Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Hadi arkadaslar, gta 1 multi yapalim. Deathmatch asiri zevklidir daha once denememisse kimse :) oynamak istiyenler ICQ dan ulasabilir 147794509 (hadi arki senide bekliyom)[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ya bendeeeeee istiyommmmm.ama cd si yok böhü...[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kazaa da var, full versiyon, hemde cok ucuz sadece 27.7MB :D[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kazaa da dl bende aşırı yavaş oluyo bekleyemem o kadar süre ya[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ama link verirse biri olur.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi benim upload hizim yuksek oluyo genelde, arat kazaadan gonderim, yada icq dan gel, icq dan gonderim, en fazla yarim saat surer[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 dial im.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sen kaşındın cdyi çıkarıp yüklüyorum ama sonra ağlamak yok deathmatchte :=) eehueue (yenilirsem utancımdan forum accountumu kapatırım :P)(yalan eheh)[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 dialim ama hızlı gönderir yinede dersen dl edicem bak.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 babalar bikaç sorum olacakz: 1) Lag olucak mı? 2) Oyun sadece deathmatch mi? Başka türleri var mı? niyse..upload etmeye başladım.Bi dahaki seneye inşallah :D yakın bi tarihde olur herald[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 cd den yüklüyosun sanırım?????şu anda oynuyolar sanırım[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 oynuyamiyoruz. no session found diyor. niyesini cozemedik daha..[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 evet teknik bir hata var, evde denedim, networkde, oluyo networkden TCP/IP, ama bizde neden olmadi anlamadim[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Büyük bi şevkle çekmiştim kazaa dan :([hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 network te baya uzun süre deathmatch oynadıydım çok zevkli[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ne yani sonuc olarak calismadi mi? calismayacak mi? uhuh indirmeyeyim o zaman[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 İndir indir çalıştı biz oynadık, Draven bağlanırken sorun çıktı. Bi ara yine yaparız.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 indireyim mi dedimde nerden indirecegimi bilmiyorum :D draven yardimci olmaya calisti ama olmadi:) kazaa dan indireceksem ne diye araticam(gta 1 full version yazdim olmuyor)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eh ben çektim oyniim dedim o kadar sevdiim oyunun grafikleri bi anda soğuttu kendinden ve sildim ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 nerden cektin yahu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kazaa da var grand theft auto diye aratırsan görürsün gta yok sanırım keywordler arasıda ben gta olarak aratınca gelmemisti [hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy [Bu mesaj Dralnu tarafından 01 Mart 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Full version falan yazmana gerek yok, dire Grand Theft Auto yada GTA yazarsan çıkar, min size ı 25 mb yap ki artıklar görünmesin. Grafik diyince aklıma geldi bizim bi efsanemiz vardı GTA ilk çıktığında.3d kartına sahip olanlarda grafiklerin şimdiki GTA 3 gibi olucağı anlatılırdı:D.Eheh yiyen boldu tabe.Daha yaygın değildi o zamanlar rahmetlinin(adı neydi o firmanın) kartları.Ben yememiştim o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 tamamlar tesekkur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ahaha gta diye aratinca bulamiyor. grand theft auto diye aratinca test drive 6 cikiyor :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 freeloader acilmiyor kazaa da bulunmuyor ne bahtsiz adamim ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar