Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Senin için iyi olmuş kemikıl, en azından (inşallah) istediğin bölüme girip öğrenmen gerekenleri öğrenmeye başlayacaksın.
Hayırlısı olsun ne diyelim =)
Ayrıca son mezunlarından olduğum ve ardımdan arsası satılarak yıkılan lisemi zerre kadar özlememekteyim, ha kompleksli hoca falan çekmedim gerçi ben, ama ortamı gayet rezaletti. Bana kazandırdığı 3-5 arkadaş yeterli gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy Anadolu'luyum ve okul bittiği için hem sevinçli hem de epey hüzünlüyüm denebilir. Ortamımız süperdi, dostluklar müthişti ve bana göre de okulun en iyi dönemlerinden biriydik. Ne hoca tribi çektik ne başka birşey acısıyla tatlısıyla yaşadık bu yılları. Tabi mezun olunca arkadaşlar daha az görüşcek, geyik ortamı bozulacak falan filan derken ah nerde o lise günleri diyeceğime eminim.

Ama napalım bitti işte...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, iyi bok yedin. insan uzatır iki üç sene, bırakılır mı olm lise manyak mısınız

eheh (boşluğa dikkat)

lise eşşek gibi özlenir ileride bir yaştan sonra, özellikle üni bitince falan, çünkü lise yılları hayatınızdaki büyük ihtimalle son "kısmen de olsa bilinçli ama sorumsuz" yıllardır. eğer üniversiteyi şehir dışında falan okursanız hele vay halinize, direk başlar sorumluluklar. oysa lise öyle değildir; hem karkateriniz az çok oturmuştur, düşünceleriniz şekillenmiştir, hem de hala "çocuk" statüsüne kaçmak sığınmak mümkündür istenildiğinde, süferdir yav

ha ben sevinmedim mi bitince sevindim tabii ama işte seneler sonra üniversiteyi değil liseyi özlüyorum hayattan bunaldıkça
Sosyal ağlarda paylaş

nefr sen wowdaki nefir misin? eğer oysan ben Ellianore =D (bırakalı oldu gerçi bikaç ay)

neyse konuya dönecek olursak liseyi ben de deli gibi özlüyorum üniye ilk girdiğim günden beri. lise diyince aklıma dersler sınavlar vs fln gelmiyor, arkadaşlık, sınıf ortamı, sorumsuzluk, gelecek kaygısı olmayışı geliyor. ama sınıf ortamı ve arkadaşlık en önemlisi ya, çok güzeldi be lise =(

gerçi girdiğiniz üniye ve oradaki çevrenizle de alakalıdır liseyi özleyip özlememek ama yine de sorsanız çoğu kişi liseyi daha çok özlüyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni öğrendim en son mantık yazılısından çıkmıştık kötü geçmişti ama bu kadar olacağını sanmıyordum anasını satım...

35 almışım.

Son 2 senedir aldığım en düşük not,ilk yazılı 55'di.Sözlüm 100 gelse bile karneye 3 geliyor...

Diploma ortalaması düşecek,okuldan gelecek puan azalacak vs. vs. sokayim ya....

Seneyi de böyle bitirdik biz,kurtuldum lan aslında neye üzülüyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kadıköy Anadolu'luyum ve okul bittiği için hem sevinçli hem de epey hüzünlüyüm denebilir. Ortamımız süperdi, dostluklar müthişti ve bana göre de okulun en iyi dönemlerinden biriydik. Ne hoca tribi çektik ne başka birşey acısıyla tatlısıyla yaşadık bu yılları. Tabi mezun olunca arkadaşlar daha az görüşcek, geyik ortamı bozulacak falan filan derken ah nerde o lise günleri diyeceğime eminim.

kal'ı cok ozleyeceksın coookkk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...