Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bilinçli türk halkı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 şeriat karşıtı olan laiklik ilkesini savunan kendisini sandıkta gösteren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 iran devrimi taktiksel açıdan takdir edilecek bi harekettir bence. yani bu kadar takiye yapmak, halkı bu kadar kullanmak, bu kadar planlı bir şekilde rejim değişikliğine gitmek heralde başka hiç bi ülkede olamamıştır. ha bizde bu aşamalardan geçiğ şeriatın kucağına düşermiyiz? sanmam. çünkü iranda zamanında büyük bir önderin etrafında tek yürek olup, vatanınını koca dünyaya karşı savunmuş bir milllet yoktu. bizim atatürkçülüğümüz gibi mutlak suretle bağlı olmayı hedef edindikleri ideolojileri yoktu. eğer ki tayyip böyle planlar peşindeyse bunu da göz önünde bulundursa iyi eder. yoksa bi tarafına patlar getirmeye çalıştığı "fason iran devrimi". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ahanda bir daha koyuyorum gormeyen kalmasin bu adami cumhur adayi olarak bana sunarlarsa haliyle adamlarin niyetini sorgularim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: şaşırırsınız tabii de, onların kim olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. rıza pehlevi amerikan ve ingiliz uşaklığı yapan bir diktatördü. diğerleri ise halk devrimi ile gelen bir cumhuriyetin mirasçıları. tiplerini boşverin. iran halkı bugünkü devletçi yapısıyla dahi, eskisinden çok çok daha rahat, ve güçlü. amerikaya da bu sayede kafa tutabiliyorlar. bi nevi fidel castro gibi düşünebilirsiniz, ama tabi epey fark da var :) bakalım daha ne kadar kafa tutabilecek,ben max 1 sene diyorum. ps: abd ve bush(push) ttan nefret ederim [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 04:23 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hacker_warwas noktayı koymuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu resimde sağ üstteki karikatür de çok önemli. 'inanmıyorum abi REFAH gelemez...' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gerçi kesin bunu diyen olmuştur ama tutamıcam ben, aaa narin hamileymiş . [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:56 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İran şu an dünya devlerine kafa tutabilior dorudur, ancak halkın refah düzeyi tartışılır.. 30 sene evvel İran bizden çok daha ileriy"miş". Hem kafa tutabilip(ya da uyum sağlıyabiliosan) hem halkını mutlu edebiliosan başarılısındır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar