Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın ortak imzasıyla Genelkurmay başkanı da görevinden alınabiliyor. Bu da çok önemli bir husus. Genelkurmay daha önce ısrarlı türban sorularına müdahil olmadı fakat bu sessizlikten çıkardığımız şey şu anda açıkça ortada ki. Ordunun başına karısının başı türbanlı, laikliği benimsememiş ve irticai faliyetlerde bulunmuş hatta bu yüzden tutuklanmış, TSK dan irtica sebebiyle ihraç edilenlere şerh koyan ilk başbakan olmuş birinin geçmesine izin vermeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Valla açıkçası şu anda dünyaya koyayım Türkiye'ye birşey olmasın düşüncesindeyim. Şeriat geliyo ülkeye bangır bangır, hala "Rezil olduk, AB'ye de almazlar şimdi" diyorsunuz. Türkiye'nin dünyadaki imajı ne zaman kıskanılacak düzeydeydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yanlış anlaşılmaymış pardon özenti gençlik işte [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:23 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 siz olmuşsunuz darbe be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 vursunlar darbeyi hepsini assınlar ben knor depolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Birşey olmaz. Asker darbe yapacaksa o askerler açıklamadan önce geçerlerdi. Açıklama da böyle "Ayağınızı denk alın" şeklinde değil, "Benden günah gitti" şeklinde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Darbe yok , ayar var anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 gül seçilirse darbe olur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Onu dicektim ben de, Abdullah Gul cumhurbaskani olursa darbe yapiyoruz demek bu, baska birsey degil yani cok basit su yazinin anlami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Sizce bu darbe eskisi gibi geriliyeci bir darbe olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Vecdi gönülü yada baska bi akpliyi cıkaracaktı işte rte hata etti (ki bence akp zihniyeti hic bir sekilde Çankayaya cıkmamalıdır) . Arınç ın gazına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 60 darbesi bizi ne kadar gerilettiys o kadar gerileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 darbe olursa kesin ambargo yeriz dışardan dışlarlar falan hatta abd demokrasi getircez diye saçmalar belki bu fırsatla ıraktaki gibi tabi bunları su an düşünüp uydurdum geriletmeyen darbe olmaz bence ama sonunda laikliğe kavuşabiliriz o açıdan ilerletici bile olabiliri ama çok acı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hanim tufegimi getir, darbeye gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 darbe degil darbeyi yapanalrin niyeti ulkeyi geri goturur bi onceki darbeyi yapan sahsiyet kitapalri toplatmis iskenceye goz yummus idam kararlarina cekinmeden imza atmis zorunlu din dersleri getirmis hatta sosyoloji ve felsefe gib idersleri kaldirmaya akdar goturmustur isi burda ise tamamen farkli bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Vecdi gönülü yada baska bi akpliyi cıkaracaktı işte rte hata etti (ki bence akp zihniyeti hic bir sekilde Çankayaya cıkmamalıdır) . Arınç ın gazına geldi. Arinc yaptirtti zaten bu isi ya, oyle gorunuyor. Bir analizi okumustum, Arinc'in o "dindar cumhurbaskani' aciklamasi direk Tayyip'e gondermeymis. Eger "bizden" birini orada aday gostermezsen, hemen altina ben de adimi yazarim babinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Viktor, asmasinlar da beslesinler mi abi sende yanii bi alemsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 İlginç bi açıklama gelmiş Genel Kurmaydan yani bilmediğimiz bazı şeyler dönüyor ama hayırlısı bakalım. Yarın ola hayır ola. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:39 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Darbe için klasik söylem "Ülkeyi 20 yıl geri götürür"dür. Ne kadar doğru bilemiyorum tabii, lâkin darbe olmaması halinde ülkenin kaç kere 20 yıl geriye gideceği düşünüldüğünde, eninde sonunda geri gideceğimiz görülüyor. Darbe çığırtkanı gibi oldum ben de, gönül ister ki kansız,darbesiz çözülsün bu olay ama pek mümkün görünmüyo =/ Edit : Abso "Benek Kurmay" ne abi =) [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:39 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 asker darbe yaparsa sonucun ne olacagini biliyor zaten. acikcasi su an yapmamasinin sebebi de budur. bilindik aciklamalarin aksine muhtira gibi bir aciklama oldu bu. tabi bu hukumetin yaptiklari su sekilde devam ederse sanirim o riski alip darbe yapabilir. bilmiyorum nasil goruyorsunuz ama turkiyede her zaman kadrolasma oluyordu. mesela refah partisi secimi kazaninca ilce belediyesinden tutun diger tum devlet adina calisan kesim direk onlarin adami oluyordu. bir baska parti gelince tekrar degisiyordu. ama bu akp ne zaman tek basina iktidara geldi bu ulkenin gormedigi bir kadrolasma oldu. su anda basbakandan tutun en ucra bir semt in belediye temizlikcisine kadar kadrolasma var. tum bakanliklar, yetkili veya memur statusunde gorevliler neredeyse her yerdeler. bir tek ulasamadiklari 2 yer vardi, birisi tabi ki tsk digeri de ataturk ve ismet inonu den sonra gorulmus en mukemmel cumhurbaskani ahmet necdet sezer. cumhurbaskanligi ile tsk her zaman iliskilidir. ve su anda gelinen noktada o "ince biyikli dinci" tipinin cumhurbaskanligina 10 oy yakinlikta durdugudur. bazilari bu ulkede yapilan surekli laiklik hatirlatmalarini felan abarti bulur ama oyle degil. cahili, yobazi cok bu ulkenin. buyuk sehirlerdeki cevrenize bakip "ya seriat olmaz" gibi dusunmeyin cunku o sehrin disinda o sehirden daha cok seriati getirmek icin cabalayacak vardir. en basit bir ornek, birisi tutup "din elden gidiyor" diye yaygarayi verse cogumuz ya bu devirde ne din elde gitmesi deriz ama o herifin pesine o kadar cok kisi takilir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hehe sehirin icine bakin fatih carsamba solucan deliginden gecip 300 yil geriye gittiginizi saniyorsunuz girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Darbe falan çok kolay şeyler değil yani pırt diye olmaz ondan önce 50 tane olay olur. Bana göre şu an yaşananlar yavaştan AKP veya Tayyipin sonunu bir şekilde hazırlama çalışmalrı yani ya bir yasak gelicek ya parti kapatılacak hükümet düşürülüp vs vs gibi bişi. Darbe için daha çook zaman var ve tabi işallah olmaz o ayrı bi konu. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:43 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Zaten 15 Eylulden once darbe olursa ben prostitute oluyorum artik buralarda yasarim, bildigim kadariyla sokmuyorlar cunku oyle bi durumda ulkeye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ahahahah faşist olcaktın daha geri dönüp dur bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 darbe olursa bu ülkede tarikatları hepsini fetullah başta tabi ve ülkü ocaklarını temizlemeden bitirirlerse ilerde gene aynı tas aynı hamam döner bikaç sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar