Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok fonksiyonlu ev tipi yazıcı tavsiyesi.

Buzx

Öne çıkan mesajlar

Evde kullanmak için tarayıcı,yazıcı ve fotoğraf basabiliceğimiz birşey arıyorum.

PhotoSmart C3180
DeskJet F380
Canon PIXMA MP-180

Bunların arasında kaldım,hiçte anlamıyorum yazıcıdan neye dikkat etmek gerekir nasıldır, bu canon mp serisinin kartuşları bittiği zaman doldurulmuyo diye okudum 1-2 yerde, doldurulmuyo ne demektir,aleti çöpemi atıyoruz?
Ev tipi için lazer gereklimidir gereksizmidir?
Lazer tonerleri çokmu pahalı?

Varmıdır 90-110 dölar arası tavsiye bir yazıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

HP Photosmart'ım 1 senedir saçma sapan bozulma belirtilerinden sonra geçen gün tamamen bozudlu. Gidip Canon Pixma IP4300 aldım, aşırı derecede memnunum. Tavsiye ederim.

Edit: Hepsi bi arada olsun istemişsin, görmedim onu. Scanner olarak da Canon Lide 80 kullanıyorum yıllardır; ondan da çok memnunum.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 14:38 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede yazmıştım. HP markası kullanmayın, kullanada karşı çıkın.

Türk piyasasına hiç şekilde önem vermiyorlar.

Mesleğim gereği özel bir şirkete bağlı olarak bir devlet dairesinde bilgi işlem bölümünde servis mühendisi olarak çalıştım bir süre. ve HP markalı printer,monitör ve pc lerde %94 oranında arıza tespit edildi.

vermiş olduğun modelde tamamen teknoloji hatası, scande bile 5,6 şiddettinde titreyen bir yapıda. yanlarından iple bağlaman lazım abartmıyorum.

Hp alma, yazık edersin kendine ....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...