Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet

shadow_

Öne çıkan mesajlar

1.024 adslim var
ilk bilgisayarımda 56k ile başladım sonra 64k kablo, 128 kablo, 256 adsl, 512 adsl ve 1024 adsl diye ilerledi

adslden hiç bi sıkıntım yok, us robotics modemim
ultima update yaparken, muhtemelen yurtdısından download, 110-115kb arası sabit download hızıyla download yapıyorum,
genel olarak diger sitelerde de siteden kaynaklanan bişi yoksa 90 altına düşmüyo, download accelatorla 105 110 görüyorum cogunlukla

dün weplada adslli arkadaşlarımın pingleri 15~30 ken benim "1" di, yani adsl = kablo+20 değildir herzaman, ttnet saolsun ülke çapı krizler dışında ve teknik destek kabızlığı dışında bi sıkıntım yok

6gb kota buarada

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 09:50 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yakınlarda herhangi bir inşaat çalışması varsa kablo internetten uzak durun. Yada durmayın, pingim düşecek derken sinir hastası olun.

İnşaatın seni etkileme olasılığı düşük, muhtemelen sinyalin zayıf olabilir kablonun eve girişiyle bilgisayar arasındaki mesafe uzaksa. Bir sinyal arttırıcı alıp çözebilirsin sorunu(30 lira falandır) veya çözemezsin alakasız bir olay vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...