Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dogru diyosun cuce ben herşeyi karıştırmışım okudukça hatırlıyorum . İnstant-interrupt'tı ama onu unutmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Merhaba Arkadaşlar, Flash için eskiden açık açık şu paragraf yazardı: "you can play this card anytime you can play an instant". Yani instant oynayabileceğiniz her zaman bu kartı oynayabilirsiniz. Bazı kartları normalde sadece kendi turunuzda main fazda oynayabilirdiniz, Creature, Enchantment gibi. Eğer bu kartlarda Flash özelliği varsa rakibin turunda veya combat anında, canınız ne zaman isterse mananız varsa oynayabilirsiniz. Flash'li creature haste'li değildir (Flash'e ilave olarak ayrıca haste özelliği yoksa), yani kendi turunuzda oyuna girip hemen atak yapamazsınız. Umarım yazdıklarım doğrudur, ve size faydası olur. Eski oyuncuların tekrar geri dönmesi güzel birşey... ben de 6th Edition ve Mercadian Masques Block'ta başlamış. Invasion-Planeshift'te oynayacak kimse bulamadığım için bırakmıştım. Mirrodin Block'ta oynayacak birilerini bulunca tekrar başladım :) Herkese bol şanslı boosterlar dilerim, Selamlar, AkinnikA [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:34 tarihinde, akinnika tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:35 tarihinde, akinnika tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Tekrar Merhaba, Magic Online, sizlerin de dediği gibi gerçek kartlarla oynamanın verdiği zevki vermiyor, ama canınız ne zaman isterse karşınızda oynayacak birini bulabiliyor olmanız, turnuvalar için sınırsız antrenman yapabilme imkanı sağlaması ve kurmayı düşündüğünüz destenin işe yarayıp yaramayacağını görmek için combolarınızı test edebileceğiniz bir ortam sunması nedeniyle güzeldir. Bir "ama" kelimesinin arkasına da ancak bu kadar uzun bir cümle eklenebilirdi herhalde :) MTGO Nickname: AkinnikA Herkese iyi topdeckler, Selamlar, AkinnikA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 -Saldırıyorum.. +Blokluyorum -Saldırmıyorum.. Ne günlerdi,öğrenme turları özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 offf acardım dakka bir de tundra wolfları. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tunca said: zaten oynamayınca acc kapanması diye bişi yok şu an istesem yine girerim bi oyun atar çıkarım 1-2 aydır girmememe rağmen =). bunu düzeltmem gerekiyor, tam tarihini hatırlamıyorum ama uzun süre login olmazsanız accountunuz ve bütün kartlarınız siliniyor. tam süresini hatırlamıyorum ama sanırım 1 - 1.5 sene login olamadım, geride ne account kalmış ne de binlerce karttan oluşan arşivim. gitti bütün paralarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi nasıl olur ya mail at bi sor soruştur geri verilir bence onlar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 valla bir mail atma gereği duymadım, çünkü en son forumlarını incelerken seneler önce attığım postlarımı gördüm, kullanıcı adımın altında retired yazıyordu. direk emekliye ayırmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Emekli parani sormak hakkin o zaman. Bence bi yaziver ciddi ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hiç dönme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bi türlü kredi kartını kabul ettiremiyorum ya adamlara para verecez diye sürünüyoruz olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 paypaldan kolayca ödüyodum ben en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 paypal ın sitesi de açılmıyor şansıma (bir bende açılmıyor lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yok artık eski tadı... hem pahalı hem mekanşkler çok saçmladı dolar 1.20 lere düştüğünde amerikadan getirtmek istemiştim booster pack ama göndermiyorlar sebep olarak da avrupa basımı kart varmış zaten avrupa bürosuna bağlı yerlerden alaibliyor muşuz.. zaten en son baktım boosterın fiyatı 7.5 ytl.. ulan 7.5 ytl ye ben bugün okuluma gidiyorum yemekhanede yemeğimi yiyorum ve evime dönebiliyorum.. çok pahalı çok.. üstelik makina başıdnakinin tadı yok çünkü yeri geliyor oyun sırasında yaptığın bir jest rakibinin dikkatini dağıtıp oyunun kaderini değiştirebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar