Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA-1 Multiplayer : Yeah baby bring it on!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi arkadaslar, gta 1 multi yapalim. Deathmatch asiri zevklidir daha once denememisse kimse :)

oynamak istiyenler ICQ dan ulasabilir

147794509

(hadi arki senide bekliyom)[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
abi benim upload hizim yuksek oluyo genelde, arat kazaadan gonderim, yada icq dan gel, icq dan gonderim, en fazla yarim saat surer[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
Büyük bi şevkle çekmiştim kazaa dan :([hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
İndir indir çalıştı biz oynadık, Draven bağlanırken sorun çıktı. Bi ara yine yaparız.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
indireyim mi dedimde nerden indirecegimi bilmiyorum :D draven yardimci olmaya calisti ama olmadi:) kazaa dan indireceksem ne diye araticam(gta 1 full version yazdim olmuyor)[hline]
Mesaj tarihi:
kazaa da var
grand theft auto diye aratırsan görürsün
gta yok sanırım keywordler arasıda ben gta olarak aratınca gelmemisti
[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy

[Bu mesaj Dralnu tarafından 01 Mart 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Full version falan yazmana gerek yok, dire Grand Theft Auto yada GTA yazarsan çıkar, min size ı 25 mb yap ki artıklar görünmesin.

Grafik diyince aklıma geldi bizim bi efsanemiz vardı GTA ilk çıktığında.3d kartına sahip olanlarda grafiklerin şimdiki GTA 3 gibi olucağı anlatılırdı:D.Eheh yiyen boldu tabe.Daha yaygın değildi o zamanlar rahmetlinin(adı neydi o firmanın) kartları.Ben yememiştim o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...