Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yol durumları (1 mayıs 2007)

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Yol durumları nedir şu anda az öcne ceşitli haberler aldım bunları bilgisi olan varsa bi entleştirsek cok iyi olucak.

Köprüler şerit azaltılmış polis arada arama tarama yapılıyomuş feci tıkanıklık varmış.

Altunizadede trafik ilerlemiyormuş.

en önemlisi Metrolar kapalıymış

Doğrumu bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Buna resmen eşkiyalık denir, polis devleti uygulaması bu. TEM Ankara yönü panzerlerle kapatılmış durumda bütün araçlar tek tek aranıyor. Kilometrelerce kuyruk var...

Bu şekilde trafiği kesmek tek tek aramanın tek bir sebebi var o da insanlara işkence etmek diğer bütün uydurulan bahaneler yalan....
Sosyal ağlarda paylaş

valla eylem oldumu (1mayıs, miting veya başka bir toplaşma) kadıköyü kapatırlar hemen =) kadıköyde yapılıyorsa eylem..

akşama kadar bekleyin.. çünkü saati belli değil..

katapult kullanmaya karar verdim ben! ancak işe yarar bu durumda.. hem ortaçağ zihniyetine de uygun! Sadece inişte sorun yaşamam mümkün.. belki..

mamafih her yeri kapamışlar... eve gidip projemi alıp sonra da okula geçme düşüncem vardı. yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu fikrin sahibini tebrik ederim..
21. yüzyılın en büyük metropollerinden, ekonominin kalbi bir şehir olan İstanbul'u, 1.000 kişilik ortaçağ kasabası mantığıyla düzene sokmaya çalışıyor.
Tam da 'biz, bu miting işini medeni bir şekilde becerebiliyor derken', yöneticiler bir kez daha halkın gerisinde kaldılar..

Hürriyet internet sayfasında bir okuyucu bu yorumu yazmış ellerine sağlık

Vali, İstanbul emniyet müdürü, Emniyet Genel Müdürü ve İçişleri bakanı derhal istifa etmelidir. Hiç biri bilgimiz yoktu diyemez, zira hiçbiri diğerinin bilgisi olmadan bunu gerçekleştirmeye cesaret edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...