Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 http://www.milliyet.com.tr/anket/milliyetanket.asp?aid=224 Milliyet Gazete'sinin kendi resmi internet sitesinde bizlere sundugu bu ankette %60 ın üstü bir kesim gülü destekliyor. Tepkimizi gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 attım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 milliyetin oyları kafasına göre değiştirmediğini nerden bileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Onu bilmem de boşuna modemi kapatıp açıp oy atarak yükseltiyorlar oranı demeyin. Olmuyor öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Aşağıda oy verenlerin sayısı yazıyorda sanıyorum öyle bişeylede uğraşmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aydın cım yapmıştır gene bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aman ne önemli şey demi. peh, milliyetin anketiymiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 milliyet kimin? doğan grubunun. doğan grubu kime çalı$ıyor? eh.o yüzden pekte kaale almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oy atamıyorum yahu nasıl atılıyor tıkladım her yere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Gül'ü istemeyenler zaten girmiyordur ki Milliyet'in internet sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 refresh ediyorum sonuçların değiştiği yok ne iş?? omfg kolpa mı yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bide bu war.. Cumhuriyetine sahip çık! Tandoğan ve Çağlayan mitinglerine gidenler sadece bir kısmımızdı , gidemeyip yüreğiyle destek olanlar , ne kadar büyük olduğumuzu göstermek için bu akşamdan itibaren hergün sesimizi duyurana dek saat 20.00'de 1 dakika AMPULLERİ SÖNDÜRÜYORUZ! [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 22:27 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 onu tedaş falan yapmıştır fırsattan istifade :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Milliyetin kendisinden ne hayir gorduk te anketinden hayir bekliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bende baya üzülmüştüm ne çok destekleyen var diye ama rakamlar hep aynı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bikaç sene önceki protestolara dönüşücek bu ampul olayı ilk üç günden sonra teyzeler eline yine tencere kaşık alıp wurucaklar balkonların ısıkları acılıp kapanıcak sokaklardan sesler yükselicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o diilde yapılan mitinglerden falan milletin tepkisi belli değil mi zaten hani orda abdullah gül alehine oyların fazla olması pek bişi ifade etmez.Hem cumhurbaşkanı seçiminde ne yazıkki halkın bi etkisi yok edik:zaten anketi kimin yaptığıda belli sonuçta :) [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 saçma bir anketle olacak iş değil yaptıkları. çıkan indirilir; konu kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar