Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya gülü geri çekecekler yada ayakları kayacak bu sefer, bagımsız bir aday cumhur olur. ordu bişey yapıyorsa ülkenin kötülüne degil iyiligine yapar bu saatten sonra.Kenan Evren mantalitesi yok öyle. bu şerefsizlerle 100 yıl geriye gidecegima Askerimle 10 yıl geriye gideyim.eger ordu bişey yapar "bize verilen yetkiyi gerekirse kullanırız" olayını geçerse kökten halletsin..şu şerefsizleri paketleyip yollasın ebelerinin kucaklarına yoksa malik gibi adamlarla devam edicez yaşamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu gorunuste erken genel secime gidilecek , yine akp kazanıcak aynı tas aynı hamam. Anlamadigim olay Türkiye cumhuriyetinde nasil olurda milli gorus partisi tek basina hukumet olabilcek kadar domine olur oy bakımından, bu olduktan sonra insanin umudu kalmiyor zaten. Sonucta hükümeti yine aynı halk secicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 halk mallaştı zaten 50 yıldır kafalarına vura vura aptal ettiler milleti hiçbişey göremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Ankara’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile aynı günde kuran okuma yarışması tertiplenmiş, ancak duyarlı medya ve kamuoyu baskıları sonucu bu faaliyet iptal edilmiştir. said: 22 Nisan 2007 tarihinde Şanlıurfa’da; Mardin, Gaziantep ve Diyarbakır illerinden gelen bazı grupların da katılımı ile, o saatte yataklarında olması gereken ve yaşları ile uygun olmayan çağ dışı kıyafetler giydirilmiş küçük kız çocuklarından oluşan bir koroya ilahiler okutulmuş, bu sırada Atatürk resimleri ve Türk bayraklarının indirilmesine teşebbüs edilerek geceyi tertipleyenlerin gerçek amaç ve niyetleri açıkça ortaya konulmuştur. said: Ayrıca, Ankara’nın Altındağ ilçesinde “Kutlu Doğum Şöleni” için ilçede bulunan tüm okul müdürlerine katılım emri verildiği, Denizli’de İl Müftülüğü ile bir siyasi partinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte ilköğretim okulu öğrencilerinin başları kapalı olarak ilahiler söylediği, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde dört cami bulunmasına rağmen, Atatürk İlköğretim Okulunda kadınlara yönelik vaaz ve dini söyleşi yapıldığı yolunda haberler de kaygıyla izlenmiştir. said: Okullarda kutlanacak etkinlikler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili yönergelerinde belirtilmiştir. Ancak, bu tür kutlamaların yönerge dışı talimatlarla yerine getirildiği tespit edilmiş ve Genelkurmay Başkanlığınca yetkili kurumlar bilgilendirilmesine rağmen herhangi bir önleyici tedbir alınmadığı gözlenmiştir. Anılan faaliyetlerin önemli bir kısmının bu tür olaylara müdahale etmesi ve engel olması gereken mülki makamların müsaadesi ile ve bilgisi dahilinde yapılmış olması meseleyi daha da vahim hale getirmektedir. Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür. sahsen vahim olan noktalari herkes atliyor bunalrin cogu medyaya yansimadi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bildiğimiz şeyler bunlar akp ile oy verenlerinin büyük kısmı arasındaki ilişki alan memnun satan memnun cinsinden kimsenin umrunda değil başbakanın damadı kuzey ırakta petrol çıkarmış.unakınanın oğlu ticaret yapsın diye yasa değiştirilmiş felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 şu durumu bile "avrupa ne der" diye değerlendirenler var ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Evet Sosyalist bir adama "SONUNDA" dedirtti Darbe kötüdür kötü , ama karşısındaki ülkeyi kaybetmek olunca , ben knorda depolarım ekmekde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 benim yalnız bi kaç sözüm var söyleyecek,farz çünkü artık söylemesi. 1-halka mal diyen,malın kralıdır.bi akıllı siz yoksunuz bu ülkede,saygı duymadığınız sürece insanlara,yaşantılarına,özgürlüklerine,böyle darbe ruhlu takılırsanız yine seçilmeyeceksiniz. 2-kişisel olarak seviyeli konuşun.babanızın malıysa buralar,eh ben de giderim. 3-bu ülkede bir darbe daha olursa bir daha toparlanamaz bu ülke. 4-çarşaf giymekle,laikliğin ilgisini kuramadım ben. 5-avrupa çarşafı yadırgayacaksa(hiç bir akrabam çarşaflı değil,çarşafa girmeden dini yükümlülüğünü getirebiliyor insanlar başörtüsü vs),yemişim öyle medeniyeti ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya onu gectim ferhan sensoy gecen aylarda said: "bu iktidarı çankaya'da görmektense ölmeyi isterim. hiçbir boka tepki göstermemiş bir millet olarak buna da tepki koymayacağız. umarım ordu buna izin vermez. bütün askeri darbelere karşı olmuş bir insan olarak,canım darbe istiyor.yobazlıktan çok sıkıldım. yarın askeri darbe olsa çok mutlu olurum. bunlar camilerine gitsinler, beni de askere alacaklarsa alsınlar anasını satayım. arabistan mıyız biz. atatürk ilkeleri nerede? büyükanıt darbe yapsa sabah erkenden kalkıp davul çalıp kutlarım.faşist olarak algılanmak istemiyorum ama bulunduğumuz duruma bakınca askeri düzene razıyım. bunların hepsi hapse.yarın sabah bile çok geç.gerçeklerin ne olduğunu biliyorum ama çankaya'da başı bağlı karısını, bacısını, kızını görmek istemiyorum. ellerindeki aritmetik böyle olmasını gerektiriyor. ne yapalım susalım mı?.. eğer bu hükümet çankaya'ya çarşaflarıyla, türbanlarıyla çıkacaklarsa ben bu türkiye için boşuna mı sanat yapmışım. öleyim daha iyi.nerede bu ülkenin aydınları?..ben solcu olarak bunu söylüyorsam bir durun düşünün bakalım bu ülkede neler oluyor... " boyle bir aciklama yapmisti darbeden en cok cani yanan solcualrin bile artik darbe olsun raziyim anasini satiyi mdemesi harbiden dusundurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 O yediğin medeniyete işinize gelince sığınmayı bilirsiniz dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 senin anladığın medeniyete sığınmazlık yapmam en azından. yavşak değildir benim medeniyetim,seninkini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 adamın partisi zaten daha dünden hazır vatanı o medeniyetin kucagına atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 maldırda mal dogmamıştır bazıları gibi, yıkadıkça yıkıyorsunuz beyinleri eh nihayetinde organik bir bilgi deposu siz daha iyi bilirsiniz.bu olan bitenin sorumlusuda yıkamacı zihniyet baskıcı bagnaz zihniyet,yoksa dinini cokta güzel yaşamayı bilenler var.mümkünse defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ah işte viktor , bende tam bunu söylemekteyim :=) Evet solcuyum ama darbeye zil takar oynarım.... Bu kadar açık ve net Ya ben iyice garip oldum. Artık dayanamıyorum bu Malik gibi ampullere , bir git iranda yaşa be adam , malezyada yaşa , suriyede yaşa mısırda yaşa rahat bırak bizim ülkemizi , [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:12 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 düşün darbeye sevinecek hale getirdi herifler. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:11 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 "amanda yine şahlandı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 kaç milyon insanı irana yolluyosun sen ya ? sen kimsin bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bence süreçle ilgili tahminlerde yapabiliriz. Ben önümüzdeki süreç için erken seçimi doğrudan kabul etmelerinin bir yenilgi olarak algılanacağı için buna yanaşmayacaklarını, fakat abdullah gül'ün adaylıktan çekilmesi sebebiyle dolaylı yoldan erken seçime razı olacaklarını düşünüyorum. Bu arada bilmediğim için soruyorum, Yeniden adaylık sürecinin başlatılması mümkün mü? Eğer mümkünse kabul görecek bir aday da gösterebilirler bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Haklısın haklı en güzeli toptan temizlik , Dİn kişvesi altında yaşadığı ülkeye ihanet edenlerin hepsini temizliceksin. ---- Adaylık süreci bitti , bu saatten sonra başka aday çıkamıyor. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: 1-halka mal diyen,malın kralıdır.bi akıllı siz yoksunuz bu ülkede,saygı duymadığınız sürece insanlara,yaşantılarına,özgürlüklerine,böyle darbe ruhlu takılırsanız yine seçilmeyeceksiniz. halka bindirilmis kitleler, lan, sahtekar, anani al git, askerlik yan gelip yatma yeri degil, apo sayin sehitler kelle diyen bir adami savunuyorken boyle bir sey yazman cooook komik olmus said: 3-bu ülkede bir darbe daha olursa bir daha toparlanamaz bu ülke. kim dedi bunu? ayrica darbe olursa asker degil tayyip yapmis olucak darbenin bir numarali suclusu AKP ozellikle bulent arinc tir inadina inadina askerle zitlasmasiyla said: 4-çarşaf giymekle,laikliğin ilgisini kuramadım ben. kuramaman lazim zaten normal sartlar altinda ama ayni anda hem musluman hem laik olamassiniz laiklik dinsizliktir diye ortaya dokulen, laik cumhuriyetin danistayini turban adina basan son olarak yok e saldiran bir zihniyet var bu ulkede turban konusundaki toplumsal mutabakati bozan milli gorusculer ve AKP dir bundan 30 yil once turbanin T si yokken sorunlarimiz arasinda supriz yumurta gibi dokulduler ortaya said: 5-avrupa çarşafı yadırgayacaksa(hiç bir akrabam çarşaflı değil,çarşafa girmeden dini yükümlülüğünü getirebiliyor insanlar başörtüsü vs),yemişim öyle medeniyeti ben. gundemi takip et avrupa coktan yasakladi su anki cumhurbaskani adayinin esi turkiyeyi sikayet etmisti avrupa turkiyeyi hakli buldu eger insanlarin boyel sorunalri yoksa iktidar nede bu kadar zorladi yukarda olaylar yaziyor oku lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Abdullah Gül: " Cumhuriyet döneminin artık sonu geldi." http://img456.imageshack.us/img456/6382/abdullahgulgercegitw7.jpg [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:16 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kusura bakma malik efendi biz TSK ile bütünüz , siz kimle bütünseniz ona sığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu ülkede zamanındada halkın bi kısmı yani malikin milyonlar dediği halifenin yabancı ucaklardan atılan bildirileriyle Atatürk e karsı saf tutmuslardı. Malik senin ve senin gibilerin dedelerine ne yazıkki istiklal mahkemeleri az gelmişki bugun burda hala utanmadan bu hükümetin şak şakcılıgını yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: benim yalnız bi kaç sözüm var söyleyecek,farz çünkü artık söylemesi. 1-halka mal diyen,malın kralıdır.bi akıllı siz yoksunuz bu ülkede,saygı duymadığınız sürece insanlara,yaşantılarına,özgürlüklerine,böyle darbe ruhlu takılırsanız yine seçilmeyeceksiniz. 2-kişisel olarak seviyeli konuşun.babanızın malıysa buralar,eh ben de giderim. 3-bu ülkede bir darbe daha olursa bir daha toparlanamaz bu ülke. 4-çarşaf giymekle,laikliğin ilgisini kuramadım ben. 5-avrupa çarşafı yadırgayacaksa(hiç bir akrabam çarşaflı değil,çarşafa girmeden dini yükümlülüğünü getirebiliyor insanlar başörtüsü vs),yemişim öyle medeniyeti ben. 1- halkı görmezden gelen, köylüsüne ananı da al git diyen bir hükümetten bahsediyoruz. böyle bir durum varken "halkın kafasına vura vura mallaştırdılar" deyimini "halk mal" diye algılamak yanlıştır. 2- buralar babamın malı değil belki ama dedemin malı. kurtuluş savaşında, vatanı kurtarmak için mücadele etmiş kişilerin torunlarıyız. 3- darbe olacak diyen yok. ancak akp ülkeye şeriat getirirse ülkeyi korumak için darbe yapılmasının önüne geçemessin. git akp'ye anlat derdini, ülkenin rejimini değiştirmesinler. 4- cumhurbaşkanlığa tesettürlü bir first lady getirmek, hem kutsal inançları istismar etmektir, hem din ayrımcılığıdır, hem de devletin düzenine karşı suçtur. 5- avrupanın çarşafı yadırgıyıp yadırgamaması önemli değil. burası biz halkın ülkesidir. ve ülkedeki kararları verirken dış ülkeleri bahane edenler varsa, buyursun gitsinler o ülkelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 iranda yer kalmadı tokete bindirip güneşe yollamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar