matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Merhaba isyeri icin norvecce daha dogrusu iskandinav dillerine hakim birini ariyorum elciligi aradim pek bir fikirleri yok, ticaret konseyininde. Iskandinav dillerine hakim ozellikle norvecce isvecce finlandiyaca bilen eleman ariyorum. Genc olmasi hatta universitesinin son sinifinda olmasi veya yeni bitirmis olmasi daha iyi cunku yapicagimiz is gencler yonelik bir fikriniz var mi? nasil bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 finlandiyaca - fince dil merkezlerini aramayı dusundunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 iyi de 3 ü farklı diller yani çok şey arıyosun gibime geldi : ) hani bi ingilizcesi olan finli bulsan fince ve isveççeye hakim olma şansı var ama.. norveççe eklenince karışır, bulursan bana da haber ver saygılarımı sunarım. kolay gelsin. bi de "Iskandinav dillerine hakim ozellikle norvecce isvecce finlandiyaca bilen eleman ariyorum." hehe ne kaldı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ya tek norvecce olsun onada raziyim yurtdisinda tanidigim butun norvecliler genelde uc dilede hakim oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İsveççe üç ülkede de yaygın diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 avusturyalılar da baya swedish biliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ulan dunya dil haritasi cikti nerden bulurum ben bu elemani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 dil okulları diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ankara ya da gazi iskandinav dilleri hakkında bölümleri vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar