Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif / Pasif Manyetik hakkinda..

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
9 voltluk bakkalarda bulunan dikdörtgen pillerden takıyorsun. pilin kalitesine göre 3000 saat kadar gidiyor ama sakın ola gitarını anfiye takılı bırakma pil hemencecik biter.

Birde ESP LTDlerden alıyorsan eğer trem. kolu olmasın , sağlam değiller , kırılıyorlar.

Manyetiklerin ne olduğunu söylersen yardım edebilirim belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
EMG 81 çok iyidir ama bas seslerde pek başarılı değil , solo atmak için.

Emg 85'i sevmiyorum ben , sert tonların bağımlısıyım. İstersen bir emg 60'a bak , ne olursa olsun asla vazgeçemeyeceğim tek manyetik budur.Clean'de de , dist'de de mükemmel.

Pili dert etme , kolay kolay bitmiyor. 3000 saat bu. değiştirmesi sadece 2 dakka sürüyor.

Aktif manyetikleri tavsiye ederim , hele bi de gitarın iyi bir gövde+sapı varsa sustainde coşuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten okudugum kadariyla kerry king in kullandigi setup in birebir aynisiymis bu manyetikler. yani simdi deneme imkanim yok aslinda bu gitari yurt disindan getirticem de. boyle sesleri dinleyebilecegim sample lari bulabilecegim bir site varsa cok super olur

Body Maple
Neck Canadian Hard Maple
Fingerboard Ebony

diyor agaclara. akcaagac sanirim iyi bi agac gitar icin onun icin ne soyleyebilirsiniz

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:32 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ağacın türü fark etmez. Benimkim ESP'de maun , gülağacı var ; 300ytllik gitarda da. Ağacın kalitesi önemli.

Hangi gitardan bahsediyoruz burda?

edit:emgnin sitesinden 60 , 81 ve 85'i dinleyebilirsin

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:37 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

BC Rich Kerry King Signiture Wartribe

http://www.music123.com/BC-Rich-Kerry-King-Signature-Wartribe-i757066.music

(aslinda jenna jameson li jackson i alicaktim ama onda hem tremolo kolu yok hemde manyetikler biraz kolpa geldi )

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
BC Richleri hiç denemedim , bişey söyleyemeyeceğim , ama kötü ağaç kullanma ihtimalleri olduğunu sanmıyorum.

Ama sırf kafa karıştırmak gibi hain bir amaç güderek başka birşey önereyim :)

http://www.music123.com/ESP-TM-600--Solid-Body-Electric-Guitar-i401401.music

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet genelde benimde var en assa 2k dolardan basliyolar da bc rich bi garip bi marka yani boyle unlu gibi ama degil de gibi. Yani hani cok guzel gitarlari var ama cok konusulmayan en azindan benim cevremde bi marka belki o yuzden signiture fiyatlarini ucurmuyo olabilirler diye dusunuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Music123'den hiç birşey almamıştım daha önce. Eline geldiğinde gitar bir rapor yazarsın artık bize: gümrükde n'oldu , paket nasıldı , kargo nasıldı , ne kadar sürdü gelmesi...

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:11 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...