Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben de gitmedim okula yaw.Tramvayla ya da kendi arabamla sahil dolmabahce uzerinden bjk ye gitmem lazimdi. Adamlar 10 bucukta da bulusup yuruceklermis taksime.Ne sabah gidebilirdim ne de 12 bucukta cikiorm , cikista rahat donebilirdim. Bi de taksime izin verilmedigi icin olay cikicak kesin isler daha da karisicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gidemedim okula. üsküdar'dan karşıya geçiş yok motorlar ve vapurlar iptal. gün içinde başlatılacakmış seferler ama ben kaçırdım bi kere dersimi ne fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Çekim vardı arkadaşın Ümraniye'deki sitelerin birinde, direk yalan oldu alamadılar beni. Devletin halkına yaptığı muamele için yorum yapmıyorum. Direk ban yerim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Böyle şeyler olucağı belliydi. Ben de bu yüzden derse gitmeme kararı almıştım. İyi ki de almışım. Gerçi daha bikaç saat var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben de gitmiyorum Bakırköy'den göztepeye vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar