horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel, Genelkurmay'ın açıklamasına çok sert çıktı. Muhtıra niteliğindeki bildiriyi 'zorbalık' olarak değerlendiren Güzel, "21. asrın başlarında AB'ye girmek için çırpınan bir ülkede böyle bir zorbalığın olması, büyük bir talihsizliktir. 10 gün önce demokrasiye bağlı olduğunu söyleyen Genelkurmay Başkanı'nın, bu muhtırayı vermesi büyük bir çelişki" dedi. Yapılan açıklamanın, her ne şekilde olursa olsun demokrasiye ve milletin egemenliğine karşı bir darbe teşebbüsü olduğunu kaydeden Güzel, "İncir çekirdeğini doldurmayan saçma sapan iddialarla, çocukların Kuran okumasını bile laikliğe karşı sayıyorlar. Bu muhtkıra anayasanın ihlalidir. Bu muhtıra Cumhurbaşkanının hanımını başörtüsüne veriliyor. Tarihe skandal olarak geçecek. Kanımın son damlasına kadar bu zorbalığa kadar karşı çıkacağım" şeklinde konuştu. Hükümetin bu bildiriye tepki vermesini isteyen eski Bakan, "Bu bildiriyi tamamen reddettiklerini söylemeleri gerek" ifadelerini kullandı. Sokağa çıkarım Demokrasiye hukuka karşı bir zorbalıktır, dayatmadır. Genelkurmayın böyle bir açıklama yapmaya yetkisi yoktur. Antidemokratik bir darbe girişimidir. Kınıyorum. Sıcak bir darbeye dönüşürse sokağa çıkıp 62 yaşımda buna karşı çıkacağımı belirtiyorum. 2007'de yaşıyoruz. Utanıyorum bu memlekette yaşamaktan. Daha iki gün önce genelkurmay başkanı hukuka demokrasiye bağlılıktan bahsetmiyor muydu? Şimdi yüzü kızarmıyor mu Genelkurmay başkanının. Yazıklar olsun. Adamların elinde silah var. Silahı milletin göğsüne tutma amacında oldukları görülüyor. Yapılacak iş seçime gitmektir. Bu dayatmaya karşı AK Parti'nin oyu 10 puan daha artacaktır. ben de altına imzamı atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hasan celal güzel kim ya? işlerine gelince nerde demokrasi, uygulamaya gelince ortalıkta görünmüyorlar. birilerinin kuyruguna basarsan böyle bold çırpınışları görürsün. ağlatırlar işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yinede sahlaniyor aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 seçimlerde akp nin altına imza atarsın olur biter. ortalığı karıştırmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 :) şimdi ben tek bir başlık açınca mı ortalığı karıştırdım. yoksa paticikte de mi faşizm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hmm 350küsür dallama 3 tane adamın dayatmasına karşı çıkamıyor, istediklerini uyguluyor, demokrasi süper oluyor çılgın atıyor. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:30 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Lol Özal'ın adamlarından.. Sıktı artık bu demokrasi kavramının arkasına sığınmak.. Bütün kavramların içini boşalttınız, yediğiniz haltları örtpas etmek için istediğiniz gibi kullandınız.. Ağzınıza almayın artık şu kavramları.. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:25 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hasan Cemal Güzel'in yazısına imza atanı tanımam...Her devirde devlete sataşır bu adam lafta liberal yaa,liboşd emek daha doğru tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 demokrasi, ülkenin cumhuriyet, laiklik ve bağımsızlığını değiştirmek değildir. demokrasi, teokrasiye geçiş değildir. ancak elbette "demokrasi bizim için amaç değil araçtır" diyenler demokrasiyi çift taraflı kullanmaktan utanmıyor. hasan celal güzel çok güzel bir adamdır. radikal'da yazıyordu di mi o. radikalın ne olduğu belli. adam oturmuş 14 nisan mitinge katılmış halkla dalga geçiyordu. büyük ihtimalle akp'den milletvekilli olma planları yapıyordu. hmm evet öyleymiş. "andıç"ımda zaten bu adamı da yazmışım. http://forum.paticik.com/konu.php?id=180040 said: sanki onlar hancı halkına yabancı biz ise kiracıyız da evden atmalı birisi oy peşinde öteki rant işinde kıyamet değilse bile bişey kopmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu insanlara herşey mübahtır benim gözümde , başlarına gelicek en beter seyden bir gram üzüntü duymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @horace İyide ordu bunu yaparak anayasa mahkemesinede erken seçim kapısını aç sinyali verdi. Geniş düşünmek lazım. Tamda zamanında yaptılar. Sadece darbe gelicek diye düşünmemek lazım. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:29 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 "sanki onlar hancı halkına yabancı biz ise kiracıyız da evden atmalı birisi oy peşinde öteki rant işinde kıyamet değilse bile bişey kopmalı" bu çok doğru işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bugüne kadar AKP tayfasının yaptıkları/dedikleri bir şekilde "Demokrasidir, bu da bir görüştür" denilerek sineye çekildi. AKP yandaşları bu süre zarfında istediği gibi at oynattı, yeri geldi muhalefetle, yeri geldi halkla resmen dalga geçtiler, ezdiler. Düne kadar buna dur diyecek birşey de yoktu karşılarında, rahat rahat istediklerini yapmaya devam ediyorlardı. Şimdi asker "Höt!" deyince etekleri tutuşanları izlemek o kadar keyif verici ki... Bu memlekette yaşamak utanç vericiymiş... Peh... Tutan yok kendisini? Uğurlar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 horace hastayım böyle herşeyi kendi lehine çekmeye çalışan kişilere :) halkı görmezden gelen kim, halkı hancı görüp evden kovmaya çalışan kim? köylüye ananı al git diyen, halkına bindirilmiş kıta diyen, şehitlerine kelle diyen kim? ama elbette en doğrusunu akp yapıyor di mi? demokrasi çok önemli bu ülkede. ama laiklik, bağımsızlık, cumhuriyet önemli değil. ne de olsa burası "türkiye cumhuriyeti" değil :) hoş, bir ara fetullahı öven yazılar yazmıştın forumda, yine de akp'nin yanında olmana üzülüyorum horace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 darbe ihtimaline karşı eteği tutuşmayana şaşarım. başta akp varmış, yokmuş bunlar benim için önemli değil. belki farkımız orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hasan celal güzel ve taraf oldugu tarafa analarınızıda alın gidin diyip el sallıyoruz. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 valla ben de ülke bağımsızlığının ve rejim tehlikesine karşı eteği tutuşmayana, endişeye kapılanlarla dalga geçenlere şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: horacegoesskiing üye [şikayet et] § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:32 [ özel msj ] darbe ihtimaline karşı eteği tutuşmayana şaşarım. başta akp varmış, yokmuş bunlar benim için önemli değil. belki farkımız orada. Düşün işte memleket ne hale geldi. Darbe deyince insanlar sevinir oldu, daha fazla söze gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ulan madem AKP'den halk memnun değil, bir dahaki seçimde sandığa gömüverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 halkı görmezden gelen halkı kiracı gibi kovmaya çalışan almanyadan oğlum gelicek der gibi, siz laiklik karşıtısınız, siz herkesin kafasına başörtüsü geçireceksiniz, ipe un da sererim su da sererim vermek istemedikten sonra diyenler, ve buna ahmak gibi inananlardır. halkın tamamını kimsenin temsil edebilecek gücü yoktur. halk o kadar tek yönlü değildir, ama bir şekilde mecliste tek parti iktidar olan, elbette biraz halkı temsil edebilmektedir. biz kiracı mıyız? biz zenci miyiz? hadi bizi boşver. biz diye düşünme. onlar zenci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zencisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 80 zamanında demokrasi nedir bilmeyen bi avuç gencin asılmasını vatanın kurtuluşu olarak gören kişiler şimdi çıkıpta bize demokrasi dersi veremez horace,oldu mu?Tayyip kim demokrasi kim?madem demokrattı tüm partileri gezip sorsaydı nedir düşünceleri diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu adamin disisleri bakanligini gectim vekil olabilmesi bile demokrasi ispatidir ama cumhur olamaz kimse sabrimizi zorlamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tanklar geliyo kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar