Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Biraz önce eski resimleri karıştırırken şu resmi gördüm,SOE'ye yine küfrettim... Ne güzel bir gündü,erken ölmüştüm ama ilk saldırımdı çok sevinmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 isim bi hos oldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bende bir acayip oldum, okadar seviyordum ki oyunu, rüyalarıma giriyordu. Müthiş geniş, gerçek hayatın tam alternatifi olan bir oyundu. Bazen saatlerce ava gider, bazende yine saatlerce evimin içerisinde eşya düzenlerdim. Ahh ah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 allah cezani versin soe diyecegim ama zaten verecegi kadar vermis Vanguard'da ellerinde patladi mwahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bu nasıl bir nostalji böyle. Bu zamanlar oyunun tepetaklak olmaya başlamasının zamanlarıdır. Nostalji diyince buff olmadan rancor kimo falan avlanan günler geliyor benim aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 pre-cu diyorsun.. fakat bu da nostaljide kaldı. cu bile iyidi. rank gelseydi o bile yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 adi soe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hhehe valla resimdeki ikonlari tanimiyorum. benim bildigim tool barda resim yoktu, yemyesildi hersey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ya daha eskilerden de resimler vardı ama yanlışlıkla silmişim ya da bulamıyorum :D .Zaten bunu koymanın amacı eskiye duyduğum özlemdi.Nostalji değil bu belki ama olsun :D Daha iyi başlık bulamadım. Birde şuna rastladım; 5 cesur imparatorluk askeri FrF şehrini basmıştık.Zenci Sokak Basketbolcuları havasıyla gittiğimiz mekandan 5 dakika da tokat yiyerek Müslüm tayfası şeklinde geri dönmüştük.Olsun zevkliydi,tek tesellim o gün bir tek ben birini öldürmüştüm sniper shotla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 alın size nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Evet bu resimler gerçekten Klasik olacak türden.. Pre-cu yu tam anlamıyla yaşayamadığım için içten içe hayıflanıyorum. Pre-cu oynadım fakat çoğunuz kadar değil malesef. 2005 kasım aylında başlamıştım. :( adsl olmadığı için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 5 tane heavy, 3 tane very heavy, 1 tane extremely heavy. simdi baksanız 2-3 tane medium.. rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Server Eclipse LOK guildi inn inde Ravenloft baskını öncesi 40 kişi hazırlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Pazar TSİ ile 09:00 sıraları [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 11:29 tarihinde, rambokazim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Bizim forumlardan bir iki de NGE resmi ben koyayım nostaljicilere kıllık olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 release den 1 hafta sonra falan daha ortada dogru dürüst tailor, armorsmith falan yok don atlet takilioruz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu fotoraflarda genelde en sevdiğim şey , çekimden biraz önceki chattab muhabbetleri.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 en nöstalcik foto yarışında mühendis deşelemiş ortalığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu da benim toplu üretim planlarımdan ikisi. birer seri woundpack ve buffpack üretmişim. hangi ara üründen kaçar tane lazım, ara ürün ve son ürünler için toplam hangi resource'ten ne kadar lazım iyi planlamak gerekiyordu. öyle "hadi üreteyim biraz" deyince üretim yapılmıyordu. böyle bir craft sistemi gelmez herhalde bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 infinity serverında iyi brandy yapabilmek için 2 ay sağlam kaynak beklemiştim , o geldi birden aklıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Wasarian Brandy !.. o olmadan kapıdan dışarı atamazdım ayağımı. TKM ile Unarmed Attack 3 için kesin gerkli bir içecekti. Vibroblade mind i alıp götürüyordu. - EMU da TKM yine etkili kullanmasını bilirseniz. Fakat dizzy resist yemekleri olmadığı veya armorlar aynı olduğundan dizzy yiyen yerden zor kalkıyor ! [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:23 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence de swg nin en uçuk taraflarından biri craft ve ekonomi sistemiydi ki yerine daha iyi bir sistemin gelmesi 10 yıllar bile alabilir. resmen elde kağıt kalem hesap makineleri, ders çalışır gibi üretim yapıyorduk, yani işteki zamanımın bile önemli bölümü sırf oyunu ekonomiyi araştırmayla geçiyordu ki ingilizce öğrendiysem swg nin payı üniversitedeki hazırlık sınıfımdan büyüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ben en cok kıyafet lerdeki cesitlilik, image making ve housing i seviyordum. hakikaten alternatif bi yaşam sunuyordu. bu arada efe iyidir inşallah sufi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 SWG de eskiden ping kimde iyiyse o kazanmıyordu. kim akıllı ise o kazanıyordu. Kim daha iyi ekipmana, eğitim ve yeteneğe sahipse o kazanabiliyordu. Craft sistemi çok güzeldi. Statik Harvester uygulaması berbattı (yasaktı ama yapılıyordu). Saatlerce iyi bir spot noktası arayıp bulamadığımı sonuçta %60 lık yere harvester diktiğimi bilirim. T21 ile acklay kesmeye gidebiliyordunuz. DJK NPC gördünüzmü tüyüyordunuz. sonra CU geldi DJK ları +25 lik AA ve CA için avlar olduk. Bu oyundaki dungeon mantığı bana göre bir çok oyuna göre daha güzeldi. DWB de az takılmadık değilmi jet pack için. neyse kısacası oyundan hepimiz müthiş zevk aldık zamanında. SONUÇ ; Güzeldi. Ama SWG emu eski tadı vermeyecek gibi duruyor 3 senede bu kıvama geldi EMU, bi 3 sene sonra SWG2 KOTOR2 gelir emu kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar