Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Special Edition dvd için imza kampanyası başlatılmış.İlgililer; Katılmak için tıkla Ayrıca yönetmen David Fincher'ın sitesinden takip edebilirsiniz gelişmeleri; David Fincher[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 September 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 doldurdum, umarim ise yarar[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ehe sizler iç çamaşırı diilsiniz!!!! :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 sahip oldugun seyler, sana sahip oluyorlar.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 special edition a sahip biri olarak diyebilirimki ise yaramis kampanya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Çıktı mı ki ? Gelecek aylarda çıkacak deniyordu onu bekliyorum haftalardır bende, LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben gecen yaz londradan aldim bilemiycem bide indirimliydi bayadir varmis diye dusunmustum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ohh rahatladım ya 13 Haziran'da Türkiye'de de çıkıyormuş Cartman gibi D&R'in önünde çıkmasını bekleyeceğim artık, KAHRETSİN 7 GÜN VAR. Jacabo dondur beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 o degil bende alabilirim bi daha zaten elimde dublajli korsan dvd var se sinide almak lazim fight club'in dublaji ders niteliginde bence tapiyorum yekta kopana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 aa o ne ki diye girmiştim konuya meğerse ben açmışım aueea ben de istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dabıl. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 21:11 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 NE KADAR KALDI NE KADAR KALDI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 =) hepsi buradada baktim simdi 15 haziran da stoklardaymis hepsi buradaki kapakla satisa sunulcaksa begenmedim dizaynini Saga special edition lari guzel hazirliyor umarim dagitimci onlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hehe ideefixe de de 13 Haziran diyorlar.15 Cumaya geldiğine göre büyük ihtimal o zamandır. Ahh NE KADAR KALDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Cok abartmiyo musunuz bu filmi diyip cami duvarina isiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 penth'e katılıp kaynar kazana doğru yürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 taptigim bir filmdir ve en cok izledigim filmdir 100e yakin izlemisimdir baymiyor baymiycakta dublajina zaten asigim sirf yekta kopanin 'evet bu morluklar dovusten evet hic umursamiyorum ben aydinlandim' repligi icin bile bi bukadar izlerim sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Az bile abarttık abi,abartılmayacak bir yanı yok. Senaryosu olsun,çekim teknikleri olsun herşeyiyle üst sınıf bir film Fight Club. #1 - The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club. #2 - The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club. #3 - If someone says stop, goes limp, taps out, the fight is over. #4 - Two guys to a fight. #5 - One fight at a time. #6 - No shirts, no shoes. #7 - Fights will go on as long as they have to. #8 - If this is your first night at Fight Club, you have to fight.B. Efsanedir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 İçeriği doğru dürüst bir şekilde anlaşılırsa kesinlikle çok güzel bir film, hakeden bir film. Ancak günümüzde bu kadar efsaneleşmesinin sebebi bence içeriği yüzünden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar