Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 şahsen kazaa da aradım bulamadım en azından aradığım bölümü adı clousy skies hani sting in şe ettiği bölüm bekliyorum...
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ee cuma gunu verdiler iste izlemedin mi ? yoksa izledin de cok mu guzel geldi ? Galiba ikinci secenek ? o zmn ben neden yazıom ki bunu ? Di mi ? Dur editliim, editliim mi ? Yok yok ii boyle, deil mi ?[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi ordaki sarışına hastayım ben stigmatada da oynamıştı. italyan galiba (allynın sekreteri olan değil. lingin arkadaşı olan) adı neydi onun?[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Öne çıkan mesajlar