Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 3 gündür garip bir sorun başladı MSN Messenger Live'da. Böyle ara ara takılıyor 4-5 saniyeliğine program ve nasıl desem ben bu yüzden sinir krizlerine girmek üzereyim. 2 gündür bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar açtığımda düzeliyordu ama bu gün onda da geçmemeye başladı.Sildim yeniden yükledim MSN Live'i ve sorun hala devam ediyor. Bilgsayardaki herşey düzgün çalışıyor,ram-işlemci durumları yerli yerinde hatta PC'nin yapamadığı tek şey şuan amuda kalkmak.Ama Live'in bu sorunu vermesi zaten sevmediğim şu programa karşı daha da nefret etmeme sebep oldu. Bunu geçirmenin bir yolu varmı ? Yoksa kutsal 7.5'e geri mi döneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Daha önce live de takılma gibi bir sorun yaşamıyorsan yeni başladıysa bu sorun ya virüstür yada spy. sistemini iyice bi tarat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bende de MSN uzun süre sistem çubuğunda kaldıysa benzer bi durum oluyo. Simgesine çift tıkladığımda bi 4-5 saniye bekliyorum açılsın diye. Bazen 10 saniye de bekletiyo. Üstelik o hafif kasılmalar bende de oluyodu. Ayarlardan "hide tabs" özelliğini açınca rahatladı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hmm deneyeyim ayarlardan, SPY vs. virüste yok sırf bu yüzden 3-4 tane program kurdum 2 gündür.Kojiroh'daki gibi ilk önce uzun süre sistem çubuğunda durunca oluyordu ama şimdi hep,nasıl desem,çok aysel gürel oldu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 7.0 kurdum düzeldi herşey,en güzeli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar