Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yanılmışım 12ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 12 imiş claire in yaptığını bende yapmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Amerikada yayınlanan episodelara göre spoiler veriyorum.Bölüm 22-23 ile ilgili izlemediysen bakma. [spo]Sezon finalı 40 dakikaymış yine.Nası yeticek 40 dakika anlamadım daha çok olay var umarım iyi bi şekilde bağlarlar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Arkadaşım anlamıyorsunuz galiba başlıkta kocaman cnbc-e seyri yazıyo git spoilerını diğer başlığa ver bu kadar kıt mısınız bu kaçıncı ya? Spoiler içine alsan da veremezsin buraya,22-23. bölümler bizi ilgilendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya tobe. biz diyorum cnbc-e seyri episode 12. adam tutuyor 23 den spoiler yaziyor. hadi basligi anlamadin (cnbc den nasil anlamiyorsan artik) yazdigimiz 30 tane postdan anla bari. gidin divx lerinizi izleyin oteki 4000 saygalik topic e yazin yazdiginizi. gozumuze sokmayin artik su spoiler i. buraya yazan kimse spoiler in burada yer almasini istemiyor. bu kadar acik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 spoilerda spoiler değil zaten boşverin. Cnbce'den izlemeyenleri buraya alalım; http://forum.paticik.com/konu.php?id=177705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ohaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şimdi burada tartışmaya devam ediliyor mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şunu anladım ki birinin yetenekli olabilmesi için annesi ve babasının da yetenekli olması gerekiyormuş. Bu arada claire'in babasının Nathan Petrelli çıkması şok ediciydi :) [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 11:24 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Linderman'da Hiro'nun dedesi çıkacak böyle giderse, Sylar Mohinder'in amcaoğlu, Jessica ve Niki, Peter'ın teyze kızı, vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bence o tam olarak doğru değil bence çünkü çoğu karakterin annesiyle babasında yetenek varmış gibi görünmüyo(mesela petrelli kardeşlerin annesinde yoktur heralde) Ama anneyle babada yetenek varsa çocukta da kesin oluyo sanırım:) Buarada Sylar ın kurşun geçirmemesiyle ilgili bi özelliği vardı Matt vurmuştu onu bi kere, düşmüştü sonra onlar bakmazken kaçmıştı, yine aynı şekilde kurtuldu heralde dedim ama adamın arkasında o güçleri bloklayan zenci vardı, yani o gücünün işe yaramaması lazımdı nasıl sağ kaldı? Tuhaf biraz... Acaba o zencinin güçleri bi tek beyinle ilgili şeyleri mi blokluyo?(telekinezi, beyin okuma, hipnotizma vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Haitian'ın 2 özelliği var bu arada, enteresandır, hem blocker, hemde unutturuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haitilinin 3. bi özelliği daha var , içten içe sımsıcak tertemiz bir kalp taşıyor (claire'in beyni silmedi ya) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kesin Sylar'ın akrabası, kesin! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yalnız şöyle ilginç birşey daha öğrendik bu bölümde; Peter'ın güçleri kullanabilmek için o güce sahip kişinin yanında durması gerekmiyormuş vay be. O güçlere toptan sahip oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Evet hatırlaması gerek sadece. Daha önceki bölümlerde hafiften belli oluyordu zaten. Uçma ve resim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet peter o güzlere sahip zaten su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yanında durması değil güç sahibi elemanı düşünmesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Peter ın o gücü ilk bölümlerden beri belliydi zaten. Yani Isaac la tanışmıştı, sonra hastahanede mi ne çöp adam olarak kendisinin havada yürüyen halini çizmişti Isaac yanında bile değilken. Olaylar karışıyo, tam toplanıyo, sonra tekrar karışıyo... Eheheh mesela Nathan Claire in babası çıktı, sonra görünmez adamla Claire in üvey babası birbirlerini tanıyo filan... Bağımlılık yapıyo bu dizi yaa [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 14:19 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla merak ediyorsanız diziarsivi.com dan indirin geri kalan bölümleri?yaklaşık 2 gün boyunca ard arda izledim.bomba etkisi yarattı bünyede.tavsiye ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aşırı derecede merak ediyorum ama dizinin güzel yanlarından birisi de bu, meraktan kıvrandırıcak böyle, düşündürücek kafa yordurucak acaba haftaya ne olucak diye filan... Yüklesen hemen biticek, bu sefer diziyi normal takip etmek gerekicek, bu sefer onu beklemek gerekicek yine aynı şey, bişey değişmiycek yani... Ayrıca yüklemeye de üşeniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 cok kararsiz kaliyorum bazen download a asilip bitireyim diye ama sonra ne yapacam 4 ay boyunca? diye dusunerek vazgeciyorum. hani koyden indim sehire de var ya simit aliyorlar bunlar hepsi ac bir sekilde simitleri yiyor bi tek kemal sunal sindire sindire yiyor. kemal sunal olmak su durumda en guzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Sylar abimizin son kaptığı yeteneği baya beğendim ben. Peki acaba koca binaya fln da yapabilir mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Şu patlama da bi olamadı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Benim uydu sağıttığından izleyemiyorum... Lanet olsun! Çok da heveslenmiştim :( Acaba netden canlı izleyebilmek için bir link site vs. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar