Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 şahsen kazaa da aradım bulamadım en azından aradığım bölümü adı clousy skies hani sting in şe ettiği bölüm bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Kazaa'dan ararsan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ee cuma gunu verdiler iste izlemedin mi ? yoksa izledin de cok mu guzel geldi ? Galiba ikinci secenek ? o zmn ben neden yazıom ki bunu ? Di mi ? Dur editliim, editliim mi ? Yok yok ii boyle, deil mi ?[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi ordaki sarışına hastayım ben stigmatada da oynamıştı. italyan galiba (allynın sekreteri olan değil. lingin arkadaşı olan) adı neydi onun?[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar