nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Havaalanı'nda Takımımız'ı karşılayan taraftarlarımız Siyah Beyazlılarımız'a büyük ilgi gösterirken, Şampiyonluk tezahüratları ile destek verdi. Futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çektiren Sivaslı taraftarlarımız, Ekibimiz'e kalacağı otele kadar araç konvoyları ile eşlik etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sanki sadece Toraman`a destek vermisler gibi geldi bana bu resimden. Neyse, seyredecez bakalim maci, ilk yaridaki Runje gitti yerine yepyeni bir Runje geldi, bakalim Sivas bu defa da birseyler yapabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çok foto var ama toraman sivaslı olduğundan onu koymak istemiştim foruma, al burada da tigana var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 başlıktaki » işareti süper olmuş. tek sayfa olmasına rağmen ona tıkladım euhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 :P ilk yarı tatsız tuzsuz bir maç oldu. göze çarpan tek şey sivasın 9 defa ofsayta düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 60" Ofsayt Sivasspor 11 Beşiktaş 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sivas tek kale oynuyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 i akınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 90+3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 91:29 Ibrahim Akin 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sivas sattı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kotu futbol hakkaten.şampiyonluk kovalıosun saldır yani.mehmet sedef le falan olcak iş degil cok kotu oynuo yani.serdar da öyle.sivas farklı alabilirdi ama yemin ederim dakika 60 falan.dedimki bu maçı ibrahim akın alır burak gibi mal bi adamla olmaz dedim.adam kendnini c.ronaldo sanıo ya o triplerde.ibrahim akın girdi.baktım gene bişi yok.dedim işalalh 4 dakika uzatır.4 dakka uzattı beşiktaş aldı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ata ata akın atti ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bitti. Kim derdi ki BJK yenecek! Vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 30 puan değerinde bir 3 puan =) Tebrikler Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İbrahim Akın kadro dışı değilmiydi ya en son öyle hatırlıyorum. 1-0 dan yukarı sonuçları yok adamların 10 haftadır. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:57 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 maçın adamı kesinlikle Runje, o ne top çıkardı çok zordu kurtarması. tek pozisyon ve tek gol. rizede 87 de, ankarada 88 de burada 90+3 de. umarım bunlar birşeylerin müjdeliyicisidir :) burak go home yankee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 serdar mı kötü? nası izliosunuz maçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bencede serdar çok kötüydü, uzun zaman sonra bu kadar silik bir serdar izledim, özellikle 2. yarı. bunda arka arkaya maç yapmasına bağlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Valla bence eğer maçlarınız 96 dakikaya uzamazsa bundan sonra 0-0 bitecek gibi istatistiki olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu akın ne adam yaaa nerden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bjk maçta hiç yok gibi bişeydi,bobo'nun kafa topu pozisyonu ve ricardinho'nun serbest vuruştan vurduğu topun direkten dönmesi sonucu başka bişey yoktu,taa ki ibrahim akın'ın pozisyonuna kadar,haftaya şampiyonluk düğümü çözülür gibi artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @Vodan; İbrahim Akın süresiz kadro dışı bırakılmıştı, PAF takım ile antrenmana çıkıyordu. Sonradan affedildi, böyle uzatma dakikalarında gol atıyor işte =) Takım baya yorgundu. Hem fiziken, hem ruhen. Böyle bir maç çıkarmalarını beklemiyordum açıkçası. Runje çok kritik kurtarışlar yaptı. Neticede galip geldik, mutluyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Bugün ajanslara düşen şok bir iddia gündeme taşındı. Sivas 4.Eylül Oteli`nde konaklayan Beşiktaş kafilesine komplo kurulduğu ve zehirleneceği iddia ediliyor. Bir ihbar üzerine harekete geçen Siyah-Beyaz`lı yöneticiler apar topar İstanbul`dan aşçılarını bu otele getirerek Otelin mutfağına el koymuşlar. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Her şey, gece geç saatlerde yönetici Bülent Deriş’e Sivas’tan gelen bir telefonla başladı. Kendisini Beşiktaşlı olarak tanıtan, adını ve telefonunu da veren bu şahıs, kamp yapılacak 4 Eylül Oteli’ndeki yemeklere zehir katılacağının bilgisini çok sağlam bir kaynaktan aldığını söyleyerek telefonu kapadı Sadece gülüyorum,yapmayın bu kadar da olamaazzz yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kartalhaberde bunu bende okudum öğlen. sen buna gülebilirsin ama açıkcası fenerlilerin yapmıyacağı iş değil. bende buna gülüyorum işte nihaha hatta züleyhahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Beşiktaş bugün deplasmanda oynadığı karşılaşmada Sivasspor`u 90+3. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Maçta skandal kararlara imza atan Yıldırım Demirören`in en sevdiği hakem Cem Deda ve ekibi Sivasspor`un çok net golünü ofsayt gerekçesiyle saymazken, yiğidoların bir de çok açık penaltısını vermedi. Allahınızdan bulun başka bişi demiyorum. çok net gol, açık penaltı ha. çekilin harbi ligten çekilin, sizde kurtulun bizde sizin gibi dengesizlerden kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar