derdin sırıtarak izlerdin maçı pozisyon olmasa bile.az ama güzel gol atıyo chelsea :P [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:40 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Valla Liverpool da bana baya zevk veriyor açıkçası, ya da bi bolton maçı falan da öyle. Middlesbrough var sonra. Chelsea ve Arsenal hariç bütün Premier lig bana zevk veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 uzadı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 penaltıya gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Şimdi uzatmalarda birer gol atılırsa deplasmanda attı diye Chelsea mi atlıyor yoksa o olay geride mi kaldı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 2-1 biterse Chelsea turlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Pufff :( Adil değil abi Chelsea direk atlayamadıi uzayınca ne "away goals rule"u?? :D Ayrıca aşırı ballı Chelsea ya, Liverpool hak ediyor valla finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nesi adil değil, her zamanki kural bi değişiklik yok. deplasmanda atılan gollerin önemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Reina eledi chelseayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar