Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
icq'başında ben yokken, kimlerin hangi saatte online; hangi saatte ofline; hangi saatte hangi mode'da... hatta bulundukları mode'da(away, n/a gibi) bıraktıkları mesajların historysini tutmamı sağlayabilecek bir program var mı? Yoksa çok şey mi istiyorum?[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
ya herhalde yoktur da ne bileyim... yazılabilir aslında. Ben gazı veriyorum, gerisi programcılara kalmış ;)
Bulmak lazım bunu yapacak birisini. Çok hoş bişi. Yıllardır arzuladığım bişey ama... Daha neler neler arzuluyorum da olmuyor[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Trillian var, toggle status window diyince görüyosun kim ne zaman online olmuş ne zaman invisible. Zaten hep diyorum trillian süper program diye, msn var yahoo messenger var, varoğlu var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 27 September 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
kız ne zaman online olmuş falan diye bakıp ona göre ertesi gün o saatte online olacak
yurdum erkek genci

teessüf ederim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:

edit: axedice, sana da çok teşekkür ederim. ilgileneceğim

[Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...