Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe sezonu lider bitirdi eşleşmeler belli oldu

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

3 tane taktınız diye içime koymadı nitekim ben burada GS 3-0 alır demiştim daha önceleri,BJK'nin hiç bir şansı yoktu.

Galatasaray Basketbol Takımı güçlü bir takım değil bunu kabul edin artık.Fenerbahçe olacak rakip %80 ve sonu görür gibiyim.

Efes-Fener veya Telekom-Fener finali.

Her ne kadar finali Telekom kazansın istesem de Fenerbahçe her şekilde daha avantajlı.

Neyse bekleyip göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie bi insan ancak bu kadar saçma olur..
sizinki sponsormuş biz takım almışız. adamlar ülker sporu kapattılar fenerbahçeyle 15milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra ülkerin o seneki haklarını fenerbahçeye devrettiler hepsi bu. bi zamanlar tofaşın yaptığı gibi basketbol şübelerini kapattılar. ülker başkanının bi cümlesi hala aklımda "bundan sonra artık sadece sponsor olarak olucaz bu branşta"
gs e dandik cafe crown bjk e iğrenç colaturka ismini verip fenere koskoca ülker ismini layık gördükleri için midir bu fesatlık. çıkar şu at gözlüklerini, 3-4 sene sonra anlaşma bitince tekrar anlaşmazsa fener ile ülker o zaman ne dicen merak ediorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülker'i Fenerbahçe almadı,birleştiler.

Takım ismi Fenerbahçe Ülker oldu,GS ve BJK'nin olay ise anlaşma bitince bitecek ama Fener ve Ülker ayrılma kararı almadığı sürece takım ismi böyle olacak.

Ha benim için Fenerbahçe Ülker olması bir şey değiştirmiyor,ben oynanan oyuna bakarım.Ne Galatasaray Cafe Crown ne de Beşiktaş Cola Turka benim umurumda.

Takmayın sizde şu işleri,maçlar hakkında tartışmak yerine gidip takım isimleri hakkında tartışıyorsunuz.Futbol bölümüne çevirmeyelim bari bölümü de.
Sosyal ağlarda paylaş

Ki bu adamlar hayvanlar gibi para döktü Basketbola. Onların sayesinde artık Efes Pilsen Türk Telekom gibi firma takımlarının yanında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray tepelere oynuyor.

O yüzden daha önce Beşiktaş Basketbol takımı yazanlara BJK Kola Turka diye düzeltirdim kıllık yaptığımı sanarlardı. Şimdi Fenerbahçe Ülker diye yazmaya özen gösteriyorum adam milyon dolarlar dökmüş takıma adını ortak etmiş ve bir şekilde hakkını vermek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie gerçekten de hiç bilmiyorsun,ülker sezon başında gs'ye para veririm ama takımın tüm işleri bana ait olacak dedi,nasıl mı?Şöle basketbolcuların tüm sözleşmelerini ülker yaptı ve paralarını sezon başından beri ülker veriyor,takımın başına da couch'u ülker getirdi..Fenerbahçe durum farklı takım Fenerbahçe ile birleştirdi ve hakları Fenerbahçe'ye geçti,herşeyi klup yönetiyor,umarım faydalı olmuştur,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...