Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

icq'başında ben yokken, kimlerin hangi saatte online; hangi saatte ofline; hangi saatte hangi mode'da... hatta bulundukları mode'da(away, n/a gibi) bıraktıkları mesajların historysini tutmamı sağlayabilecek bir program var mı? Yoksa çok şey mi istiyorum?[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Sosyal ağlarda paylaş

ya herhalde yoktur da ne bileyim... yazılabilir aslında. Ben gazı veriyorum, gerisi programcılara kalmış ;)
Bulmak lazım bunu yapacak birisini. Çok hoş bişi. Yıllardır arzuladığım bişey ama... Daha neler neler arzuluyorum da olmuyor[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Trillian var, toggle status window diyince görüyosun kim ne zaman online olmuş ne zaman invisible. Zaten hep diyorum trillian süper program diye, msn var yahoo messenger var, varoğlu var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 27 September 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
kız ne zaman online olmuş falan diye bakıp ona göre ertesi gün o saatte online olacak
yurdum erkek genci

teessüf ederim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:

edit: axedice, sana da çok teşekkür ederim. ilgileneceğim

[Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...