Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig 30. Hafta Sivasspor-Beşiktaş saat:15.00 Pazar »

nocom

Öne çıkan mesajlar

Havaalanı'nda Takımımız'ı karşılayan taraftarlarımız Siyah Beyazlılarımız'a büyük ilgi gösterirken, Şampiyonluk tezahüratları ile destek verdi. Futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çektiren Sivaslı taraftarlarımız, Ekibimiz'e kalacağı otele kadar araç konvoyları ile eşlik etti.

Sosyal ağlarda paylaş

kotu futbol hakkaten.şampiyonluk kovalıosun saldır yani.mehmet sedef le falan olcak iş degil cok kotu oynuo yani.serdar da öyle.sivas farklı alabilirdi ama yemin ederim dakika 60 falan.dedimki bu maçı ibrahim akın alır burak gibi mal bi adamla olmaz dedim.adam kendnini c.ronaldo sanıo ya o triplerde.ibrahim akın girdi.baktım gene bişi yok.dedim işalalh 4 dakika uzatır.4 dakka uzattı beşiktaş aldı iyi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

@Vodan; İbrahim Akın süresiz kadro dışı bırakılmıştı, PAF takım ile antrenmana çıkıyordu. Sonradan affedildi, böyle uzatma dakikalarında gol atıyor işte =)

Takım baya yorgundu. Hem fiziken, hem ruhen. Böyle bir maç çıkarmalarını beklemiyordum açıkçası. Runje çok kritik kurtarışlar yaptı. Neticede galip geldik, mutluyuz =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bugün ajanslara düşen şok bir iddia gündeme taşındı. Sivas 4.Eylül Oteli`nde konaklayan Beşiktaş kafilesine komplo kurulduğu ve zehirleneceği iddia ediliyor. Bir ihbar üzerine harekete geçen Siyah-Beyaz`lı yöneticiler apar topar İstanbul`dan aşçılarını bu otele getirerek Otelin mutfağına el koymuşlar. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Her şey, gece geç saatlerde yönetici Bülent Deriş’e Sivas’tan gelen bir telefonla başladı. Kendisini Beşiktaşlı olarak tanıtan, adını ve telefonunu da veren bu şahıs, kamp yapılacak 4 Eylül Oteli’ndeki yemeklere zehir katılacağının bilgisini çok sağlam bir kaynaktan aldığını söyleyerek telefonu kapadı

Sadece gülüyorum,yapmayın bu kadar da olamaazzz yaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beşiktaş bugün deplasmanda oynadığı karşılaşmada Sivasspor`u 90+3. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Maçta skandal kararlara imza atan Yıldırım Demirören`in en sevdiği hakem Cem Deda ve ekibi Sivasspor`un çok net golünü ofsayt gerekçesiyle saymazken, yiğidoların bir de çok açık penaltısını vermedi.

Allahınızdan bulun başka bişi demiyorum.

çok net gol, açık penaltı ha. çekilin harbi ligten çekilin, sizde kurtulun bizde sizin gibi dengesizlerden kurtulalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...