Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerekli Şeyler'in Sitesi!!!

WhiteRobe

Öne çıkan mesajlar

malesef İzmireyim ve burada dopru düzgün 2 tane shop var onlarda bişlgisiz kişilerin sahipoliğinde sadece tişört giyince birşey bilebileceklerini zannediyortlar ve onları sevmediğimden hiç sormadım bile zaten varsa da en az 15 milyon eklemişlerdir...Mageknight hakkında ise warhammer kadar bilgim yok zten alamadıktan sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım karsılastırmıyorum.. da okadar da ezmeyın mage ı super olmasada ıgrenc degıldır yane..

whiterobe ankaraya yolun duserse sufer warhammer kafeler varmıs dıye duymdum.. aynı zmanda unıverstılerde flnda yapanlar var..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
-What are you doing my boy?
-Succeeding you, Father!

Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene girersem ODTU ye direk ODTU bilimkurgu ve fantazi topluluğuna kayacam[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

bende warhammerın bilgisayar oyunlarını arıyorum ne zamandır bulamadım :( ühü ühü yok abi zamanıyla bitirip vermiştim hay kafama s.çayım ya bulan olursa haber versin direk istiyorum yani oyunu

neyse mageknight ı ezerim abi çok kötü hakkaten karakterlerin silahları yamuk çıkıyo plastik zaten boyası yamuk çıkıyo alt çevirme kısmı sert çıkıyo berbat ya[hline]Çölde su arasam ütü bulurum
Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Can, 27 September 2003 22:28 tarihinde demiş ki:karakterlerin silahları yamuk çıkıyo plastik zaten boyası yamuk çıkıyo alt çevirme kısmı sert çıkıyo berbat ya[hline]Çölde su arasam ütü bulurum

hea o ayrı bana bı blade cıktı kılıclar yasyamuk..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
-What are you doing my boy?
-Succeeding you, Father!

Sosyal ağlarda paylaş

ya tek bi sözüm var warhammer fantasy veya warhammer 40k başka bişey demem elimde olsa resimleri koyacağım ama bi ste bulup koymakla uraşamıyorum şimcik ayrıca bi dijital fotoğraf makinası alsam kendi boyadıklarımı da koyacağım ama imkan yok[hline]Çölde su arasam ütü bulurum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...