Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bu adreste oylama walla polonyalılar basmış. en yakın Neslihan Demir. haydin saldırın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Natalia Hanikoğluna bastım ben.Çok etkili oynuyo bence[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 olm neslihana verinde o seçilsin işte natalia'nın şansı düşük. birinciyle 30 oy var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Neslihana verin oyunuzu MVP yapalım kızı ozaman. ben ıcq dan multi yapıyom hade sizde..[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bug var zaten milyon tane oy atabiliyosunuz ben bi 15 20 tane atmıştım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Nasil oldugunu da soyle de atalim...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 valla bende oy verip kapayıp tekrar açınca sayfayı tekrar oy verme ekranı çıkıyodu ama şimdi sayfa hiç açılmıyo bende[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Çökerttim siteyi. eheh Şşşebeke kurdum çökerttim iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 345 ten 360 a çıkardım oyunu Polonyalılar kasmış ama 500 ü geçmişler.Şöyle bi 10 kişi olursak rahatlıkla geçeriz onları ama adam yok ya... yeni sayfa açıp url yi yapıştırın yeniden açıp devamlı oy verin cok yorulmazsınız 20 şer oy versek 10 kişi geçeriz polonyalıları toplanın hade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abi hadi o zaman saldırında geçelim.ben başlıyom. neslihana oy vermeyen slovak olsun. hatta fransız olsun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 beyler az önce neslihanı öne geçirdim. çok basit bi bug' ı var. send tuşuna bi kere basın ve ilk paketi göndermesini bekleyin. altta working çubuğu çıkınca tekrar basın.oyunuz tekrar gönderilecek. yani neslihan ve türkiyeyi seçince yarım saniye aralıklarla basın tuşa.367'den 588'e çektim. :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 805'te bıraktım. anlaşılmasın nası olcaksa? :lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 daha başlığı görünce neslihana vercem dediodum, hemen verem[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 walla bizden çok az veren var. dün 1340'lara çektim.bu gün polonyalılar 1600 lere ulaşmış.hemen neslihanı 2025 yaptım.walla kız ödülü kazanırsa benim sayemde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Nukem_Verite, 26 September 2003 16:11 tarihinde demiş ki: eheh bgu arada hollandaya The Nederlands yazmışlar koptum Nederlands eheh[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını felemenkçe'de nederlands deniyor işte.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 olm hadi biraz bastırı.ben 2300 en 3350'ye çektim yardım edin biraz. varsa elinizde bi clicker koyun.çünkü polonyalılarda script'e bağlamışlar. saate 47 artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar