cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 http://www.tubesnow.com/ benim görüntüsü çok hoşuma gitti. misal paticikte anime bölümü olur ne bilim müzik bölümü olur kendi kendimize paylaşırız bişeyleri. orada tanıtıcı bir film var izleyin bi kere bakalım. benim acc [email protected] denicek birilerini arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İndiriyorum , online ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dosyaları once servera alıyor (full uploadımı kullanabiliyorum ve sadece 1 kereye mahsus) sonra çekmek isteyen direk serverdan cekiyor. hoş bişey ama free versionda sadece 2 gb dosya upload edebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 [spo][email protected][/spo] okuldan elemanlarla resimleri falan paylaşayım diye açıyorum bi tane bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gerge ben online ım su anda. sen beni eklediysen dosyalarımı falan görebiliyomusun? devi ekledim ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 programı kuruyorum daha - baytlarla geliyor , olmayacak her halde - 2 kere de çöktü baştan başlattım. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 20:01 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 aa abi bende çok hızlı kurdu o ya. garip zone alarmım bi ton izin istedi ama kurarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 necro ekledim görünüomu klasörlerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hoş görünüyor ama çok yaygın değil sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yok zaten arkadaş arasında kullanılmak üzere yapılmış. yani msn gibi emailini ekliosun arkadaşının sonra bi klasör var misal mp3 yada resim, sen bunlara ekliyosun dosyalar. herkesin 2 gb dosya bulundurma hakkı var, güzel bişi. misal paticikteki herkes kullansa ulaşamayacaımız bişi olmaz. işin güzeli max upload ve download kullanabiliyosun, sadece bi kere servera upload ediosun. istediin kadar dl serbest zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dl hızı nasil efenim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 deneyemedımkı abi kimse gelmüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar