eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Süreci işletme kararı almışlar, genelkurmaydan çekinmediler anayasa mahkemesinin vereceği karara kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Anayasa Mahkemesi anayasayi dibine kadar arar, bir acik bulur. Hele de TSK arkanizdayiz dedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 atesle oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 cnn turkte milli egitim bakani cikti. herseye de kulp bulmalarina sinir oluyorum. minareyi calan kılıfını hazırlar hesabi , herseye cevaplari var inanilmaz bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Oha araniyorlar cidden, isin kotusu bize de patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Abi hükümet ayrı bir çocuk ana muhalefet partisi ayrı bir çocuk, nereye gideceğiz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bence baykal muhalefeti 4.5 yıldır ilk kez bir "iş" yapmış oldu, eğer anayasa mahkemesi tarafından haklı bulunurlarsa da, bu milleti şeriatgülden korumuş en önemli engel olacaklar.. muhalefet dediğin böyle yapılır işte, icraat yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Evet ama bir de keşke konuşmalarında "çankayaya beli fıtık olanlar çıkamaz" dan daha mantıklı politika yapsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: bence baykal muhalefeti 4.5 yıldır ilk kez bir "iş" yapmış oldu, eğer anayasa mahkemesi tarafından haklı bulunurlarsa da, bu milleti şeriatgülden korumuş en önemli engel olacaklar.. muhalefet dediğin böyle yapılır işte, icraat yapılmalı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Evet ama bir de keşke konuşmalarında "çankayaya beli fıtık olanlar çıkamaz" dan daha mantıklı politika yapsalar.. zaten yapıyorlar ama satılmış medyadan takip edersen sadece anlamsız ve ufacık bi kısmını çirkefce cımbızla cekilen yeri anlarsın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 evet kesinlikle Deniz Baykal ve CHP çok olumlu işler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Evet meclisle ilgili seyleri haber bültenlerinde verilen üc dakikalik goruntulerle degerlendirmeyin, meclis televizyonundan ve gercekten konu hakkında bilgili olan kisilerden bilgi alirsaniz daha iyi anlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: bence baykal muhalefeti 4.5 yıldır ilk kez bir "iş" yapmış oldu, eğer anayasa mahkemesi tarafından haklı bulunurlarsa da, bu milleti şeriatgülden korumuş en önemli engel olacaklar.. muhalefet dediğin böyle yapılır işte, icraat yapılmalı. ya her yerde "baykal muhalefet yapmıyor" denip duruyor da, yahu daha ne yapsın adamlar? mecliste adamların söz hakkı yok ki. ne zaman birşeyi oylamaya sunsalar, reddediliyor. dokunulmazlık ve rögar kapağı olayını oylamaya sunmuşlardı mesela, reddedildi. akp'nin tek yetkili gibi bulunduğu mecliste, elin kolun bağlı oturabiliyorsun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 baykal ne yapsın biliyormusun bone.inadı bırakıp siyasetide bıraksın Atatürk ün görüşlerini savunan ve fettulahın köleleri hariç Atatürk ilkelerini benimseyen herkesin partisi olması lazım.Baykal üzerinden yükleniliyor çünkü.Bu yüzden abuk sabuk 60 tane parti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o ayrı mesele. benim kastettiğim muhalefetlik açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yazdıklarıma dikkat edersen, ben zaten ilk kez bir iş yapmışlar dedim, yoksa açıklamalarına, amaçlarına, yapmaya çalıştıklarına birşey demedim. ama daha ne yapsın demem, en azından sesini daha çok duyurabilirdi, takiyyecilerin açıklarını bulup başarılı saldırılar yapabilirdi, en önemlisi, cahil kesimi uyandırıp akp den oy alabilirdi ancak yapamadılar geçtiğimiz süre boyunca. ha yerine başkası gelse daha iyisini yapar mıydı, onu bilemem, ben daha fazlasını beklemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar