Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İçinde bulunduğumuz süreç , Cumhuriyetimize tartışmasız sahip çıkmayı Ulu Önder Atatürk’ün en değerli eserinin çevresinde ,her kesimden her görüşten insanlarımızla birlikte kenetlenmeyi kaçınılmaz kılmıştır. Bu nedenle ilimizde 5 Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 10.00 da Öğretmenevi önünde toplanarak, Sultan Camii Önüne yürüyerek bu alanda Cumhuriyet Mitingi gerçekleştirilecektir. Bu miting Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini korumak amacıyla düzenlenmiştir. Bu miting demokratik kitle örgütleri , siyasi partilerimiz, halkımız, gençlerimizin ortak sorumluluğunda gerçekleştirilecektir. Tüm çalışmalarımız bu anlayış içinde yürütülmelidir. Cumhuriyet Mitinginin amacı , Atatatürk Cumhuriyetini koruma azim ve kararlılığını etkili bir biçimde sergilenmesidir ve mitingin başarısı Cumhuriyetimizin savunulmasında tarihi önemde bir aşama olacaktır. Miting düzenleme komitesi tarafından, yasal izinler lınmış olup ,kurallara uygun olarak yürütülmesi , yasal sınırlar içinde kalınması için her katılımcı kendisini özel görevli saymalı , görevlilere ve güvenlik güçlerine yardımcı olmalıdır. Bu mitingin tüm katılımcı kruluşların ortak mitingi olduğu unutulmamalı ,olası farklı ve benimsemeyeceğimiz davranış ve sloganlara karşı tepkisel bir tutum sergilenmemelidir. Mitingte tanıtıcı pankart , “Türk Bayrağı” ve “Atatürk Posteri” dışında hiçbir şey bulundurulmayacaktır. Düzenleme komitesinin belirleyip Valiliğe sunduğu ,onaylanmış slogan ve dövizler dışında herhangi bir pankart kullanılmayacak , slogan atılamayacaktır. Miting senaryosu ve icrasına ilişkin hazırlıklar sürdürülmektedir. Gerektikçe açıklayıcı bilgilendirmeler düzenleme komitesince yapılacaktır. Bütün Halkımızı 5 Mayıs’ta ,en üyük ortak değerimiz olan Cumhuriyetimizin ışığında birleşmeye ve buluşmaya davet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 10 erken değilmi ya edit: hangi öğretmen evi bide tam bilgi yokmu nerden bu kaynak [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:05 tarihinde, Llama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aynı tarihte almanyada da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 almanyada nerde var bilgi var mı? bir kac ogrenci dernegi forumlari varda alman. oralara postlarim eger net bir bilgi varrsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 izmir halkinin "gavur izmir" lafini belirli kisilere bu mitingde monte edicegini dusunuyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 OH BE OH! İŞTE BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şahsen ben monte etmeye gururla gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kesinlikle orda olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kesinlikle orda olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 orada olacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oradayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hadi pati! buluşuyoz gidiyoz! Türkiye'nin en Atatürkçü ve ilerici şehri İzmir'in sesini duyurma vakti geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet evet beraber buluşalım gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 pankart da yaparız Paticik Gençlik Grubu diye eheh:) yok canım şaka yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yaparızda valla açarsak alırlar içeri bizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hadi fikirleri gösterin, nası pankartlar yapılcak =) En güzel fotoşopçularımızı seçelim yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yok olm manyamayın ya siteyi kapatırlar be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çağlayanda almanya mitingini düzenlicek kuruluşun adamlarından biri anlatmıştı ama yer ismini hatırlamıyorum f le başlıyodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paticik =o= yazarsınız adresi yazmayın reklam olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu mitingin sonunda haftaya izmirde görüşelim derler inşalah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o gün orda olacaz işallah peki izmirden sonra sıra nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ankara,balıkesir,istanbul,izmir,eskişehir(maybe?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yalnız arkadaşlar yer neresi çözemedim ben ya. sultan camii neresi yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 öğretmen evini biliyorum ama sultan camiini çakamadım. niye gündoğdu değil ayrıca? bütün kordon,alsancak dolmalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dur google earthe bakıyorum öğreniriz. bi de kesinmidir bu? derneklerde falan kesinleşmişmidir bu? Atatürkçü Düşünce Derneğinde bununla ilgili birşey yok. bu miting manisada be.. ne yapmaya çalışıyosunuz ya? [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:52 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar