Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimi yürütmesi durduruldu

Apache

Öne çıkan mesajlar

said:
Adam "Eğer diğer partiler samimiyse, sonradan sorun çıkartmayacaklarsa (ağlamayacaklarsa diyo yani), seçimlerin bir an önce yapılmasına hazırırz. En hazır parti AKP'dir" dedi.

Haydi hayırlısı

... 25 yaş normal seçim olursa yürürlüğe girip olacaktı diyor .. ama erken olacagı zaman 25 yaş iptal olacak diyor eğer kabul ederlerse diğer partiler düzenlemeye gidelim 25 yaşı aktif edelim diyor.. adamların derdi neden bu kadar gençleşme anlamak güç..
Sosyal ağlarda paylaş

Gençlerin çok beynini yıkadılar o yüzden. Feto'nun çocukları yetişiyor.

Bu arada 15 mayıs'a kadar seçilemezse meclis fesh, 45 gün sonrasında yani Temmuz 1'de yapılır en erken seçim.Ayrıca zaten 30 Haziran'da yasama yılı biteceğinden normal zamanında seçim yapılmasından farkı olmayacak çünkü AKP'nin normal vakti de dolmuş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hacker dertleri gençleşme değil ki

şu an 30 yaş girebiliyor akpnin 30-40 yaş arası kaç vekili varmış?

adamların derdi tayyipin ve melih gökçekin oğullarını meclise sokup dokunulmaz yapcaklar

valla doğru söylüyorsun bu adamlardan herşeyi beklyiorum ben.. 5 yıl iyi götürdüler ama uyuta uyuta .. sonra ananıda al git demeler ulanlar bilmem neler 5 yılı bitirdiler .. tabi eğer halk bunların iç yapısını farkederse akp diye bişi kalmaz ki öyle umuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

melihin oğlu benim arkadaşımı gözümün önünde dövmüştü tekme tokat bikere:) şerefsiz evladı işte

tedden kovulcakken çıkarılıp başka okula verilen bi dallama işte. derste hocalarına götünü dönüp osuran bi adam. adam dedim adamlara hakaret oldu

bunun gibi dallamaları meclise sokmak için uğraşiolar işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herşeyi de kötüye yorumlamayın iki dakka:)
Neyse anayasa mahkemesi kararı verdi ve hükümet adam gibi kabul etti öyle etkilenmiştir filan demedi adamlar en azından türkiye ekonomisini düşündüklerini gösterdiler
Sallantı olmadan devam etsin de şu devlet başka birşey istemiyorum
Yalnız seçime devam edicekler hala şansları var zamanında Ecevit'in kurduğu bir hükümetti galiba her partiden bakan vardı ancak o sayede çoğunluğu sağlamıştı ecevit(yalnışım varsa düzeltin:)
Akp de böyle birşey yapabilir hala Akp güçlü gözüküyor ve bakanlıkla kandırılabilecek milletvekili çok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...