spompas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 soldatin son versiyonunu yukledim... server taratiyorum bulmuyor. ustune server ip yazınca habire bekliyor . oyundan ciktiktan sonra calistirmayi denedim direct x 8 ve ustu dedi ki zaten yuklu idi makinaya reset attım direct x sorunu kalktı fakat simdide oyuna girip botlarla yada online oyuna giremiyorum aptal bir hata verio.. ne yapmaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 herkeste öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben oyunu bile kuramadım nod32 virüs var diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efkar_Adami Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bir çok sorunun çözümü için tıklayın. Oyunun kodlayıcısı olan MM bu sorunların giderilmesi için bir patch çıkaracağını duyurdu, sanıyorum gelecek hafta başına kadar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sağol sorunum düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ben The ALL seeing eye kullanaraktan oynuyorum... Hiç bir sorun yok ama latency min. 130 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar