Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 icq'başında ben yokken, kimlerin hangi saatte online; hangi saatte ofline; hangi saatte hangi mode'da... hatta bulundukları mode'da(away, n/a gibi) bıraktıkları mesajların historysini tutmamı sağlayabilecek bir program var mı? Yoksa çok şey mi istiyorum?[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya herhalde yoktur da ne bileyim... yazılabilir aslında. Ben gazı veriyorum, gerisi programcılara kalmış ;) Bulmak lazım bunu yapacak birisini. Çok hoş bişi. Yıllardır arzuladığım bişey ama... Daha neler neler arzuluyorum da olmuyor[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kimonlineolmuş?cell eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kız ne zaman online olmuş falan diye bakıp ona göre ertesi gün o saatte online olacak yurdum erkek genci[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Trillian var, toggle status window diyince görüyosun kim ne zaman online olmuş ne zaman invisible. Zaten hep diyorum trillian süper program diye, msn var yahoo messenger var, varoğlu var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: LvL_Sabo, 27 September 2003 20:14 tarihinde demiş ki: kız ne zaman online olmuş falan diye bakıp ona göre ertesi gün o saatte online olacak yurdum erkek genci teessüf ederim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız edit: axedice, sana da çok teşekkür ederim. ilgileneceğim [Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar