eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ulan kadın da ne paragöz çıktı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Evet alçak kadın bir de diyor ki 50.000 dolar verecekler yarısı senin diyor üçkağıtçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 spoiler başlık yazıyor ama yinede önlemimizi alalım :) [spo]Mohinder sylardan şüphelendi gibi geldi bana çünki telefon yerde erimiş duruyordu yani adam telefonla konusurken yeteğine hakim değildi ama Mohinder oraya vardığında gayet iyi kontrol ediyordu zaten kamerada zırt pırt yerdeki telefonu gösterdi :)[/spo] [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 19:28 tarihinde, Shaklaban tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya ben bu pazar yayınlananını kaçırdım, bölümün adı ne idi, tekrar yayınlanıyor muydu bu meretler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 http://www.cnbce.com/yayin3.asp perşembe ve cumartesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Dün yayınlanan Chapter 16: Unexpected Cumartesi 14:45 genelde tekrarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bu hafta peter coştu iyice :) Bütün yetenekleri sıraladı valla uçtu,görünmez oldu,telekinetik gücünü kullandı falan [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 11:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ne olcak bu Sylar'ın sonu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Peter coşmus hakkaten.Ama merak ettiğim acaba 2 veya daha fazla yeteneği aynı anda kullanabiliyormu yani uçarak giderken bir yandanda telekinesi yapabilecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 E yapıyodu zaten... Görünmezken Isaac e kovaları fırlatmıyomuydu? Aynı anda 3-5 kovayı-tabloyu aynı anda elle fırlatması mümkün değildir heralde:) Orda büyük ihtimalle telekinezi kullanıyodu Peter bayağı imba yaa :D [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:25 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 23ü izleyen yok mu ya?? yeni sezon ne zaman başlıyor belli mi tari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 valla yazmaktan usandik ama gorememisin, ilginc. 23 ve sonrasi icin buraya : http://forum.paticik.com/konu.php?id=177705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 son bölümde çok kısa geldi bana ya peter tam sonunda hücre yenilemesi yaptı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yapmadı ama yapıcaktır heralde:) bu arada artık peter ın saçı emo modeli değil, bunu kutlamak lazım... yaşasın sylar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence de doku yenileme olacak. Ve hani hiro'nun gelecekten gelip bahsettiği yara izi var ya,o galiba orada olacak. Ama doku yenileme varken nasıl olacak bilemiyorum. Belki "cheerleaderı kurtar" denmesinden sonra o kızı yaklaştığı andan itibaren değişmiştir bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Peter köşeye sıkıştığı zamanlarda yeteneklerini çok iyi kullanabiliyor bence syları döver bir sonraki bölümde.Çok acayip çığlık attı ama sylar kafasını çizince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sonunu söyleyim mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Peter'a ne olduğunu merak edenler www.cnbce.com adresinden önümüzdeki bölümün trailerını izlesin. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 00:42 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 dizi bittigi an zaten sonraki bolumun trailer i veriyorlar. peter bariz goruluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben cnbcede reklamları bile izlemiyorum resmen görülüyor herşey çünki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bir şey soracağım. ben 19 bölümü epey önceden izleyip bitirdim. Bugün 20'yi vericek cnbce. Sorum şu, 2.sezonda hikaye bitiyor, başka bir hikaye mi başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 pardon 18 i izlemişim ben en son.bugün de 19 u verdiler zaten. :p [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 21:59 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 volume 1'den sonra volume 2 olarak devam ediyor... kaldığı yerden devam yani... 24 Eylül 2007'de gösterilecek ikinci sezonun ilk bölümü. Cnbc-e'de değil tabiki =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 1. sezon toplam kaç bölüm? cnbc-e şu an 19da, bitimine 3-4 bölüm filan kalmış olsa gerek dimi? Acaba başlayınca 2. sezonu da verirmi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 23 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar