Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yol durumları nedir şu anda az öcne ceşitli haberler aldım bunları bilgisi olan varsa bi entleştirsek cok iyi olucak. Köprüler şerit azaltılmış polis arada arama tarama yapılıyomuş feci tıkanıklık varmış. Altunizadede trafik ilerlemiyormuş. en önemlisi Metrolar kapalıymış Doğrumu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1 mayıs aqucum bugun sizin oralarda yoktur tabi [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 07:32 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 biliyorum da, sabahin su saatinde anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yollar açık evladım.. dert etmeyesin trafik kontrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Acık? butun kameraler iptal edilmiş görüntü alamıyoruz hepsi ana sayfaya geri dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 trafik yoğunluk çalışıyor.. (ben de kamera da yükleme yaptı) ayrıca 444 4 154'den de bilgi veriyorlar.. bi de ben karşıya geçtim kadıköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 7:30 dan sonra vapurlar iptalmiş, az önce aradı arkadaş vaapur seferleri iptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 trafik yoğunlukda calışmadı bende ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yollarda olağan dışı bir yoğunluk gözleniyor. E-5 boyunca bolca polis ve çevik kuvvet vardı ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Eh bugun 77'nin 30. yildonumu diye Taksim'de anma yapmak istiyolar, valilikde izin vermedi. Bildigim kadari ile 77'den sonra Taksim'de hic bir gosteriye izin verilmedi. DIsk falanda inatlasmis biz giricez diye, ondan bu yogunluk kesin olay cikar diyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1 Mayıs provokasyona çok müsait bir gün olmuştur herzaman. Bu kritik günlerde umarım tatsızlık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 babam 7 ye 10 kala fenerbahçeden çıktı , 8 e 10 kala hala kavacık kavşağındaydı . 1. köprü iptal. vapur seferleri iptal. 2. köprüyü bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yollar kapadı gerçekten magdurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 köprüde araçlar tek tek aranıyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tek şerit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 metrolarda kapalı, cıktım geri geldim eve. meydana giremiyorsunuz cihangirden, en aızndan ben giremedim, kısa traşlı takım elbiseli biri girebilir muhtemelen veya kırmızı seksi elbiseli bi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Buna resmen eşkiyalık denir, polis devleti uygulaması bu. TEM Ankara yönü panzerlerle kapatılmış durumda bütün araçlar tek tek aranıyor. Kilometrelerce kuyruk var... Bu şekilde trafiği kesmek tek tek aramanın tek bir sebebi var o da insanlara işkence etmek diğer bütün uydurulan bahaneler yalan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 an itibarı ile köprüler bitmiştir.. [spo] [/spo] eee.. ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste'yi aklıma getirdi bu durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 vapur seferleri ne zmn acilir tam olarak haberi yada fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Kadıköy e araç girişi kapalıydı bugün, kaç saat yol yürüdüm baktım vapur seferleri iptal olmuş geri döndüm gıcık oldum yaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 valla eylem oldumu (1mayıs, miting veya başka bir toplaşma) kadıköyü kapatırlar hemen =) kadıköyde yapılıyorsa eylem.. akşama kadar bekleyin.. çünkü saati belli değil.. katapult kullanmaya karar verdim ben! ancak işe yarar bu durumda.. hem ortaçağ zihniyetine de uygun! Sadece inişte sorun yaşamam mümkün.. belki.. mamafih her yeri kapamışlar... eve gidip projemi alıp sonra da okula geçme düşüncem vardı. yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 okulda yoklama yapılmıyomus bende eve geri dondum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Bu fikrin sahibini tebrik ederim.. 21. yüzyılın en büyük metropollerinden, ekonominin kalbi bir şehir olan İstanbul'u, 1.000 kişilik ortaçağ kasabası mantığıyla düzene sokmaya çalışıyor. Tam da 'biz, bu miting işini medeni bir şekilde becerebiliyor derken', yöneticiler bir kez daha halkın gerisinde kaldılar.. Hürriyet internet sayfasında bir okuyucu bu yorumu yazmış ellerine sağlık Vali, İstanbul emniyet müdürü, Emniyet Genel Müdürü ve İçişleri bakanı derhal istifa etmelidir. Hiç biri bilgimiz yoktu diyemez, zira hiçbiri diğerinin bilgisi olmadan bunu gerçekleştirmeye cesaret edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tekrar denedim ama yok taksime cıakrtmıyolar, yanı cıkan cıkıyoda benı cıkartmıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar