Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Evet herkesin yawaş böyle bi akustik şarkılar falan için olan playlistini öğrenmek istedim. Havaya girdim duygusallaşıcam da. Bi kaç şarkı da indiririm sizin playlistlerinizden. Şimdiden sağolun.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 simdi playlistten balladlari cikaramiicam ama burda bir grup akustik parcadan bahsedilmis yarari olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 An evening with rudess&petrucci albumu direk. Onun dısında Dire Straits-Your Lates Trick Scorpions-Nightmare,Still lovin you (avenue deil) Bon Jovi-These Days (olası)[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 sarah jane morris - august albümü[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aha ballad dedin de Gary Moore un blues&ballads albumu var bide.[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 *Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On Funda Arar - Seni Düşünürüm Fastball - The Way *Jamiroquai - Corner Of The Earth *Starsailor - Poor Misguided Fool *Muse - Muscle Museum HIM - Gone With The Sin Red Hot Chili Peppers - Road Trippin' Blind Guardian - A Past And Future Secret, Bright Eyes, Lord Of The Rings *Ezginin Günlüğü - Düşler Sokağı *Şebnem Ferah - Değirmenler, Herkes Bilsin İstedim, Üvey, Yağmurlar Yeni Türkü - Aşk Yeniden U2 - Sweetest Thing *MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Teoman - Gemiler Grup Gündoğarken - Rüzgar *Burçin - Neredesin Sen, Daşlı Gala Dire Straits - Romeo And Juliet Dream Theater - Through Her Eyes Eagles - Hotel California Elton John - Candle In The Wind, Sacrifice *Elvis Presley - Love Me Tender *Enya - May It Be *Joan Osbourne - One Of Us Laço Tayfa - Harmandalı, İzmir'in Kavakları Mazhar Alanson - Benim Hala Umudum Var Oasis - Wonderwall *Opeth - Benighted, Credence Özlem Tekin - Daa Pentagram - Sonsuzluk *Savage Garden - I Know I Loved You *Sezen Aksu - Belalım *Tarkan - Unutmamalı Uriah Heep - Rain Demir Demirkan - Aşk Var Ya *Kargo - Renklerin İçinde *Erkin Koray - Şaşkın, Arap Saçı VE: *Gary Jules - Mad World Bunlar elimdeki en yavaş şarkılar.. Özellikle *'lıları öneririm...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Brainstorm - My Star Brainstorm - Maybe Cem Karaca - Üryan Geldim Cem Karaca - Tamirci Çırağı Cem Karaca - Hikaye Cem Karaca - İstanbul'u Dİnliyorum Clint Mansell - Lux Aeterna CSNY - Cathedral CSNY - Our House CSNY - Helpless CSNY - Deja Vu David Bowie - Ground Control To Major Tom David Bowie - The man who sold the world Garbage - The World is not enough Kargo - Kalamış Parkı Kargo - Renklerin içinde Kargo - Boğaziçi Kidney Thieves - Serene Dream Lacuna Coil - Falling Manic Street Preachers - Ocean Spray MFÖ - Bu Sabah Yağmur var İstanbul'da MFÖ - Güllerin içinden No Doubt - Don't Speak Radiohead - Creep Styx - Boat on the river ...daha çok varda yazmakla uğraşamadım :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ennio morricone hendel rachmaninov dmitri shostakovich colors compilation ama ağlamak istiyosan tuygusallaşmak istiyosan kevin moore->chromakeyderim sana...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar