MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bende öyle birşey dediniz demedim. arada bağlantı olduğunu görmek pek zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 neyse bunların kavgasını yapmak artık saçma geliyor. ne biz sizin fikrinizi değiştirebiliyoruz, ne siz bizim. o yüzden boşuna birbirimizi yememek lazım. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 13:36 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Siz biz ne demek ya saka mı yapıyorsunuz. Hepimiz TC çocuklarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: Bir de böyleleri var işte. Cumhuriyet ile dini birbirine zıt kutuplar sanan. Namaz kılıyorsan cumhuriyetçi olamıyorsun,bak sen. Sanmak? Ne sandığımı, ne düşündüğümü neyi nasıl bildiğimi nerden biliyorsun sen? Toplumsal hareket dışında bir de bu olayları kişisel hırsa dönüştürmeler çok arttı farkediyorum. Herkes bi şekilde laf ebeliği peşinde, sen o yazının gelişine eyvallah diyip son cümlesini bağımsız okuyorsan bu benim sorunum değil malesef. said: ona bakarsan başbakanın söylediğine göre de hem müslüman hem laik de olamıyorsun. Levie anlatılmak isteneni anlamış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: Siz biz ne demek ya saka mı yapıyorsunuz. Hepimiz TC çocuklarıyız. absolut her yerde var kutuplaşma. millet ikiye bölündü bunu gözardı etmek pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Absolut TC çocuklarıyız diyosun, ideal konuşuyosun fakat bu ülkede laiklik tartışmaları yapılıyorsa insanların kafasındaki "Türkiye Cumhuriyeti" tanımı aynı değil demektir. Nitekim onun kavgası yaşanmıyor mu? Hepimiz TC evladıyız, fakat hangi TC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İçinizde TC Cumhuriyetini yıkmayı destekleyen var mı? Cumhuriyet rejimini şeriat ile değiştirmeyi destekleyen var mı? Eğer bu soruların cevabı Hayır ise TC çocuğusunuz. Eğer bu soruların cevabı Evet ise ne çocuğudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: Eğer bu soruların cevabı Evet ise ne çocuğudur bilemem. Ben ne çocukları olduklarını biliyorum :) Ayrıca bu şeriatçıları kim internete alıyor ben anlamıyorum? Günah değil mi yahu internet? Cehennemde yanmaz mı insan? Matbaa'yı bile osmanlı devleti 4 yüzyıl sonra ülkeye sokmuşlardı, İNTERNET GÜNAH DEĞİL Mİ GÜNAH? İnterneti temiz bırakın bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hala saçmalamaya devam ediyorsunuz ya (absolut'a değil lafım). Namaz kılan insanları şeriatçı yaptınız ve hala konuşuyorsunuz. Hayır ben namaz kılmıyorum ama namaz bizim dinimizde var,herkes namaz kılabilir. Bunu söyleyenlere de sanki şeriatçıymış gibi cevap vermek,siz-biz muhabbeti yapmak da içler acısı. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 rejimi degistirmeye kastıranlar tc vatandası degıl,türk silahlı kuvvetlerininde belirttiği gibi 'vatan haini'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: Hala saçmalamaya devam ediyorsunuz ya (absolut'a değil lafım). Namaz kılan insanları şeriatçı yaptınız ve hala konuşuyorsunuz. Hayır ben namaz kılmıyorum ama namaz bizim dinimizde var,herkes namaz kılabilir. Bunu söyleyenlere de sanki şeriatçıymış gibi cevap vermek,siz-biz muhabbeti yapmak da içler acısı. Yazık Çağlayanda bir teyze vardı... Başörtüsü ile "din de bizde, iman da bizde, atatürk de bizde" dedi... Demek ki namaz kılmak ile şeriatçi olunmuyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Ya kardeşim saçmalıyosun diyosun sen pek farklı birşey yapmıyorsun. Kafandan benim adıma kime ne dediğimi sallıyorsun hoş olmuyor. Namaz kılana kim şeriatçı dedi şaka mısın? O lafın nereye nasıl yazıldığı açık. Absolut ben de diyorum ki dediğin ideal bir laf. Ben de öyle düşünüyorum farklı değil, Türkiye Cumhuriyetinin çizgisi bellidir katılıyorsan vatandaşısın. Fakat bu ülkenin temellerini değiştirme eğilimi olan topluluklar TC yi kafalarına göre ayarlıyorlar. İşte o zaman "siz" ve "biz" kavramları çıkıyor ortaya. Ondan bahsediyoruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 kimsenin din ile sorunu yok. meydanlarda toplanan milyonlar emin olun ki akp li vekillerden çok daha dinlerini yaşamaktadır. ancak sorun dinin satılmak istenmesi.din kullanılarak toplumun bilgisiz kesimlerine provokasyon uygulamak,dini devlete sokup egemenlik sağlama peşindeler. dindarız deyip ülkeyi parsellemeye karşı meydandakiler. dindarız deyip şeriat düzeninin özelliklerini barındıran değişikliklere gitmelerine karşı meydandakiler. dindarız deyip farklı dinlerdeki insanların din özgürlüğünün kısıtlanmasına karşı meydandakiler. din kimsenin tekelinde olan bir şey değildir,akp nin öyleymiş gibi göstermesine karşı herkes. yoksa bu patideki dinci ayak tayfasından daha dinlerine sahiptir o meydandakiler.sadece bunu ulu orta söyleyip şov malzemesi yapıp övünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ülkenin kötü gidişhatına dur diyeceklerine "müslümanız, cumhurda dindar olacak" diyorlar. mümkünse namaz kılmasın bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 genel olarak halkım abdullah gül'ün adaylığına karşı oldunu sanmamakla beraber bu tür anketlere inanmıyorum. absolut'un dediği gibi oturup oy atan tipler var bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: yoksa bu patideki dinci ayak tayfasından daha dinlerine sahiptir o meydandakiler.sadece bunu ulu orta söyleyip şov malzemesi yapıp övünmüyorlar. Ağzına sağlık,düşüncelerimi yazmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Kimse kimseye lütfen dine bağlılık karşılaştırması yapmasın. İbadetle ihanet gizli olan şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 iki secenegin oldugu ankette Çıksın 52,06% Çıkmasın 46,53% seklinde bir sonuc cikmasi harbiden dusundurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Yuzdeleri yazarken toplamin %100 etmesi gerektigini unutmus moronlar. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 17:34 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar