WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Gerekli şeyler dükkanın sitesine aylardır ulaşamıyorum...Warhammer fiyatlarına bakmama lazım yok ulaşamıyorum...Avaturkun sitesi açılıyor...sizde de bu sorun var mı ne yapıyor bu adamlar bir ara bayagı gaza gelmişlerdi sitemiz süper olcak diyorlardı ama gittikçe düştüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Gerekli Şeyler, Avatürk'ün altında iş gördü bir süre. Şimdilik yeni bir site düşünülmüyor ve eskiside aktif edilmeyecek diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 warhammer alabileceğim bir yer olarak sadece orayı biliyordum kötü oldu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 gereklıde yok artık warhammer.. mageknıgt fln vaa[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 mage knightla warhammerı bir tutmayalım arkadaşlar çok büyük ayıp edersiniz warhammer a ayrıca istanbuldaysan eğer beşiktaş sihir kafe bu işin merkezi orda oynayabilirsinde direk[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 malesef İzmireyim ve burada dopru düzgün 2 tane shop var onlarda bişlgisiz kişilerin sahipoliğinde sadece tişört giyince birşey bilebileceklerini zannediyortlar ve onları sevmediğimden hiç sormadım bile zaten varsa da en az 15 milyon eklemişlerdir...Mageknight hakkında ise warhammer kadar bilgim yok zten alamadıktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yok canım karsılastırmıyorum.. da okadar da ezmeyın mage ı super olmasada ıgrenc degıldır yane.. whiterobe ankaraya yolun duserse sufer warhammer kafeler varmıs dıye duymdum.. aynı zmanda unıverstılerde flnda yapanlar var..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 İnşallah ODTU yu kazanırız da geliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bu sene girersem ODTU ye direk ODTU bilimkurgu ve fantazi topluluğuna kayacam[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 WARHAMMER RPG oynamak istiyorum ya bana ne. Hatta Whitewolf oynamak istiyorum...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 whitewolf frp diyosan wolf orta dünya nın üst kısmında oynayan biraz varmış diye duydum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende warhammerın bilgisayar oyunlarını arıyorum ne zamandır bulamadım :( ühü ühü yok abi zamanıyla bitirip vermiştim hay kafama s.çayım ya bulan olursa haber versin direk istiyorum yani oyunu neyse mageknight ı ezerim abi çok kötü hakkaten karakterlerin silahları yamuk çıkıyo plastik zaten boyası yamuk çıkıyo alt çevirme kısmı sert çıkıyo berbat ya[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 www.gerekliseyler.com.tr - fakat under cons.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Mad_Can, 27 September 2003 22:28 tarihinde demiş ki:karakterlerin silahları yamuk çıkıyo plastik zaten boyası yamuk çıkıyo alt çevirme kısmı sert çıkıyo berbat ya[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) hea o ayrı bana bı blade cıktı kılıclar yasyamuk..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya tek bi sözüm var warhammer fantasy veya warhammer 40k başka bişey demem elimde olsa resimleri koyacağım ama bi ste bulup koymakla uraşamıyorum şimcik ayrıca bi dijital fotoğraf makinası alsam kendi boyadıklarımı da koyacağım ama imkan yok[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar