Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Four Brothers ta oynayan mark wahlberg oynuyor, film bourne supremacy tarzi bir film sanirim ama traileri begendim ben saglam birsey olacak gibi. http://www.youtube.com/watch?v=51bc7UMH7TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 izledim filmi.. eh fena degil dedigim gibi bourne supremacy tarzinda senaryosu.. ama action azligi var filmde, sniper sahneleri guzel onun disinda pek begenmedim. ama izlenir genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 divx duruyo 1 aydır indirdim izlemedim hala bakarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 shooter cuma vizyona girmedimi yabanci ulkelerde dahami erken vizyona girdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Film fena degildi , basrol fenomen olmus biraz ama hosuma gitti yani , izleyiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 izledim ve izlediğime değdi diyebilirim. süper olmasa da güzel. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Süpermiş. En büyük eksiği kötü adamların bir atraksiyonlarının olmaması. Sanki komplo ile filmin geri kalanını farklı yazarlar yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 güzel film bence de. projectorde hd izlemistim baya keyifliydi. tekrar izlemem lazım, pedere de izletiyim hatta sever o boyle filmleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 film güzeldi.iyi başladı.ama devamı sıradandı.kız güzeldi.o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar