daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu kafada insanlarin ortak ozellikleri en kaliteli sekilde saf ayaklarina yatabilmeleridir zaten. Burası bir cumhuriyettir efendiler kusura bakmayın hemde bazilarinizin zoruna gitsede , Atatürk ilke ve inkılapları dogrutlusunda kurulmus bir cumhuriyettir , icinize sindirseniz de sindiremeseniz de , demokrasi kisvesi altinda rejim düsmanligi yapmakla yıkılacak bir güc degil zira bundan cok daha zorlarını atlattı.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bilip bilmeden atan çok görüyorumda.Bence bu tip olaylar öyle 2 saniyelik yorumlar ve duygu dolu düşünceler ile analiz edilcek şeyler değiller.Kulaktan dolma görüş ve fikirleri sarmalayıp konuşan çok.Biraz bilgi edinip konuşmak lazım, yoksa susmak en iyisi. Edik: Kusura bakmayın ama bir birinize sidik yarıştırmaktan çok daha yararlı şeyler yapabilirsiniz.Düşüncelerinize bir birinize zorla kabul ettirmeyi denemeyin boşuna.Hatta biraz daha dilimi bozumuyum isterseniz, bir birinze laf sokmakla hiçbirinizim çükü büyümüyor. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:53 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu ülkenin en temel ülkesi laikliktir tehdit algılandığında ordu müdahelesi çok normal ve gereklidir
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hiçkimsenin gücü Türkiye cumhuriyetini yıkmaya yetemez, yetmeye çalışan eli gerekirse kırarız.
taz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya defolup gidersiniz, ya da defolup gidersiniz. genelkurmayın ağzına sağlık.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bunun dışında zaten bi alıp veremediğimiz yok kimse ile yeterli milletimize vatanımıza ve tabi dinimize bi tehdit oluşturmasın kimse.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Genel Kurmayın bu geceki çıkışı sebebi neydi bilmiyorum ama bana çok ilginç geldi yani bilmediğimiz duymadığımız bişiler dönüyor veya bi haberler uçuruldu anayasa mahkemesindengelecek sonuçlar ile ilgili.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu gece daha bi huzurlu uyku var bazılarımıza , ülke karıstı , darbe olacak diye mi ? hayır ; bazılarının dibimize koymak icin tuttukları dinamitin, ellerinde patlamasinin nekadar mumkun oldugunu anladiklarini bildigimiz icin.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 muhtira gibi bir aciklama gercekten. cuma gunu yapilmasida hos, piyasalar ne hale gelirdi hafta ici olsa kim bilir..
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 asil komik olan 2 gun once RTE ile ucakta ulkeden ulkeye turlayan "satilmis medya" yazarlarinin su saatte genelkurmayi savunan yonde yorumalr yapmasi
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Şu yorumlar revaçta şu anda, Piyasaların Türk ulusuna ne gibi bi faydası var? Piyasaya giren yabancı kaynak kaşımızı gözümüzü sevdiğinden mi yoksa kar etmek için mi giriyor? Tüsiad, Müsiad vs gibi Yabancı ortaklı iş odaklarının piyasa ekonomi naraları gerçekten bizler için ne kadar önemli bizim cebimiz için ne ifade ediyor? Piyasa piyasa diyerek rejimden olmak daha mı iyi? Çok ta haksız bulmuyorum tv lerde şu sıralarda yapılan yorumları. Bana ne piyasadan artık çığrından çıktı iş
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Medya istediği yere yan çizebildiği için normaldir. Emir büyük yerden malum.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paranın yetmedigi yerler de var demekki , tsk bu kolay degil ;)
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bir özelliğinle ne kadar çok övünürsen o özelliğinden o kadar çok nefret ederler. Ve herkes o özelliğini yok etmeye çalışır. Oturup oturduğunuz yerden tsk ile övünmekten vazgeçip iyi olmadığımız diğer konuları düzeltme üstünde akıl yürütmeye, hatta akıl yürütmeyide geçip o konular hakkında yapıcı faaliyetler göstermeye bakın. Yoksa istemeden giderek tsk ya zarar vermiş olursunuz. Az öğün çok çalış
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Açıkçası bir arkadaş rahat uyuyacak falan demişte AKP den nefret etsem ordunun höt zöt demesi ve bir darbe tehditi en az Abdullah Gül kadar uyku kaçırıcı hatta tek diyebileceğim en az...
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bir profesorun guzel bir lafi vardi aklimda kaldiginca soyliyim ve kacayim.. - Sen fikrini soyleyeceksin, ben fikrimi soyleyecegim. Ama sonunda yine bu ulkenin insaniyiz. Hangi birimiz kuru fasulye sevmez ki yahu?
taz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bugün çoğu kanal seçimleri gösterirken kanal d, show, atv, star gibi satışmışların kanalları bunlar hakkında özet bilgiler bile sunmuyordu. haysiyetsiz herifler, anca kaymağını yesinler. ordu bunlara da bir höt dese keşke.
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Darbe denilen şey kolay bir şey değil. Arkadaşlar yapılan bu açıklama akp ye erken seçime git ve anayasa mahkemesine oturumu iptal et uyarısıydı. Yani ben okuluma git gel süresi içerisinde 2 haftadır günde ortalam 4 ila 5 tank taşındığını görüyorum. Eskişehir yolu , ankara çevre yolu ve kızılay semalarında herşey silah gücüyle yapılmaz. Sadece rahatsız edici bir uyarı olarak nitelendiriyorum bu günkü açıklamayı ben
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Harika bir çıkış yapmış Genelkurmay. İçim rahatladı resmen. Ferhan Şensoy'ada TAMAMEN katılıyorum, oda muhteşem konuşmuş. Halka maldır demek bence kötü değil çünkü ben Aziz Nesin'in verdiği yüzdeye tamamen inanan biriyim. Zaten hergün o yüzdenin içindeki insanları görüyorum, konuşuyorum ve bu beni çıldırtıyor büyük bir çoğunluk, cahil, medeniyet görmemiş, kendini bişey sanan insanlardan oluşuyor. Bunu derken sadece aşırı dincileri değil bağdat caddesinde ki hıyarlarıda katıyorum. Bu ülkenin genel sorunu bu. Bu ülke böyleyken ne yazık ki "demokratik" bir ülke olmamızı savunamam, halkada seçme hakkı vermek istemem açıkçası. Bu ülkede Atatürk'ün ilkerlerine yürekten bağlı, aydın, bilgili, kültürlü bir hükümetin başa geçirilmesi gerek. Bu olay zorakide olabilir. Yani darbe ile olması gerekiyorsa ne yazık ki olmalı. Çünkü oldurmuyorlar, bu ülkeyi şeriat rejimine geçirmek istiyorlar. Bu rezil AKP'den güç alan bir takım dinci gruplarda 23 nisanda kuran okuma gibi şeyleri gündeme getiriyor. Ayrıca farketmişsinizdir hurriyet, sabah, ntvmsnbc gibi haber sitelerinde çıkan haberlere yapılan yorumlar resmen dehşet verici. AKP'yi destekleyen bir zihniyet var ve ben bunu kabul edemem. Özgürlük mözgürlük bir yere kadar, bir noktadan sonra insanların kafalarına vura vura eğiteceksin ne yazık ki.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Darbe isteyen yoktur heralde zaten, ama insanların ayagını denk almasının baska yolu yoksa boyle sert uyarılar gerekir sonucta , ayrica rahatsız olması gereken kisiler yeterince rahatsız olmustur su sıralarda.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Evet haklısın piyonları aracılığıyla gerdiler bu ülkeyi.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 olabilir. ha bire frenleniyoruz Atatürk vefat ettiğinden beri. ne kadar acı ..
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 RTE yi tutan dis gucler diyorsun yani ulan adam resmen basbakinimiz amerikan yanlisi kullanin plz dedi disarda burda cok ciddi bir problem var AKP kendisinden baska hickimseyi takmiyor sivil toplumla savas halinde halkla savas halinde cankaya ile savas halinde yargi ile savas halinde diplomatlarla savas halinde ordu ile savas halinde muhalefeti gectim kendinden olmiyan ehrkes ile savas halinde kadesim ben oyu aldim her istedigimi yaparim diyor laikligi tamamen yok sayalim su noktada burda sozu gecen iktidar cumhurbaskanligi gibi anayasanin acik acik tum ulusu temsil etmesi gerektigini bir kuruma ben kendi istedigim adayi atarim arkadas cogunluk benim banane diyor insanalri bizden ve bizden olmiyanlar seklinde ayiriyor bu iktidar laikligi gectim halkin %25 inden aldikalri oylarla develtin tamamini 3 kisi olarak yonetmek istiyorlar geri kalan %75 in duygularini umursamiyor aksine hakaret ediyor laiklik benim icin isin tuzu biberi oncelikle burda yasa tanimiyan bir iktidar var bunlar sapina kadar ataturkcu olsalar genede ben karsi cikardim
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 DArbe falan olacağı yok sadece uyarı maiyetindeydi. Keşke bizler adam olsak da asker her seferinde bokumuzu temizlemek zorunda kalmasa. Yani askerde keyfinden darbe yamaz unutmayalım. Ama dediğim gibi eğer bu gece çok önemli bişiler belli olmadı ise darbeden falan korkmaya gerek yok.
Öne çıkan mesajlar