Malkor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 herkez hormonlarinin el verdigi kadar erkektir, el vermedigi kadarda escinsel wtf??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 dory evlenmiş ancak boşanmıştır.. sebebi ise eşinin kendisini başka bir "kadınla" aldatmasıdır. bu olayın tramvasını üstünden atamamış ve kendini kadın olarak tanıtmıştır.. yoksa bildiğin bıyıklı, göğüsü kıllı, çorapları kokan, yumurta topuklu, eli tespihli türk erkeğidir.. ben dediydim rus gelin alınmaz diye.. dinlemedi beni.. sıkıyor muyum? haşaaaa!! elimde fotosu bile var o günlerden belliydi kızın ne mal olduğu! yeşil kravatlı olan dory.. dory sana sesleniyorum.. atlat bu kimlik bunalımını.. alemlere akalım eskisi gibin! hadi koçum, hadi yiğidim.. ruslar, ukraynalılar bizi bekler.. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:57 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 BAHSE GİRERİM Kİ ERKEK!!! hehe bi Türk filminde vardı bu laf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 pa$am, dasaaa. yanlis bilgilerle yurdumun genc dimağlarini manipule etmeye utanmiyor musunuz? Sevgili din kardeslerim, inanmayin... Gercek resim burda; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 aaa dory değil mi bu? ne yani bi kere daha mı evlendi? yahu dory kırk yıllık arkadaşını çağırmıyorsun ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ucan tekme atasim geldi, nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sakin ol dory.. derin derin nefes al ve ona kadar say.. kötü evlilik herkesin başına gelebilir.. tabi karının seni başka bir kadınla aldatması feci idi.. ama olur böyle şeyler.. sanırım.. olur herhalde.. belki.. milyonda bir ihtimal.. ama olur.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yanlız şu bi üstteki resimde ki adamın "hay allah kahretsin nereden buldum ben bu karıyı(!)" bakış ve mimiginin hastasıyım yanındakinin kadın olup olmaması ise tartışma konusu zaten bana göre ahmetle mehmet evleniyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 pati album acilsin, rep'im tavan yapicak. terazim "tıklanmaktan" eskiycek. bu forumun en populer kizi ben olacagim(kk) hatta ilk asl'yi sen sorucaksin!11 bu topicten pati album acilsin isyani cikarabilir miyim tabi dyna a.k.a komtanım! gelip kafama bişeler indire de bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 kedidir, kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ya o değilde dory gerçekten kızmıymış be şaka falan değil demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hahahaaa :D:D süpersin fromthehell :D Ayy akşam akşam iyi güldürdün valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 +rep pls madem güldürdüm o kdr xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Pluton, şaka gibi biliyorum ama evet maalesef. kızım.(mıyım?!) pyro yuzunden kendimi erkek sanıyorum. boyle bi sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ulan acaip bi şekilde dory nin cinsiyetiyle ilgili bişeyler yazasım var ama kontradan golü yerim diye yazmıyorum. *sağındakinin kulağına eğilir* -dory kız mıydı lan harbiden :S- [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 23:32 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 lan geçen dory abi dicektim. iyiki dememişim yoksa boku küreğiylen yicekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 AA YETER BE cinsiyet degistiricem artik o kadar gina geldi su muhabbetten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Erkekliğe geçmek okadar kolay olsaydı oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 vanille yeme bizi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 lafınızı bilin salak. kızsanız kız ,erkekseniz erkek olun,kısmetimizi kapamayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: AA YETER BE cinsiyet degistiricem artik o kadar gina geldi su muhabbetten =P o göbek kılları ile zaten benden eksiğin yok fazlan var.göbeğini hiç saymıyorum bile bak. p.s: $imdi çıkıp benim göbeğim yok hede höde,yok bira göbeği o vs dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Geçen haftasonu Ankara'ya gittiğimde arkadaşımın eski hatununu ile takıldık.. Hem iyi, hemde kötü duygular içerisindeyim.. Alkol kötü bişey.. :D [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 18:15 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar