Berk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Evet Radyoyu canlandıralım artık biraz bugün istek te kabul ediyoruz ve bu programı BonePART a ithaf ediyorum açılış parçamla "If you don't like what you see If you can do betetr than me You better Walk On" Yayın İçin Tık [Bu mesaj Berk tarafından 27 September 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 eheh berk güzel gidiyorsun :) joy fm den farkın yok hehe[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hehe Radar Love süpersin![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 alice cooper - poison bone yönetenzi[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 darqer yayın yapsın isterük[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ya bende çok takılıyo radyo neden acaba? (bağlantı 128k cable)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bone züper çalıyorsun, şu makine bu kadar ağırlaşmasa ve sabit ücret olayı ıolsa bütün gün açık bırakırım çalsın diye sen yayındayken.. :) mikrofonu da bağla bir ara da tactics'te bir kere yendiğini anlat gene ballandıra ballandıra.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ronan keating'den önce çalan şarkının ismi neydi?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 shake your tailfeather, ben de yeni öğrendim song history bölümüne bakarak. blues brothers'da çalardı, hastasıyımdır.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 enteresan bi sekilde bende acmiyo radyoyu[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 pardon bone caliomus hehe shoutcast sitesinin azizligine ugradim [Bu mesaj HellHound tarafından 27 September 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar