Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 48

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

ben geçen sene güvenderin 88-98 mat ve fen bilimleri soruları çözmü$tüm.i$e yaradı mı? bilmiyorum hiç dikkat etmedim =p ama cidden kolaydı onlar.ha tabi arada boru gibilere de denk geliyorsun ama genele göre çok fazla degildi onlarda.

ayrıyetten
said:
ne kıskancam be ben sen miyim..makine ohh miss..

sanki görende bizi çevre mühendisi sanacak.

p.s: çevre mühendisi varsa alınmasın,lafın geli$iydi hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

§ 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:04 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bizim dershanede (matfen) 290 ın 0.005 puan altına düşse ağlamaklı olan tipler var yapmayın, etmeyin..

Onları kısırlaştırıp laboratuarda deneyler yapmak lazım,valla bak.Aşırı hırs nereye kadar uf ya öyle biri karşıma çıksa öss'ye giremez bırakırım kendisini.Patininde "SENE BAŞINDA BERİ İKİYÜSELLİ YAPIOM PÖH YA,TÖDERDE İKİYÜSYETMİŞ YAPTIM" diyen ivysi var ama o diyebilir pati o çünkü =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin sıççam abi,devlet yalan.Sabancı,Koç harici özele de gitmem ki büyük ihtimalle bu ikisi olcak...Off of.Şu son ay çalışıcaz artık Allah ne verdiyse ama bu sıcakta gel de çalış.Okulda bitti şimdi napcam abi 10dan 11den aşşa kalkamam ya yemek falan ye oldumu sana 1-2 o sıcakta da gel ders çalış.Evde çalışılmıo a... Bi de bu zamanla çözme olayını hiç yapmadım yani fen en fazla 6-7 tane yapıyorum ki max netim fenden 3,75mi neydi [eayım] yani toplam öss deneme 2 saatte bitio ama o streste ne b.k yicem çözemedm.Özdebirde bile matla uraşmaktan son 3 dakkada 7 felsefe çözdüm [tarih-coğ sorası felsefe ölüm gelio en sona bırakıom] zaten hepsi 8 sorunun biri boş 4üde yanlıştı.Allah sayısalcısına falan sabır versin gerisi yalan össde.

Aslında şöyle birşey de var yani sene boyunca hiç stres yaşamadım.Pcyi kaldırcam dedim kaldırmadm gayette.Denemelerde genelde 230 civarı.[254 lazım] Hiç stres yapmamamda genel olarak performansı etkilio galiba yani endişe duygusu performansı arttırıo adam takır takır çözüo.Denemelerde yanıma gelio fencisi gram boş yer yok ona baktıkça bedduaları,küfürleri sıralıyoruz.
Koca sene ne mi yaptım?Bilmiyorum,seneye de girmicem girdik girdik giremedk gg.Bizim okulda fenciler harici össye hazırlanan yok zati bizim sınıfa göre bütün sene hayvanlar gibi çalış-mışım- bana göre össye hazırlanan ortalama bir öğrencinin altındayım yani.Günde 200-300 soru bana efsane gibi gelio daha görmedik o rakamları.

Fenciysen ve bunu okuyorsan kapat abi bilgisayarı git fizik,kimya çalış bişiler çalış ne bilim.Edb-Sos dediin bölüm yalan bi bölüm zaten 10 dakkada bitio ama senin babalar gibi fen-2 var.Kalk git lan![Millete verdiğim nasihatın yarısını kendime versem...]Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...