Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boks ayakkabısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tavsiye edebileceginiz marka/model var mı, normal spor ayakkabılarıyla ringte hareket cok zor, bir arkadasım adidas tygun onerdi. Bir de istanbul'da ya da online satın alabilecegim bir yer sölerseniz sevinirim =)
Mesaj tarihi:
valla bende boks yapiyorum ama boks icin ozel ayakkabi almadim. Sokakta yururken kavga ciksa dur bilader ben bi ayakkabi degistireyim diyemezsin eheh o yuzden ben kendim normal spor ayakkabiya alistim hic de bi dezavantaji yok bence
Mesaj tarihi:
Valla benim icin yumruk yemek ve yumruk atmak cok zevkli isler ayrica kavga etmeyi seviyorum bundan dolayi boks yapiyorum. Sokakta da kavga ciksa hayir demem. Hatta atlarim . Hobi meselesi
Mesaj tarihi:
said:
yok yok bi ara modaydı bu boksör ayakkabıları kesin bu alcak kotuda içine sıkıştırcak, dolaşcak öyle hehe

loL.
Aklımdan geçmedi değil. =)
Haha.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aradım taradım bulamadım adidas ben de Türk malı bir şey aldım hehe :P Bleeding normal ayakkabıyla da oluyor ama boks ayakkabısıyla daha iyi donerek vuruosun kacıosun falan, sokaktaki adama zaten bu kadar kasmana gerek yok :P Abi bide yumruk atmak zevkli de yemenin nesi zevkli saglam adamdan yiyince 1 hafta sıvı gıdayla besleniosun :D
  • Yeni Oluştur...