toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 daha rakibimiz belli değil nerden biliyosun eleneceğimizi. daçka ya da ülker gelecek, yarın aksamki maçta belki belli olabilir. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:39 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Nerden biliyorum çünkü Beşiktaş ve GS bana kalırsa playofflardaki en zayıf takımlardı.Beşiktaş'in erken gitmesi iyi oldu GS'de bu tur mutlaka gidecek. Fener gelirse zaten maç bile kazanamaz GS,Daçka'da yine şans var ama az.Daçka GS'den daha iyi bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 belli olmaz o iş. galatasaray playoff un en zayıf takımı olsa sezonu 4. bitiremezdi. az veya çok 4. bitirenle 8. bitiren arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: daçka ya da ülker gelecek FENERBAHÇE ülker takımın adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Abi lig farklı playoff farklı. GS'nin playoffları kaldırabilecek bir gücü yok. En büyük faktör Murat Özyer'in tecrubesi,o da ne kadar yardım eder bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya allah aşkına saçmalama be. 3 tane taktık içine mi oturdu nedir. krallar gibi çıktık yarı finale, burdan sonra elensek de elenmesek de gücümüzün olduguna inanıyorum. evet playoff farklı lig farklı o yüzden 8. 1. yi eleyebileceği gibi, 1. de 8. yi eleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 3 tane taktınız diye içime koymadı nitekim ben burada GS 3-0 alır demiştim daha önceleri,BJK'nin hiç bir şansı yoktu. Galatasaray Basketbol Takımı güçlü bir takım değil bunu kabul edin artık.Fenerbahçe olacak rakip %80 ve sonu görür gibiyim. Efes-Fener veya Telekom-Fener finali. Her ne kadar finali Telekom kazansın istesem de Fenerbahçe her şekilde daha avantajlı. Neyse bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bari basket bölümünde fanatizm yapmayın pılız... FENERBAHÇE ülker falan, neyin mücadelesini veriyosunuz, bunlarla tatmin etmeyin kendinizi allah aşkına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fanatizm? Galatasaray niye Cafe Crown olarak yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ülker cıktı, cok guclu kadroları buyuk ihtimal eleniriz ama zevkli olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 cafe crownu elicez insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gsnin sansı yok 1-0 öndeyiz bide hiç yenememiş bu sene bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bak hala ülker yazıyor...FENERBAHÇE ülker [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Fanatizm değil, takımın adı FENERBAHÇE Ülker. Fenerbahçe Spor Kulübüdür sahibi.fanatizm yapan ülker yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ezecez gs cafe crownu gözüken o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hayir o degil ulker diyenlerin kendi takimlarinin sponsoru olmasin soylesinler..ne bileyim veya yan urun olmasin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bizimki sponsor yani karsılıgında para alıyoruz, siz takımı aldınız. yani sizin adınız artık fenerbahce falan değil bildigin ülker işte. gecen sene ülker neyse bu sene sadece rengi değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 toggie bi insan ancak bu kadar saçma olur.. sizinki sponsormuş biz takım almışız. adamlar ülker sporu kapattılar fenerbahçeyle 15milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra ülkerin o seneki haklarını fenerbahçeye devrettiler hepsi bu. bi zamanlar tofaşın yaptığı gibi basketbol şübelerini kapattılar. ülker başkanının bi cümlesi hala aklımda "bundan sonra artık sadece sponsor olarak olucaz bu branşta" gs e dandik cafe crown bjk e iğrenç colaturka ismini verip fenere koskoca ülker ismini layık gördükleri için midir bu fesatlık. çıkar şu at gözlüklerini, 3-4 sene sonra anlaşma bitince tekrar anlaşmazsa fener ile ülker o zaman ne dicen merak ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: siz takımı aldınız. yani sizin adınız artık fenerbahce falan değil bildigin ülker işte. bak kendin söylüyorsun. Ülkeri Fenerbahçe aldı. Fenerbahçe oldu. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:07 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ülker'i Fenerbahçe almadı,birleştiler. Takım ismi Fenerbahçe Ülker oldu,GS ve BJK'nin olay ise anlaşma bitince bitecek ama Fener ve Ülker ayrılma kararı almadığı sürece takım ismi böyle olacak. Ha benim için Fenerbahçe Ülker olması bir şey değiştirmiyor,ben oynanan oyuna bakarım.Ne Galatasaray Cafe Crown ne de Beşiktaş Cola Turka benim umurumda. Takmayın sizde şu işleri,maçlar hakkında tartışmak yerine gidip takım isimleri hakkında tartışıyorsunuz.Futbol bölümüne çevirmeyelim bari bölümü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 takımın iki ismi varsa ben istediğimi kullanırım yahu niye batıyo size. tebrik de edicem ülkeri ben bizi elediği zaman mesela yarın sanırım maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Fenerbahçe Ülker diyelim lütfen. biz hiç Fenerbahçe Ülker vs. Kahve diyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ki bu adamlar hayvanlar gibi para döktü Basketbola. Onların sayesinde artık Efes Pilsen Türk Telekom gibi firma takımlarının yanında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray tepelere oynuyor. O yüzden daha önce Beşiktaş Basketbol takımı yazanlara BJK Kola Turka diye düzeltirdim kıllık yaptığımı sanarlardı. Şimdi Fenerbahçe Ülker diye yazmaya özen gösteriyorum adam milyon dolarlar dökmüş takıma adını ortak etmiş ve bir şekilde hakkını vermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Abi Beşiktaş ve Fenerbahçe basketbol takımları zaten bu sponsorlardan da önce çok iyiydi.Sponsor sadece GS'ye yaradı diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 toggie gerçekten de hiç bilmiyorsun,ülker sezon başında gs'ye para veririm ama takımın tüm işleri bana ait olacak dedi,nasıl mı?Şöle basketbolcuların tüm sözleşmelerini ülker yaptı ve paralarını sezon başından beri ülker veriyor,takımın başına da couch'u ülker getirdi..Fenerbahçe durum farklı takım Fenerbahçe ile birleştirdi ve hakları Fenerbahçe'ye geçti,herşeyi klup yönetiyor,umarım faydalı olmuştur,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar