Dennis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tavsiye edebileceginiz marka/model var mı, normal spor ayakkabılarıyla ringte hareket cok zor, bir arkadasım adidas tygun onerdi. Bir de istanbul'da ya da online satın alabilecegim bir yer sölerseniz sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 marka gelmiyor aklıma ama tabanı mümkün olduğunca düz ve pürüzsüz olsun, hangi salona gidiyorsun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 atalar boksa gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Adidas bu konuda duayen bildiğim ve gördüğüm kadarı ile. Sadece marka önerebilirim. Satın alabileceğin yer konusunda bir fikrim yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bende adidas diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 valla bende boks yapiyorum ama boks icin ozel ayakkabi almadim. Sokakta yururken kavga ciksa dur bilader ben bi ayakkabi degistireyim diyemezsin eheh o yuzden ben kendim normal spor ayakkabiya alistim hic de bi dezavantaji yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 sokakta kavga cikar diye mi boksa gidiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yok yok bi ara modaydı bu boksör ayakkabıları kesin bu alcak kotuda içine sıkıştırcak, dolaşcak öyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 harbiden bleeding sen iimisin :D adam birilerini dövmek için box yapıo ya XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Valla benim icin yumruk yemek ve yumruk atmak cok zevkli isler ayrica kavga etmeyi seviyorum bundan dolayi boks yapiyorum. Sokakta da kavga ciksa hayir demem. Hatta atlarim . Hobi meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: yok yok bi ara modaydı bu boksör ayakkabıları kesin bu alcak kotuda içine sıkıştırcak, dolaşcak öyle hehe loL. Aklımdan geçmedi değil. =) Haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Aradım taradım bulamadım adidas ben de Türk malı bir şey aldım hehe :P Bleeding normal ayakkabıyla da oluyor ama boks ayakkabısıyla daha iyi donerek vuruosun kacıosun falan, sokaktaki adama zaten bu kadar kasmana gerek yok :P Abi bide yumruk atmak zevkli de yemenin nesi zevkli saglam adamdan yiyince 1 hafta sıvı gıdayla besleniosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar