b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Galiba yeni bir connector yapıldı ben de bu connectorı indirdim fakat yeni connectorla bağlanamıyorum.Biraz yardım...[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 oranın forumları yokmu yada admin e özel mesaj atamıyormusun?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Bivrip, 27 September 2003 15:59 tarihinde demiş ki: Galiba yeni bir connector yapıldı ben de bu connectorı indirdim fakat yeni connectorla bağlanamıyorum.Biraz yardım...[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Valla bilemicem Bivrip Bey... Hiç Başka Serverlarda Oynamadım Nbl Hariç... He Tabi bide Nelderia.... Olcak Diye Umutlanan Ama Olmayan Server Nelderia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bunu ben yazmadım arkadaşım yazdı uo'ya uzun süreli bi ara verdim çünkü![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar