LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 1. 2. filmi izledim ama 3 hayal kırıklığı oldu bana. İlk yarı inanılmaz sıkıcıydı 2. yarıdada son yarım saat iyiydi bi tek... yazık etmişler seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 filmi izliyecegim de...2. cd si icin ingilizce altyazı bulabilecegim bir site biliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 neyse buldum bir yerden ve izledim,denildigi gibi 1. yarı biraz hayal kırıklıgı ve sıkılma yaratabilir fakat 2. yarı keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 şimdi geldim ben de kaçırdım sounu.şimdi izledim de tam tahmin ettiğim gibi olmuş..4.film gelmeyebilir bence duruma göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 10 yıllık olay bitti demişinizde filmin sonundaki sahneden öyle birşeyi nası çıkarıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yeşil ışığa dikkat edin :) tüm olay orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Gittim gördüm beğendim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ben anlamadım doruk ya, şık yanıyor elemanda geliyor işte. Ayıkamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya Ben filmi o kadar beğenmedim ama şu flying dutchmanin suyun altından çıkışına o efektlere bittim :) , her ne kadar fiziksel olarak mümkün olmasada aniden çıkması çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ölüler dünyasından normal dünyaya dönüş olayını çok fantastik yapmışlar (geminin ters çevrilmesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 doruk ne alakası var..zaten her gelişinde yanıo o yeşil ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o ışıkta duygu yükü var ondan. Hehe filmi izledikten sonra SüngerBob'taki Flying Dutchman aklıma geldi,hemen DVD'mi taktım ve Sünger Bob izlemeye başladım.Üstüne eski cdlerimden Richard Wagner'in Flying Dutchman adlı parçasını buldum,paso onu dinliyorum. Hehe mutluyum lan(sayılır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Up is down, down is up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar