Defensive Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Yoğunum. Sürekli saga sola notlar alıyorum ama kaybediyorum unutuyorum. Şöyle bir program arıyorum. Tıkladığım zaman açılacak, o güne dair ne girdiysem karşıma sıralıyacak. Şu saatte şu, bu saatte bu, bir nevi hatırlatma gibi.. Ama bana biraz kapsamlı birşey lazım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 active desktop calender geldi aklima simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Cep telini kullanabilirsin istediğin program için. Desktopınla senkronize çalıştırırsın ama güzel bi telefon alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 outlook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ged iyi demiş. Zırzır alarmı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Abi telefon almaya para yok, programı download etmek daha ucuz bir yöntem gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ahah bn javada bi desktop calendar yazmıstım =) alarmı fln yok dha pek bi isine yaramaz blki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 pro seçenek: - outlook (pek bir güzel, özellikle 2007) alternatif seçenek: - google dektop gadgets (notes, tasks, calendar gibi gadget'ları var.. outlook ile senkronize de çalışabiliyor bazı gadget'lar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar