Berk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Evet Radyoyu canlandıralım artık biraz bugün istek te kabul ediyoruz ve bu programı BonePART a ithaf ediyorum açılış parçamla "If you don't like what you see If you can do betetr than me You better Walk On" Yayın İçin Tık [Bu mesaj Berk tarafından 27 September 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 eheh berk güzel gidiyorsun :) joy fm den farkın yok hehe[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hehe Radar Love süpersin![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 alice cooper - poison bone yönetenzi[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 darqer yayın yapsın isterük[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ya bende çok takılıyo radyo neden acaba? (bağlantı 128k cable)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bone züper çalıyorsun, şu makine bu kadar ağırlaşmasa ve sabit ücret olayı ıolsa bütün gün açık bırakırım çalsın diye sen yayındayken.. :) mikrofonu da bağla bir ara da tactics'te bir kere yendiğini anlat gene ballandıra ballandıra.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ronan keating'den önce çalan şarkının ismi neydi?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 shake your tailfeather, ben de yeni öğrendim song history bölümüne bakarak. blues brothers'da çalardı, hastasıyımdır.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 enteresan bi sekilde bende acmiyo radyoyu[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 pardon bone caliomus hehe shoutcast sitesinin azizligine ugradim [Bu mesaj HellHound tarafından 27 September 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar