matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Merhaba isyeri icin norvecce daha dogrusu iskandinav dillerine hakim birini ariyorum elciligi aradim pek bir fikirleri yok, ticaret konseyininde. Iskandinav dillerine hakim ozellikle norvecce isvecce finlandiyaca bilen eleman ariyorum. Genc olmasi hatta universitesinin son sinifinda olmasi veya yeni bitirmis olmasi daha iyi cunku yapicagimiz is gencler yonelik bir fikriniz var mi? nasil bulurum
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 finlandiyaca - fince dil merkezlerini aramayı dusundunmu
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 iyi de 3 ü farklı diller yani çok şey arıyosun gibime geldi : ) hani bi ingilizcesi olan finli bulsan fince ve isveççeye hakim olma şansı var ama.. norveççe eklenince karışır, bulursan bana da haber ver saygılarımı sunarım. kolay gelsin. bi de "Iskandinav dillerine hakim ozellikle norvecce isvecce finlandiyaca bilen eleman ariyorum." hehe ne kaldı başka?
matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ya tek norvecce olsun onada raziyim yurtdisinda tanidigim butun norvecliler genelde uc dilede hakim oluyorlar
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İsveççe üç ülkede de yaygın diye biliyorum ben.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 avusturyalılar da baya swedish biliyolar
matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ulan dunya dil haritasi cikti nerden bulurum ben bu elemani
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ankara ya da gazi iskandinav dilleri hakkında bölümleri vardı yanılmıyorsam.
Öne çıkan mesajlar