Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal : Ülke çatışmaya sürüklenir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabiki kanuna tarafından verilmiş bir yetkileri yok.
Olsa taraflı olduğu düşünülürdü,

Ama oradaki karar veren insanlar bu konuda kesinlikle insiyatiflerini kullanmalılar.
Neden?
çünkü ortada saçma sapan bir sidik yarışı var, zararı en çok biz görücez.
Mesaj tarihi:
Turban takmak insan haklarindan birimi oldu simdi? Sacmalamayalim. Siyasi oyuncaklarini avrupa mahkemesini kullanarak turk halkina zorla kabul ettirebilmek icin dava acti o kukla. Iyi bende bermuda sortumla cumhurbaskanligi yapayim , karimda kizilderili gibi yuzunu boyasin.Dini inancimiz boyle , varmi ?
Mesaj tarihi:
Soulless öncelikle insanların dinlerine kimsenin müdahalede bulanamayacağı düşüncesine karşı görüşünden dolayı kınıyorum. Ayrıca milyonların kullandığı türban ile, bermuda şortunu karşılaştırmana da birşey denilemez. İnsanlar neye isterlerse ona inanırlar, milletin senin inancına nasıl karışmasını istemiyorsan, o insanlar da inançlarına diğerlerini karıştırmak istemiyorlardır, empati yap biraz. Ve olaylar bildiğin kadar, bermuda şortu kadar da basit değil...
Mesaj tarihi:
konu niye AİHM oldu imdi ya ;(.

Kadın kendi insan hakkını kullanmış, bende mesela u virajlara girişteki ufak kasis dizileri hakkında bişi düşünüyorum. Kazaya sebebiyet verme ihtimalleri çok yüksek, direk kesiyor arabayı yerden.
Vatan hainimi olucam imdi?
Mesaj tarihi:
Sadece AKP Hükümetinin değil, şimdiye kadarki tüm hükümetlerde dokunulmazlık olmasına karşın, sanki yeni birşeymiş gibi gösterilmesi kadar... Bu böyle çooook uzar gider, Fener mi GS mi tartışması gibi.
Mesaj tarihi:
cumhurbaşkanı siyasetçi değildir ama burası önemli olan

anayasada cumhurbaşkanı ve yüz kızartıcı suçlarla ilgili hiçbirşey olmaması büyük bir boşluk.anayasayı hazırlayanların aklına gelmemiş üzerinde suç iddaları olan birisinin cumhurbaşkanı olabileceği
Mesaj tarihi:
Hem mahkemeye başvur, hem de peşinen kararı beğenme. Ne istiyor ki Baykal? CHP artık kendine gelsin kurtulsun şu adamdan. Zeki Sezer belki deniyor; ama o adamda da kariyer yok ayrıca kadro kurayım dese DSP'nin durum ortada. CHP çatısında ne adamlar vardır, Baykal gibi 10/10 siyasetçi değildir belki ama fikir sahibidir. En azından cumhurbaşkanlığına aday gösterebilecekleri insanlar tanıyorlardır.

Siyasetçi mi dedin? Aman uzak dursun. CHP değil hepsi aynı, demek istediğim şu krizler toplumun doğasından gelmiyor. Siyasetçilerin cilveleri.
Mesaj tarihi:
Aragorn neyi savunmaya çalışıyorsun? Adamlar ülkeyi batıracak (daha ne kadar bilmiyorum!) gör biraz, bir vatandaş gibi düşün... Rüşvetçi a.kp...

said:
Hem mahkemeye başvur, hem de peşinen kararı beğenme. Ne istiyor ki Baykal?

Durumu beğenmediği için ve istediği kararı alabilmek için başvurdu zaten. Verilebilecek 2 kararı da beğenmek zorunda mı? Öyle olsa zaten beğeniyor, başvurmazdı mahkemeye...

said:
"ülkesini mahkemeye vermek" olarak tanımlamak cehalet ve çocukluktan başka bir şey olamaz.

Benim benim ülkemi devletimi mahkemeye veren insanın kocasının cumhurbaşkanı olmasını içime sindiremiyorum. Sizin kadar şeffaf değilim kusura bakmayın. Eğer bu çocukluksa eğer, sizinki de büyüklükse, yazıklar olsun... (Hayır kadın bir de bizi avrupaya şikayet ediyor, avrupa mahkemelerine güveniyor)

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 16:18 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Brigand bana şimdiye kadar iktidar olupta rüşvete bulaşmayan bir parti gösteremezsin. Ayrıca neyi savunuyorsun da ne demek oluyor, sıkıştığımız yerde, bu AKP'yi savunuyor, mayday mayday, takviye ekip gönderin, gibi söylemlere girişmemek lazım.
Mesaj tarihi:
Haaa şimdiye kadar bütün siyasetçiler ülkeyi sömürdü, rüşvet işine bulaştı, devletin parasını yedi, şimdiden sonrakiler de yapsa normaldir öyle dimi... Tamam tamam senden süper bir hukukçu olacak üniversiteden sonra...
Mesaj tarihi:
Brigand sen ve senin gibi düşünenlerin yapabildiği tek şey. Yazılanların ya da söylenilenlerin bir kesimini alıp oraya press yapmak. Bundan önceki rüşvet yiyenlerden hiç bahsetmiyorsun, bundan sonra da AKP dışında yiyecek olsa, ya da CHP yiyecek olsa eminim hiç sesin çıkmaz. Benim demek istediğimin, başkasının rüşvet yemesinin bir diğerine rüşvet yeme hakkı doğurduğu olmadığını, aslında çok iyi biliyorsun. Ayrıca evet çok güzel bir hukukçu olucam, emin olabilirsin.
Mesaj tarihi:
aragorn hukuğu savunuyor.

anayasa mahkemesi ise toplantı ve karar yeter ile ilgili maddedeki başkaca bir hüküm yoksa maddesinin 102 ile ilgili olup olmadığı.

akp nin hukuğa bakış açısı belli.gönderdikleri yasaların hukuğa uygunluğu belli
sorun ise çocukça hırslar uğruna ülkenin dönülmez yollara gireceği.bunu hepimiz gün aşırı dile getirirken bu kadar şaşıırılması
Mesaj tarihi:
said:
Brigand bana şimdiye kadar iktidar olupta rüşvete bulaşmayan bir parti gösteremezsin

@aragorn.
su dusunce bittigin andir.
bu dusunceyi savunuyorsan eger cok yazık.eskilerden bahseden yok zaten
Mesaj tarihi:
Emin konuşabilmemin nedeni insanların nefis denilen bir kavrama sahip olmasıdır. Ayrıca, orda ne demek istediğimi çarpıtmaya çalışmayın, tabii ki birinin rüşvet yemesi, bir başkasına rüşveti mubah kılmaz. Benim orada demek istediğim, insanlar sadece görmek istediklerini görüyorlar.
  • Yeni Oluştur...