Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Fenerbahçe ,Türk Telekomu 81-65 yenerek ligi lider bitirdi. Playoff Eşleşmeleri: Fenerbahçe Ülker(1)-Darüşşafaka(8) Efes Pilsen(2)-Banvit(7) Türk Telekom(3)-Casa Ted Kolejliler(6) Galatasaray(4)-Beşiktaş(5) Tofaş ve Tekel lige veda ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 1/8 in galibi 4/5 ile 2/7 nin galibi 3/6 ile eşleşecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 desene üstüste derbi serileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 umarım Telekom'un üst üste aldığı yenilgilerle,playoff'a hazırlıkları arasında bir bağ vardır yoksa cidden bu kadar harika oynadıkları bir seneyi kenara itmiş olacaklar. Telekom finale çıkar ya, Banvit,Efes'i elese, GS,BJK'yi eleyecek. Final ya Fener-TT ya da Fener-GS olur düşünüyorum. Efes'e niye şans vermiyorum bilmiyorum ama Banvit'te süpriz yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 finalin fb-gs olması diye birşey mümkün değil ya fb-efes ya da fb-telekom olur çok büyük ihtimalle de efesle oynar fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Final ya Fener-TT ya da Fener-GS olur düşünüyorum. Çok optimisit bir yaklaşım:D... P.s.Optimist ne yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya eşleşmeleri tam olarak hesaplayamadığım için GS yaptım, Gönül ister ki Fener-TT karşılaşması olsun,Dudley 40 sayı atsın kupayı TT alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 süpriz olmazsa fb finale çıkacaktır çeyrek finalde daçka önünde 1-0 önde başlıyoruz,yarı finalde gs-bjk maçının galibi ile karşılaşcaz o seriyede 1-0 önde başlıyoruz saha avantajıda bizde.. Fenerbahçe-Telekom/Efes finali olcak seri 1-1 başlıyacak saha avantajı Fenerbahçede.. müthiş bir avantajımız var artık almamız lazım şampiyonluğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yarı finalde efes-telekom karşılaşması kazanan şampiyon olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ya Telekom'un ilk yarıdaki performansına baktığımızda bir tek Banvit yenilgisi ve şiir gibi oyun görüyoruz.Playoff'lar kesinleşince,Avrupa'dan elenince tempo düşürdüler. Telekom oyununu bir düzene soksa Efes'i de alır,Fener'i de. Telekom şampiyon ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dudley'i tuttun mu telekom bitiyor,tutku bi yere kadar götürebiliyo,bi de beyaz yabancıları varya adını hatırlamadım,habire 3'lük deneyen o da günüde değilse telekom cacık oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 kendi takımım diye demiyorum ama şuanda en playofflara en hazır takım Fenerbahçe Ülker gibi gözüküyor..ve en avantajlı,kendimiz gibi oynarsak şampiyon oluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dudley'i tutabilmek sorun zaten hocam, Jagla günündeyse zaten Telekom'un yenilmesinin tek sebebi vardır,Dudley maçın büyük çoğunluğunda kenardadır. Jagla kadar iyi sırtı dönük şut atabilen Dünya'da çok az oyuncu tanıyorum ben.Nowitzki bunlardan biri.Yaşı her ne kadar azcık geçmiş dahi olsa yeni Nowitzki olarak adlandırılıyor. Dudley ise zaten Telekom'un en büyük kozu hem savunma da hemde hücüm da dengeli bir şekilde oynayabiliyor vs. Bana kalırsa playoffta Tutku'dan çok Muratcan Güler'e daha çok iş düşecek.Atletikliği ile Telekom'a büyük katkı sağlayabilir. Ve ekliyorum her ne kadar takımım olduğu için favori olarak Telekom'u gösterse de playofflara da en hazır takım Fenerbahçe,finale kesin adını yazdıracak takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dark amma övdün telekomu yaw bende ankaralıyım ama bu kdr ışık göremiyorum nedense telekomda,fenerbahçe yakın zamanda ankarada ve antalyada yendi telekomu inş efesi elerler finalde telekomla oynarız..ama fener-efes olacak gibi finalin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hehe son 3-4 yıldır belki de daha fazladır Telekom maçlarını takip ederim ama böylesine oynadıkları bir sezon hiç olmadı. Yani bir kere yabancılarımız bana kalırsa ligdeki en iyi yabancılardandır. Sezon başında yapılan transferler aslında bu sene hedefin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyordu. Aslında Telekom'un bu kadar başarılı olmasının en büyük sebebi Telekom'un özelleştirilmesidir.Özelleştirilmeden önce az bir para ile geçinmeye çalışılan takıma bu sene 2.5 milyon dolar verdi Araplar.Seneye de TT'ye yeni bir saha düşünülüyor ve bunun yanında 10 milyon dolar civari bir para verilecek Araplar tarafından.(dersiniz şimdi ADSL faturalarımız bunlara gidiyor,evet gidiyor :P). Saha yapılırsa Türkiye'nin en büyük ve gelişmiş basketbol sahası olacakmış vs. okumuştum.Bunu Ankara'lı arkadaşalr benden daha çok bilir ama kafama da şu takıldı.Telekom'un merkezi Ankara'dan İstanbul'a taşınacak peki takıma ne olacak ? Ankara'da kalması Türk basketbolu için daha iyi olur gibime geliyor. Neyse finallere bakacak olursak arkada böyle bir destek,başımızda harika bir koç ve tecrübe dolu kadrosu ile benim favorim Telekom. Her ne kadar favorim Telekom dahi olsa Efes'e daha çok şans veriyorum.İyi bir yönetim ve harika bir kadroya sahipler.Fener'in kadrosu geniş olmasına rağmen Aydın Örs'le takıma daha az şans veriyorum. Final TT-Fener diyorum :D ama bakıyoruz Banvit yine eler Fener'i TT-Banvit olur,0-1'den başlar seri Banvit alır yeni şampiyon olur :D Hepinize kombine alırım Banvit'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 futbol takiminin sampiyonluk sansi mucizelere kaldigi icin fenerbahce camia olarak basketbola kitlenecektir...sirket degil bir klup takimi olmasi dolayisiyla biraz daha fazla avantaji var fenerbahcenin seyirci bakimindan.tabi en cok bagiran seyircinin takimi galip gelecek diye birseyde soylemek istemiyorum ilk once tabiiki kadro ve koc onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: futbol takiminin sampiyonluk sansi mucizelere kaldigi icin fenerbahce camia olarak basketbola kitlenecektir. Oynanmamış maçlar için nasıl böyle bir yorumda bulunabiliyorsun çok merak ettim,Ligde lider durumda olan bir takımın nasıl olurda şampiyonluğu mucizeye kalır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bence her kosul efes yine en azından final oynicak ne biliym adamların kac senelik tecrübeleri var o kadar kolay bırakmazlar gibi gelio bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Oynanmamış maçlar için nasıl böyle bir yorumda bulunabiliyorsun çok merak ettim,Ligde lider durumda olan bir takımın nasıl olurda şampiyonluğu mucizeye kalır? fiksture, oynanan futbola, hakemlerin tutumuna bakarak mucizeye kaldigini goruyorum bir fenerbahceli olarak, ne yazikki.iyi giden ne var allah askina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: iyi giden ne var allah askina? Bu konuda haklısın am lig bitmeden şampiyon belli olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 mucizeler gerceklesir ara sira evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Hakem faktörü,saha faktörü,... Ben Beşiktaş'ın koçu olacaktım takımı çekerdim maçtan.Böyle bir şey olamaz ya. Basit faullere centilmenlik dışı çalıyorlar hemen resmen üstlerine geliyorlar. Maçta olay çıkacak orası kesin.3 periyot başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hiç konuşmayın gayet temiz yerleştirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 3 ledik beşiktaşı sıradaki gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Sıradaki sizi üçleyecek ama :D BJK şuan playoffta oynayan en kötü takım.Murat Didin zamanında kazandıkları maçlar sayesinde girebildiler şansa GS'ye düştüler. GS yarı finalde elenecek büyük ihtimal,3-0 olmaz GS'ye karşı zor ama elenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar