Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Hadi arkadaslar, gta 1 multi yapalim. Deathmatch asiri zevklidir daha once denememisse kimse :) oynamak istiyenler ICQ dan ulasabilir 147794509 (hadi arki senide bekliyom)[hline]Can't rain all the time...
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ya bendeeeeee istiyommmmm.ama cd si yok böhü...[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kazaa da var, full versiyon, hemde cok ucuz sadece 27.7MB :D[hline]Can't rain all the time...
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kazaa da dl bende aşırı yavaş oluyo bekleyemem o kadar süre ya[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ama link verirse biri olur.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi benim upload hizim yuksek oluyo genelde, arat kazaadan gonderim, yada icq dan gel, icq dan gonderim, en fazla yarim saat surer[hline]Can't rain all the time...
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 dial im.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sen kaşındın cdyi çıkarıp yüklüyorum ama sonra ağlamak yok deathmatchte :=) eehueue (yenilirsem utancımdan forum accountumu kapatırım :P)(yalan eheh)[hline]Kings Of Chaos
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 dialim ama hızlı gönderir yinede dersen dl edicem bak.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 babalar bikaç sorum olacakz: 1) Lag olucak mı? 2) Oyun sadece deathmatch mi? Başka türleri var mı? niyse..upload etmeye başladım.Bi dahaki seneye inşallah :D yakın bi tarihde olur herald[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 cd den yüklüyosun sanırım?????şu anda oynuyolar sanırım[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 oynuyamiyoruz. no session found diyor. niyesini cozemedik daha..[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side!
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 evet teknik bir hata var, evde denedim, networkde, oluyo networkden TCP/IP, ama bizde neden olmadi anlamadim[hline]Can't rain all the time...
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Büyük bi şevkle çekmiştim kazaa dan :([hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 network te baya uzun süre deathmatch oynadıydım çok zevkli[hline]Kings Of Chaos
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ne yani sonuc olarak calismadi mi? calismayacak mi? uhuh indirmeyeyim o zaman[hline]
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 İndir indir çalıştı biz oynadık, Draven bağlanırken sorun çıktı. Bi ara yine yaparız.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 indireyim mi dedimde nerden indirecegimi bilmiyorum :D draven yardimci olmaya calisti ama olmadi:) kazaa dan indireceksem ne diye araticam(gta 1 full version yazdim olmuyor)[hline]
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eh ben çektim oyniim dedim o kadar sevdiim oyunun grafikleri bi anda soğuttu kendinden ve sildim ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kazaa da var grand theft auto diye aratırsan görürsün gta yok sanırım keywordler arasıda ben gta olarak aratınca gelmemisti [hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy [Bu mesaj Dralnu tarafından 01 Mart 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Full version falan yazmana gerek yok, dire Grand Theft Auto yada GTA yazarsan çıkar, min size ı 25 mb yap ki artıklar görünmesin. Grafik diyince aklıma geldi bizim bi efsanemiz vardı GTA ilk çıktığında.3d kartına sahip olanlarda grafiklerin şimdiki GTA 3 gibi olucağı anlatılırdı:D.Eheh yiyen boldu tabe.Daha yaygın değildi o zamanlar rahmetlinin(adı neydi o firmanın) kartları.Ben yememiştim o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ahaha gta diye aratinca bulamiyor. grand theft auto diye aratinca test drive 6 cikiyor :)[hline]
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 freeloader acilmiyor kazaa da bulunmuyor ne bahtsiz adamim ben[hline]
Öne çıkan mesajlar