Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes (Cnbc-e Seyri) Spoiler başlık

Sensible

Öne çıkan mesajlar

muhtemelen o sırada haitili ordaydı gücünü kullanamadı veya alternatif geçmişe göre peter claireın gücünü alamamıştı ve patlayan sylardı ölmedi veya hiro çizdi peterı kılıç özeldir falan fıstık vsvs ne desek boş belki 2. sezonda anlatırlar
benim anlamadığım bu bölümde parkman nası nathanın hafızasını okuyamadı hadi diyelim sylar bunu atlatabildi haitili ile hiçmi yanyana gelmedi parkman ve haitili muhteşem ikili gibi geziyo paso
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı bi paradoks var o olayın içinde

[spo]Şimdi zaman kavramı paralel akış halindeyse gelecekteki Hiro geçmişe dönüp Peter ı uyardığında kendi zamanında hiçbirşey değişmemiş olurdu yani aynı şeyler devam ederdi ama alternatif gelecekte claire kurtulmuş, Peter o gücü kazanmış, Sylar kazanamamış olurdu dolayısıyla Sylar Hiro tarafından şişlenince gebermiş olurdu.

Ama orada olaylar karışmış. Claire yaşıyo yani Peter onu kurtarmış. Ama kurtarış neden Claire hariç kimseyi etkilememiş? Yani Peter iyileşme gücünü alamamış. Ayrıca Sylar, Claire i öldürememiş ama yine de iyileşme gücü olmamasına rağmen Hiro tarafından oyulunca ölmemiş(Çünkü gelecekteki Hiro da söylüyodu onu deştim ama kendini yeniledi diye)
"Save the cheerleader, save the world" teorisi paradoksa kurban gitmiş yani. Anlayabildiğim kadarıyla geleceğin de değişmesi için normal zaman Hirosunun da Sylar ı şişlemesi lazım sanırım:P[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ama şunu atlıyosun

[spo]gelecekteki hiro peterı uyardığında peter claire ı kurtarmamıştı, yani sylar deşmeye çalıştıktan sonra peteri uyarıyıo. karışan taraf paralel ilerlediğini düşünmen sanki, yani string leri hatırlasana farklı yerlerde farklı biçimlerde kesişen stringler, yani günümüzdeki hiro geleceğe gittiğinde illa kendi bulunduğu string üzerindeki geleceğe gitcek diye bi kaide yok. lakin gitmiyoda, farklı bi string üzerindeki geleceğe gidiyor.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ben onu peter'ın patlamasını sylar'ın üstüne yıktıkları için dedi sanmıştım ama yani alternatif geleceğin nasıl şekillendiğini bilemiyoruz hiç birimiz.yapımcılar bence cok akıllıca davranmışlar bu konuda yani ilk bakışta çelişiyo gibi görünüyo ama ucu açık olduğu için sonradan bağlanmasıda mümkün[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Sylar sebep olmuş olabilir Peter'ın patlamasına.
Yalnız şunu unutmayın
hani önceki bölümlerde peter merdivenlerde abisi de yanındayken düşüp bayılmıştı,sonra rüyasında gelecekte olacakları görmüştü. Peter sokaktaydı etrafında dizinin diğer kahramanları vardı yardım etmeye çalışan. Hayırr falan diyolardı,sonra nathan yanına geldi peterın tamam ben yanındayım sakin ol olmicak bişey falan diyordu da,peter da şöyle dedi: "Nathan,onun gücünü aldım! Kontrol edemiyorum!" dedi sonra hertarafından ışık saçtı ve patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu heroes'un x-men den ne farkı kaldı .Özellikle geleceğe gittikleri bölüm tam anlamıyla bir x-men senaryosu yaşattırdı bana.Karekterler dışında acilen bir farklılık yaratmalı senaristler kendileri de dizinin ne yöne gittiğinin farkındadır bence.Yoksa ilerde aslında heroes xmen in başıydı ama biz sölemedik fln mı dicekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...