Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu acıklama hukumete karsi bir tutum olarak algılanmıstır, bu dogru degildir diyo cemil cicek, hayret valla ;)

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:29 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o eşitsizlik için geçerlilik alan ve zamanları olduğunu hesaba katmadı sadece. (bkz: domains of validity)

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet çok merak ediyorum ne olacak. Ben yanımda fotoğraf makinamı götüreceğim valla gayet çekmeye iyi denk geldi okuldaki fotoğraf dersini bu sene almam. Hatta gideyim beşiktaşa film alayım ben.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hayır; halka zarar vermekten başka bişey deil
cumhuriyetin değerlerini darbe yaparız diyerek mi koruncağını sanıyorsunuz
bu tür zorlamalarla yapılacak erken seçim, 37373 kere seçim hiçbişeyi değiştirmiyecektir
bu saatten sonra halka rağmen halk için hiçkimsenin elinden bişey yapmak gelmez
bürokrasi dediğimiz olay son bulmak üzere
bu sürecin sonunda demokrasi dediğimiz şeyle tanışma ihtimaliz yüksek
--
satılmış medya durumu gerçekten ilginç, geçmişte bugüne gelmelerini sağlayan tüm koşullarla ters taraftalar

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:51 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
12 eylülde de darbe öncesi yapılmıs böyle bi acıklama,bosuna yaptıkları söylenemez,mutlaka devamı gelecektir.
akp hükümeti herseyi ele gecirdi ancak askeri elinde tutamayacak ve bu onlara cok pahalı kacıcak
Mesaj tarihi:
askeri terörizm.
sorsan hükümete muhtıra vermiyor...

yazıklar olsun.

hepsine, hepsine yazıklar olsun.
koltuk, güç ve hırs uğruna ülkesini parçalayıp bölenlerin, ülkesinin geri kalmışlığını umursamayanların, halkı zencileştirenlerin, yeniçeri gibi başına geleni beğenmeyenin hepsine yazıklar olsun.
Mesaj tarihi:
nedir bu minority report mu?
islami diktaymış...
başörtüyü kafalarına geçirecek, insanların boğazını kesecek...
neden böyle korktun? kim seni böyle korkuttu? ve bu korkunun neden üzerine gitmiyorsun.

ama hiç.
işte zenci türkler, işte beyaz türkler...
Mesaj tarihi:
mumcu açıklama yapıyor şöyle bi kanallara baktık tgrt trt show atv kanald vermiyor

cnnturk ntv haberturk veriyor başka da göremedim kanal

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:20 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tek parti ile secilen uzlasmayla secilmiyen cumhurbaskani turkiyenin degil AKP nin cumhurbaskanidir

bu mudur demokrasi
muhtar atar gibi cumhur atamak

kimse duygu somurusu yapmaya kalkmasin
  • Yeni Oluştur...