Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüş yapsam mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Merhaba Arkadaşlar,

Flash için eskiden açık açık şu paragraf yazardı:

"you can play this card anytime you can play an instant".

Yani instant oynayabileceğiniz her zaman bu kartı oynayabilirsiniz. Bazı kartları normalde sadece kendi turunuzda main fazda oynayabilirdiniz, Creature, Enchantment gibi. Eğer bu kartlarda Flash özelliği varsa rakibin turunda veya combat anında, canınız ne zaman isterse mananız varsa oynayabilirsiniz. Flash'li creature haste'li değildir (Flash'e ilave olarak ayrıca haste özelliği yoksa), yani kendi turunuzda oyuna girip hemen atak yapamazsınız.

Umarım yazdıklarım doğrudur, ve size faydası olur.
Eski oyuncuların tekrar geri dönmesi güzel birşey...

ben de 6th Edition ve Mercadian Masques Block'ta başlamış. Invasion-Planeshift'te oynayacak kimse bulamadığım için bırakmıştım. Mirrodin Block'ta oynayacak birilerini bulunca tekrar başladım :)

Herkese bol şanslı boosterlar dilerim,

Selamlar,
AkinnikA

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:34 tarihinde, akinnika tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:35 tarihinde, akinnika tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar Merhaba,

Magic Online, sizlerin de dediği gibi gerçek kartlarla oynamanın verdiği zevki vermiyor, ama canınız ne zaman isterse karşınızda oynayacak birini bulabiliyor olmanız,
turnuvalar için sınırsız antrenman yapabilme imkanı sağlaması ve kurmayı düşündüğünüz destenin işe yarayıp yaramayacağını görmek için combolarınızı test edebileceğiniz bir ortam sunması nedeniyle güzeldir.

Bir "ama" kelimesinin arkasına da ancak bu kadar uzun bir cümle eklenebilirdi herhalde :)

MTGO Nickname: AkinnikA

Herkese iyi topdeckler,
Selamlar,
AkinnikA
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
tunca said:
zaten oynamayınca acc kapanması diye bişi yok şu an istesem yine girerim bi oyun atar çıkarım 1-2 aydır girmememe rağmen =).

bunu düzeltmem gerekiyor, tam tarihini hatırlamıyorum ama uzun süre login olmazsanız accountunuz ve bütün kartlarınız siliniyor.

tam süresini hatırlamıyorum ama sanırım 1 - 1.5 sene login olamadım, geride ne account kalmış ne de binlerce karttan oluşan arşivim.

gitti bütün paralarım :S
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
yok artık eski tadı...

hem pahalı hem mekanşkler çok saçmladı

dolar 1.20 lere düştüğünde amerikadan getirtmek istemiştim booster pack ama göndermiyorlar sebep olarak da avrupa basımı kart varmış zaten avrupa bürosuna bağlı yerlerden alaibliyor muşuz..

zaten en son baktım boosterın fiyatı 7.5 ytl.. ulan 7.5 ytl ye ben bugün okuluma gidiyorum yemekhanede yemeğimi yiyorum ve evime dönebiliyorum..

çok pahalı çok.. üstelik makina başıdnakinin tadı yok çünkü yeri geliyor oyun sırasında yaptığın bir jest rakibinin dikkatini dağıtıp oyunun kaderini değiştirebiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...