Buzx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evde kullanmak için tarayıcı,yazıcı ve fotoğraf basabiliceğimiz birşey arıyorum. PhotoSmart C3180 DeskJet F380 Canon PIXMA MP-180 Bunların arasında kaldım,hiçte anlamıyorum yazıcıdan neye dikkat etmek gerekir nasıldır, bu canon mp serisinin kartuşları bittiği zaman doldurulmuyo diye okudum 1-2 yerde, doldurulmuyo ne demektir,aleti çöpemi atıyoruz? Ev tipi için lazer gereklimidir gereksizmidir? Lazer tonerleri çokmu pahalı? Varmıdır 90-110 dölar arası tavsiye bir yazıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 lazer çok mantıklı aslında ayrıca becerirsen doldurarak çok daha ucuza getirebilirsin s/b de lazer var bende ama renkli lazer için durum nedir bilemiyorum malum onda uyum sorunu da yaşabilirsin.. ayrıca resimleri çok sık bastırmayacaksan gidip fotoğrafçıda bastırman daha iyi oulr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 evet fotoğraf bastırmak iyi olmuyor, orjinal kartuş, kaliteli kağıt kullanacağım dersen (ki fotoğrafın iyi olmasını istiyorsan demelisin) dışarıda bastıracağından çok daha pahalıya geliyor. diğer türlü zaten kaliteli olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Ev printerı ile foto basmaya değmez hem daha kötü hem de daha pahalı olur. Evde lazer eğer hakkaten çok baskı yapıcaksan iyi ama onun dışında ekonomik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bende hp photosmart c3180 var boyutları falan cok iyi ayarlanmıs baya gusel kullanıslı bişi tavsiye ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 HP Photosmart'ım 1 senedir saçma sapan bozulma belirtilerinden sonra geçen gün tamamen bozudlu. Gidip Canon Pixma IP4300 aldım, aşırı derecede memnunum. Tavsiye ederim. Edit: Hepsi bi arada olsun istemişsin, görmedim onu. Scanner olarak da Canon Lide 80 kullanıyorum yıllardır; ondan da çok memnunum. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 14:38 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 daha öncede yazmıştım. HP markası kullanmayın, kullanada karşı çıkın. Türk piyasasına hiç şekilde önem vermiyorlar. Mesleğim gereği özel bir şirkete bağlı olarak bir devlet dairesinde bilgi işlem bölümünde servis mühendisi olarak çalıştım bir süre. ve HP markalı printer,monitör ve pc lerde %94 oranında arıza tespit edildi. vermiş olduğun modelde tamamen teknoloji hatası, scande bile 5,6 şiddettinde titreyen bir yapıda. yanlarından iple bağlaman lazım abartmıyorum. Hp alma, yazık edersin kendine .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tabii 2 aydır kullandıgımı eklemeliydim bende daha bi sorun cıkmadı ama haklı olabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Canon PIXMA MP-180, bu model uygundur ev kullanımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bu çok fonksiyonlu yazıcı setlerin negatif tarama gibi bir özelliği olanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 öyle olan bir model olması lazım. bir arkadaşım almıştı diye hatırlıyorum. (sadece scanner da olabilir, tam emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar