Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Açık Sarı Desene

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında belli de olmaz adamın parası olmasa bile "nihaa cimbomuumm" şeklinde sigara parasından falan kesip bilet bulabilir :)
buna karşılık "bu film bende dursun istediğim yerini istediğim kadar seyredeyim" diye direk korsana da yönelinebilir(öh nasıl yazılır bu)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
cok akillica bir proje dusunulmus , tebrik etmek lazim iyi gelir elde edilir.

sabo hocam zibidiler derken fenerbahcelilerden bahsettiysen ucu banada dokunur bende ne oldugumu bildigimden hosuma gitmiyor burda herkes bilir benim nasil spor tartistigimi cunku,bundan sonra kisisel laf atman senden ricacim :)
Mesaj tarihi:
aman sabo ile penny'ye dokunmayın...sabo çabuk sinirleniyor..penny de onu sinirlendirmekten hoşlanıyor sanırım :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
benim kimseye dokundugum filan yok , bi top icin insanlara hakaret etmem zaten . ama bende fenerbahceli oldugum icin sabo'dan birsey rica ettim oda anlayisla karsilar zaten uzatmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
abi izlenecek en iyi şeylerden olacak....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
cok rahat söyliyebilirim. o belgesel vizyona girdiği gün gidenlerin hepsi gs'li olacağından sinemayı maymuna çevirip tezahürat yapanlar olacaktır mutlaka.. sinema tarihinde bi ilk yaşamak için ideal aslinda..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
Süper bir düşünce. Fatih Terim'i sevmem ama adam iyi düşünmüş tebrik etmek lazım. Filme ilk gidenlerden olacağım herhalde.[hline]There's a heaven above you baby...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şu gunlerde giricek vizyona.tv de soyledi
hadi hayırlısı.ben giderim walla[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Mesaj tarihi:
10 ekimde giriyomuş gösterime.

bide UEFA'yı kazandığımız zaman milliyet yada hürriyet gazetesi maçları vermişti.VCD olarak. o zaman alamamıştım.şimdi elinde olan varmı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
said:
regulus, 22 August 2003 13:53 tarihinde demiş ki:

bir de ismin ne anlama geldiğini çözen varsa..anlatabilir mi?

anlamı sade e bir tezahurat....eski açığa yeni açığın söylediği bi tezahurat ilk kez bir adana maçında çıkmıştı...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
  • Yeni Oluştur...