Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Senin için iyi olmuş kemikıl, en azından (inşallah) istediğin bölüme girip öğrenmen gerekenleri öğrenmeye başlayacaksın. Hayırlısı olsun ne diyelim =) Ayrıca son mezunlarından olduğum ve ardımdan arsası satılarak yıkılan lisemi zerre kadar özlememekteyim, ha kompleksli hoca falan çekmedim gerçi ben, ama ortamı gayet rezaletti. Bana kazandırdığı 3-5 arkadaş yeterli gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Geçmiş olsun.Seneye kısmetse ben de mezun olacağım.Dersleri falan değil belki ama o binayı özleyeceğim kesin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Kadıköy Anadolu'luyum ve okul bittiği için hem sevinçli hem de epey hüzünlüyüm denebilir. Ortamımız süperdi, dostluklar müthişti ve bana göre de okulun en iyi dönemlerinden biriydik. Ne hoca tribi çektik ne başka birşey acısıyla tatlısıyla yaşadık bu yılları. Tabi mezun olunca arkadaşlar daha az görüşcek, geyik ortamı bozulacak falan filan derken ah nerde o lise günleri diyeceğime eminim. Ama napalım bitti işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 @syn kafam gitmedi =) kafam bşka bşi oldu anladın sen onu =) ölüyorum çok kötü bşi ya...hep yanımdaydı bide yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 geçmiş olsun, iyi bok yedin. insan uzatır iki üç sene, bırakılır mı olm lise manyak mısınız eheh (boşluğa dikkat) lise eşşek gibi özlenir ileride bir yaştan sonra, özellikle üni bitince falan, çünkü lise yılları hayatınızdaki büyük ihtimalle son "kısmen de olsa bilinçli ama sorumsuz" yıllardır. eğer üniversiteyi şehir dışında falan okursanız hele vay halinize, direk başlar sorumluluklar. oysa lise öyle değildir; hem karkateriniz az çok oturmuştur, düşünceleriniz şekillenmiştir, hem de hala "çocuk" statüsüne kaçmak sığınmak mümkündür istenildiğinde, süferdir yav ha ben sevinmedim mi bitince sevindim tabii ama işte seneler sonra üniversiteyi değil liseyi özlüyorum hayattan bunaldıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 nefr sen wowdaki nefir misin? eğer oysan ben Ellianore =D (bırakalı oldu gerçi bikaç ay) neyse konuya dönecek olursak liseyi ben de deli gibi özlüyorum üniye ilk girdiğim günden beri. lise diyince aklıma dersler sınavlar vs fln gelmiyor, arkadaşlık, sınıf ortamı, sorumsuzluk, gelecek kaygısı olmayışı geliyor. ama sınıf ortamı ve arkadaşlık en önemlisi ya, çok güzeldi be lise =( gerçi girdiğiniz üniye ve oradaki çevrenizle de alakalıdır liseyi özleyip özlememek ama yine de sorsanız çoğu kişi liseyi daha çok özlüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 selam ellianore, evet ama ben de oynamıyorum aylardır, bir ara döneceğim ama konuya bağlamak için de diyorum ki; eşşek gibi özlenecek o lise chem, özleyeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ah ulan hep lisede olsak. uniye girde finallere kasarken anlarsin lisede ki sinavlarin ne kadar kolay oldugunu, evet 3 gundur finallerle birbirimize girip cikiyoruz, yarin son darbeyle donemi kapaticam. simdi lisede olmak vardi anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bugunun isini yarina birakmicantin akila efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yeni öğrendim en son mantık yazılısından çıkmıştık kötü geçmişti ama bu kadar olacağını sanmıyordum anasını satım... 35 almışım. Son 2 senedir aldığım en düşük not,ilk yazılı 55'di.Sözlüm 100 gelse bile karneye 3 geliyor... Diploma ortalaması düşecek,okuldan gelecek puan azalacak vs. vs. sokayim ya.... Seneyi de böyle bitirdik biz,kurtuldum lan aslında neye üzülüyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben lisede hasta olsam, işim olsa okula gidemesem; "ulan bizim ibneler neler yaptı acaba bugün" diye içim içimi yerdi. Bittiğine o gün de sevinmemiştim, bugün de sevinmem. Hey gidin eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Kadıköy Anadolu'luyum ve okul bittiği için hem sevinçli hem de epey hüzünlüyüm denebilir. Ortamımız süperdi, dostluklar müthişti ve bana göre de okulun en iyi dönemlerinden biriydik. Ne hoca tribi çektik ne başka birşey acısıyla tatlısıyla yaşadık bu yılları. Tabi mezun olunca arkadaşlar daha az görüşcek, geyik ortamı bozulacak falan filan derken ah nerde o lise günleri diyeceğime eminim. kal'ı cok ozleyeceksın coookkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar