Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla bilmiyorum. ben yeni geçtim sayılır kabloya. 3 ay falan oldu. çok memnunum şu ana kadar. teknik destek bizim burada iyi demek. sizin sinyaliniz zayıf diye (merkezden görebiliyolar herhalde) biz çağırmadan gelip yapıp gittiler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 1.024 adslim var ilk bilgisayarımda 56k ile başladım sonra 64k kablo, 128 kablo, 256 adsl, 512 adsl ve 1024 adsl diye ilerledi adslden hiç bi sıkıntım yok, us robotics modemim ultima update yaparken, muhtemelen yurtdısından download, 110-115kb arası sabit download hızıyla download yapıyorum, genel olarak diger sitelerde de siteden kaynaklanan bişi yoksa 90 altına düşmüyo, download accelatorla 105 110 görüyorum cogunlukla dün weplada adslli arkadaşlarımın pingleri 15~30 ken benim "1" di, yani adsl = kablo+20 değildir herzaman, ttnet saolsun ülke çapı krizler dışında ve teknik destek kabızlığı dışında bi sıkıntım yok 6gb kota buarada [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 09:50 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kablo kullanıyorum rahatım. Hiçbi sıkıntım yok. Kesilse bile kablo, kesildiği zamanı aylık faturadan düşüyor adamlar :) Adsl kurduracak arkadaşlarıma da kablo kurdurdum, hepsi hayatlarından memnun... Kablonet çok daha kaliteli internet veriyor bu açık ve net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 topikin hepsini okuyamadım ama ttnet in adsl şeysi bu aralar (bu ay yada gelecek ay?) 256 sınırsızı komple kaldırıp 1mb ı aynı fiyata (29 tl?) vericek gibi. chipte falan baya bi haberi var web sitesinde. bunu da gözönüne alınız :P ben alıcam ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Yakınlarda herhangi bir inşaat çalışması varsa kablo internetten uzak durun. Yada durmayın, pingim düşecek derken sinir hastası olun. İnşaatın seni etkileme olasılığı düşük, muhtemelen sinyalin zayıf olabilir kablonun eve girişiyle bilgisayar arasındaki mesafe uzaksa. Bir sinyal arttırıcı alıp çözebilirsin sorunu(30 lira falandır) veya çözemezsin alakasız bir olay vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar